Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №71

• 29 146
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Аз видях Ферхат Аслан само в перчема и тесните дрехи след преобразяването на Мехди. В играта вече не ми е нито Ферхат Аслан, нито Мехди уста обаче. Дори и да смени дрехите човек, нещо от походката и стойката му остава, но с новите дрехи си отиде фигурата на майстор Мехди, изчезна и мустака, и в момента съм в лек когнитивен дисонанс - все едно са ми сменили главният герой. Не знам вие свикнахте ли, че това е майстор Мехди?

# 76
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ами точно това исках да кажа, че не виждам вече Мехти уста в този наперен, нарешен, самоуверен "бос". Повече ми прилича на мъжа от ЧБЛ, но както казах, не съм голяма специалистка по неговите образи, щото съм гледала малко от тях. Но точно походката, осанката като че ли ми напомнят. Присвитите постоянно очи също.

Гости, напълно права си в това:
"щом коментирам Мехди, това означава, че Ибрахим добре си е свършил работата..." Просто аз не те разбрах.

# 77
  • Бургас
Айдеее, паркирах се....вече съм пред големия екран, започвам да ви чета, и хвърлям по едно око на старата серия.
Нагласих няколко линка с канал 8 / за всеки случай, ако някой спре /.

Тук върви най - бързо:
1) https://canlitv.gen.tl/tv8-turkiye-1
2) https://canlitv.video/tv8-int-izle
3) https://canlitvizle.plus/tv8-canli-turkiye-2
Цитат
Не знам вие свикнахте ли, че това е майстор Мехди?  
Започвам отзад напред...И аз не можах да свикна с тази трансформация! Втората му визия беше най-близка до майстор Мехди, мъжа, който и Зейнеп се опита да промени визуално, някак си и действията му бяха по - изградени към нарастване на яростта и последвалите събития. Дали не търсят някакво приближаване в стила между главните герои - Зейнеп я направиха като модна икона, трябваше и Мехди да и импонира...Ей така, за една година, от коженото сатренце и походката на кварталния ерген, израстна до елегантния, глътнал бастун бизнесмен!
Абе хубаво си ни е момчето, ама нещо много го товарят с нелогични задачи и доста време му трябва , за да "предъвка" всичко.
За снимките! Мнооого са ми хубави всички, особено последното трио - Енгин, Наз и Каан.
Надявам се на спокойно гледане, предвид на това, че много ни подготвиха, а и само с езика на тялото- все нещо ще разберем!
Хубава вечер на цялата компания! Tv  До среща - в рекламите! Yum

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 18:46 от Аniksi

# 78
Благодаря, момичета, явно усещането, че отдалечиха много Мехди от първообраза не  е само мое.

И аз се паркирам да гледам! И също много ми хареса снимката от офиса на тримцата - братята блестят в бяло, Емине се развива, не посвещава живота си на психоанализата на Зейнеп, чудесно.

# 79
Аз видях Ферхат Аслан само в перчема и тесните дрехи след преобразяването на Мехди. В играта вече не ми е нито Ферхат Аслан, нито Мехди уста обаче. Дори и да смени дрехите човек, нещо от походката и стойката му остава, но с новите дрехи си отиде фигурата на майстор Мехди, изчезна и мустака, и в момента съм в лек когнитивен дисонанс - все едно са ми сменили главният герой. Не знам вие свикнахте ли, че това е майстор Мехди?

Ооох, аз днес си секнах кръста и сега съм полегнала на една кълка и само си търся разсейващи фактори, да не мисля за болката...
Та добре сте ми дошли сега като коментирате по-честичко Disappointed Relieved Heart
Дданни, знам за какво говориш - усетих го особено ясно след като наскоро си бях пуснала 1 епизод, ей така - за да видя разликата... Ами огромна е. Там Мехди има особена мекота, лека меланхолия, доброта, толерантност и състадателност, които се излъчват от всяка негова мимика и движение.
Мехди още в началото на втори сезон беше осезаемо различен - не само визията, но още тогава ми направи впечатление покачването на нивата му на агресия и невъздържаност...а останалото, както казват, е история.

И аз чакам да гледам с вас Flowers Hibiscus

# 80
Аз ще гледам през телефона и ще ми бъде трудно да пиша, така че можеби утре ще се отчета с мнение за епизода. Зависи колко ме засърбят пръстите обаче. Дано е хубава серията и не ни избие на агресия след нея Sunglasses

# 81
  • Плевен / София
Беа бързо да минава....
Скрит текст:
аз с тази работа хоум офис бях възпалила седалищен нерв....все пак столът ми не е като в офиса Stuck Out Tongue Winking Eye С 5 инжекции се оправих...
Само на мен ли ми се вижда много дълъг озета...Нямам търпение за новата серия...

# 82
Дружки, идвам да ви мотивирам за коментари  за нас, които не сме онлайн. Simple Smile

Мехди 

Ферхат 

# 83
  • Плевен / София
Озетът свърши...и започнаха реклами...

# 84
Дружки, идвам да ви мотивирам за коментари  за нас, които не сме онлайн. Simple Smile

Мехди 

Ферхат 

Пепелче, само да не те подведем с това гледане на картинки Wink

# 85
А, вие бая сте се усъвършенствали, почти нямате пропуск.
Посред нощ като ви прочета и на другия ден ме сърбят ръцете да се изкажа. Simple Smile

# 86
  • ЯМБОЛ
Как се казва артистът, който играе Нух?

# 87
  • Плевен / София
Зейнеп веднага каза "да".....Баръш така хубаво си я гушна....И никой не ги прекъсна...

# 88
Баръш как премина за няколко секунди през очакване със страх, невярване в отговора, облекчението и накрая щастието!!!!

Нахалната Бенал им прекъсна вечерята!

# 89
Как се казва артистът, който играе Нух?

От уикито Simple Smile

Fatih Koyunoğlu

Дата на раждане: 1979 г. (възраст 42 години), Истанбул, Турция
Съпруг/съпруга: Ayça Koyunoğlu
Образование: Istanbul University State Conservatory (2005 г.)

Общи условия

Активация на акаунт