10 причини да изберем за нашия сън матраците ЛАТЕКС

• 11 488
  • 349
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Матраците ЛАТЕКС са ортопедични, антиалергични и имат различни твърдости.
Предпочетам да спя на по-твърд матрак, поради здравословни проблеми.
Не съобразявам матрака с позицията за сън, мисля, че добрият матрак трябва да е удобен при всяка позиция, защото човек в съня си многократно се върти и променя позицията си.

# 316
Три особености на матраците "Латекс": ортопедични са, антиалергични и дишащи. Предпочитам средна твърдост на матрака. А позата за сън многократно се променя по време на самия сън, така че нямам някаква зависимост. Освен това, че за да ми е удобно спя с поне три възглавници.

# 317
1.Матраците Латекс са Ортопедични
2.Матраците Латекс са Антиалергични
3.Матраците Латекс са Дишащи.
Харесвам Средно твърд матрак -М.
Не се съобразявам с позите на сън,след като се чувствам удобно върху матрака на който спя,за това избирам да
 е Ортопедичен .

# 318
Матраците са антиалергични, "дишащи", ортопедични. Предпочитам средно твърд матрак. Обичайно заспивам в една и съща поза, но по време на сън се променя.

# 319
Ортопедични, антиалергични, дишащи
Предпочитам по-твърд матрак

# 320
  • Монтана
Матраци " Латекс" са ортопедични, дишащи, анатомичи антиалергични . Спя на средно мек матрак. Не се съобразявам с позите на сън, а с това да ми е удобно , а щом е удобно е и приятно.

# 321
Матраците Латекс са ортопедични, анатомични, дишащи и антиалергични ! Предпочитам да спя на много твърд матрак. Не се съобразявам с позите на сън, а с това да ми е удобно!

# 322
Матраците ЛАТЕКС са ергономични,  дишащи и антиалергични. Предпочитам средно твърд матрак, като по време на сън доста се въртя. От доста години спя на български матрак с мемори пяна и съм изключително доволна, така, че залагайте на българското, няма да сгрешите.

# 323
Анатомични, дишащи и с дълъг живот. ПРедпочитам твърд матрак.

# 324
  • Видин
ЛАТЕКС матраците  са с дълъг живот,ортопедични и антиалергични! Предпочитам да спя на твърд матрак.
Съобразявам позите на сън.

# 325
  • Бургас
Сред достойнствата на матраци ЛАТЕКС е това, че са анатомични, дишащи, антиалергични.
Предпочитам по-твърд матрак. Не съм съобразявала матрака с позицията на сън.

# 326
Матраците Латекс са ортопедични, ергономични и дишащи.
Предпочитам да спя на по-твърд матрак и не  съобразявам матрака с позите си за сън, защото ги сменям често.

# 327
Здравейте! Матраците ЛАТЕКС са ортопедични, анатомични, дишащи, а освен това и антиалергични! Обичам да спя на  на твърдо.Не се съобразявам с позите на тялото ми по време на сън.Както ми е удобно.

# 328
Здравейте, матраците Латекс се отличават с това че са ергономични, ортопедични и дишащи, а са и анти алергични. Предпочитам да спя на мек  матрак.
Не съобразявам избора ми на матрак с позата на тялото ми по време на сън.

# 329
- Избройте 3 от характеристиките, отличаващи матраците ЛАТЕКС
Те са анатомични, антиалергични, биоразградими, дишащи и с дълъг живот
- Споделете ни също така дали предпочитате да спите на по-твърд или мек матрак.
 Предпочитам средна твърдост, клоняща по-скоро към мек, отколкото към твърд матрак
- Съобразявате ли матрака с позицията ви за сън?
Не съобразявам матрака с позицията за сън.

Общи условия

Активация на акаунт