10 причини да изберем за нашия сън матраците ЛАТЕКС

• 11 489
  • 349
  •   1
Отговори
# 300
Матраците ЛАТЕКС са великолепни-ортопедични, дишащи, анатомични, с дълъг живот,с различна мекота, антиалергични!
Не се съобразявам с позата за сън, тъй като тя е много динамична!
Обожавам по- мек матрак!

# 301
  • Пловдив
1.   Матраците ЛАТЕКС са ортопедични
Всички матраци с марката ЛАТЕКС притежават седем обособени зони с различна твърдост. Тяхното предназначение е да подкрепят равномерно гръбначния ни стълб и по този начин тялото ни да е в пълен покой по време на сън.

2.   Матраците ЛАТЕКС са анатомични
Тази си характеристика те дължат на материала, от който са изработени – пенолатекса. Той се получава след процес, при който латексното мляко, добито от качуковото дърво Hevea brasiliensis, се разпенва, пълни се в матраците, след което се вулканизира. По този начин, благодарение на високата плътност на пенолатекса, матракът нежно обгръща тялото ни и ни осигурява равномерна опора във всяка точка на допир. Това позволява на кръвта да циркулира свободно и да оросява правилно всички части на тялото.

3.   Матраците ЛАТЕКС са ергономични
Ергономичните матраци спомагат за по-лесното адаптиране на тялото към повърхността, върху която лежи, независимо от теглото на спящия. Те поемат напрежението от тялото ни и да го подготвят за натовареното ни ежедневие.
Обичам да спя на средно- твърд матрак.Опитвам се да не спя от страната на сърцето си,защото четох ,че някои лекари са убедени, че наистина не е добре да се спи на лявата страна,  тъй като според тях в тази позиция се увеличава натискът върху сърцето.

# 302
Всички очакваме от нашия матрак да бъде удобен, да подкрепя тялото ни по естествен начин. Матраците ЛАТЕКС са великолепни - ортопедични, дишащи, анатомични, с дълъг живот, с различна мекота, антиалергични!
Обожавам по-твърд матрак!

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 15:23 от Ziko Ziko 682291

# 303
Матраците ЛАТЕКС са ортопедични, с дълъг живот, дишащи. Спя на по-твърд матрак.
Не съобразявам матрака с позите си за сън, но спя в една поза.

# 304
Матраците Латекс са ортопедични, анатомични и освен това - и дишащи. Обичам да спя на твърд матрак и не го съобразявам с определена поза за сън, тъй като много се въртя.

# 305
  • Стара Загора
😴 Избройте 3 от характеристиките, отличаващи матраците ЛАТЕКС.
Матраци Латекс са :
- анатомични
- ортопедични
- дишащи

😴 Споделете ни също така дали предпочитате да спите на по-твърд или мек матрак.
- Предпочитам да спя на твърд матрак, така се чувствам по-удобно.

😴 Съобразявате ли матрака с позицията ви за сън?
- съобразявам се с това, че на твърдият матрак съм по-подвижна, мога да спя на гръб и на една страна също.

# 306
Всички очакваме от нашия матрак да бъде удобен, да подкрепя тялото ни по естествен начин. Матраците ЛАТЕКС са великолепни - ортопедични, дишащи, анатомични, с дълъг живот, с различна мекота, антиалергични!
Обожавам по-твърд матрак!

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 15:22 от Ziko Ziko 682291

# 307
😴 Избройте 3 от характеристиките, отличаващи матраците ЛАТЕКС.
       Това, което ми харесва за матраци ЛАТЕКС е, че са еластични, анатомични, антибалергични и дишащи.

😴 Споделете ни също така дали предпочитате да спите на по-твърд или мек матрак.
       Предпочитам да спя на средно твърд матрак. Хубаво е, че има матраци с различна твърдост, за разни вкусове и 
       предпочитания.

😴 Съобразявате ли матрака с позицията ви за сън?
       Би трябвало, но досега не съм се съобразявала с това. Важно е да е удобен матракът и да се събуждаш
       отпочинал.

# 308
Матраците Латекс са ортопедични, ергономични и дишащи.
Обичам  да спя на по-твърд матрак.
Никога не съобразявам матрака с позите си за сън, тъй като спя много неспокойно и  се въртя доста!

# 309
Матраците ЛАТЕКС са ортопедични, анатомични, антиалергични.
Предпочитам да спя на мек матрак.
Не съобразявам матрака с позицията ми за сън.

# 310
Матраците Латекс са ортопедични, анатомични, дишащи и антиалергични ! Предпочитам да спя на твърд матрак, защото е по-удобен и здравословен! Не се съобразявам с позите на сън, а с това да ми е удобно и приятно.

# 311
Матраците Латекс са ортопедични, ергономични,дишащи.Аз предпочитам да спя на по-твърд матрак.Не съобразявам матрака с позицията ми на сън.

# 312
Матраците Латекс са ортопедични, ергономични и дишащи.
Предпочитам да спя на по-твърд матрак и не  съобразявам матрака с позите си за сън, защото ги сменям често.

# 313
  • гр. Севлиево
1. Плътно описва формите на тялото; 2. Осигурява по-добро регулиране на температурата; 3. Характеризира се с висока еластичност и здравина.

# 314
-  Матраците ЛАТЕКС са с дълъг живот
Те запазват първоначалната си форма, независимо от ежедневния натиск и продължителните натоварвания.

- Матраците ЛАТЕКС са дишащи
 Благодарение на мрежата си от вертикални въздушни каналчета тези матраци могат да дишат безпроблемно и да се проветряват, без да задържат в себе си влагата от тялото или неприятни миризми.

-  Матраците ЛАТЕКС са антиалергични
 Матраците, произведени от пенолатекс, са неблагоприятна среда за развитие на акари и бактерии.

Предпочитам по-меките матраци. Не събразявам матрака с позицията ми за сън.

Общи условия

Активация на акаунт