Трудно съжителство със свекървата.

• 21 404
  • 571
  •   1
Отговори
# 525
Правилно ли разбрах: ти и съпругът ходите на работа, ти даже нощни, а маминка е 24 часа свободна с пенсия, жива и здрава, не чисти, не пазарува, не мие чинии, а очаква меню сготвено от теб всяка вечер?! И е заела детската на детето барабар с него, а и пуши където пожелае из апартамента?!
Дай адрес, имаме hit mаn на повикване.

# 526
Е, къде е писала, че пуши, където си пожелае, из апартамента? Още малко и сигурно ще прочета как черпи детето с цигара в замяна на изядените тулумби.

# 527
  • Варна
То и без пушенето останалото изброено стига...

# 528
Тая тема вече става банална.Няма ли кой да я заключи?

# 529
Липсва ми Даскалка. Тя правеше смешни сравнения и поне отговаряше на въпросите, които я устройваха.

Тази история е още по-депресираща. Да не можеш да се отпуснеш в дома си. Семейство са авторката, мъжът и детето. Бабата е натрапник в случая.
Колко да липсва? Кюфтетата станаха тулумбички.

# 530
А може темата да я е пуснал съпругът.
С идеята да натрие носа на жена си - "Виж другите жени колко са по-разбрани, а ти ..."
Обаче, след като е прочел 20-30 страници си мисли - "Леле каква златна жена имам - тия останалите са егати скрипите"
Simple Smile

# 531
  • Варна
С идеята да натрие носа на жена си - "Виж другите жени колко са по-разбрани, а ти ..."
Обаче, след като е прочел 20-30 страници си мисли - "Леле каква златна жена имам - тия останалите са егати скрипите" Simple Smile

Или пък "Да взема да отрежа интернета на таз мойта, че току-виж открила бг мама" Simple Smile

# 532
  • Бургас
Аз пък не разбирам какво е това очакване авторката да виси постоянно в темата и да отговаря след всеки пост. Това е тема във форум, не чат. Темата е пусната на 10.03., десетина страници се изписаха за по-малко от ден и имаше възмущение как авторката се била покрила, защото не отговаряла. В рамките на ден. Малко прекалявате, не всеки виси постоянно във форума, обичайно човек има и друга работа.
На жената й е дотежало вече безумното положение, в което се намира. Дойде да сподели, а се почна дежурното - на кой е апартамента. Не закъсняха и обичайните свободни интерпретации и съвсем логично, на авторката явно й се отщя да обяснява. То как се намира време и нерви да прочетеш 15 страници измислици и да ги опровергаваш една по една. Ами аз не бих. И не, неуважение към потребителите не е да не ви отговарят на сценариите, неуважение е да си измисляте сценарии и факти по зададена тема. Няма какво да се чудите, че авторите след като видят какви висини се стигат, спират да пишат. Ми дават си сметка хората каква грешка с направили да си споделят проблемите и да очакват някакво елементарно човешко разбиране. Няма такъв филм, тук биват разпнати на кръст, бива им измислено битие, за което те идея си нямат и им бива набито канчето какви са смотаняци, пък тука разбирачите ехееее, къде сте вий, къде сме ний, налЕ....

Не отричам, че има и потребители, които пускат тема и се омитат и това е дразнещо. Но от достатъчно време съм тук, чела съм достатъчно теми в СО и вече на някои тук мога да им подавам репликите. Та въобще не е изненада развоя на темата и изчезването на авторката. Това се случва в почти всяка тема, обаче някои не се спирате с хапливите коментари, неуместния сарказъм и размахването на пръстче без да имате цялата информация и факти.

# 533
И ти отдели време и изписа толкова много текст, за да кажеш колко са зле другите коментиращи, без да дадеш своето мнение за авторката.
Мерси.

# 534
Наследствено имам два апартамента. И си давам почти цялата заплата за наеми и сметки. Познайте защо - при жива баба и майка не искам да им се натрисам, още повече да живея по техните правила. Нагледала съм се на модела "две поколения под един покрив" и не искам да го повтарям.

# 535
Как наследствено имаШ два апартамента при жива майка и баба?

# 536
  • София
Наследствено имам два апартамента. И си давам почти цялата заплата за наеми и сметки. Познайте защо - при жива баба и майка не искам да им се натрисам, още повече да живея по техните правила. Нагледала съм се на модела "две поколения под един покрив" и не искам да го повтарям.

Дотук, добре, ама каква ти е перспективата?
Хвърляш си заплатата зад гърба и чакаш по- бързо да наследиш поне едното жилище?

# 537
Извинете,но докато е жив собственика,нищо нямаш.Наследство има след като собственика почине.Тоест най-естественото нещо еда живееш самостоятелно и да плещаш наем.

# 538
Как наследствено имаШ два апартамента при жива майка и баба?

Може също да е наследник.

# 539
Двете дами са все още живи и да заявиш, че имаш апартаментите ми прозвуча някак не на място.

Общи условия

Активация на акаунт