10 причини да изберем за нашия сън матраците ЛАТЕКС

• 11 492
  • 349
  •   1
Отговори
# 75
  • София
1. Най- важното за мен при качествата на матраци Латекс е това че са:
- дишащи
- анатомични
- биоразградими, а предполагам и удобни, след като има доста положителни мнения за тях.

2. Харесвам матраци със средна твърдост.
3. Щом е ортопедичен, матракът би трябвало да поддържа тялото при всякаква поза.

# 76
Матраците Латекс са ортопедични, ергономичният, дишащи, а също и анти алергични!
Предпочитам да спя на средно твърд матрак.
Не съобразявам матрака с позицията за сън.

# 77
Матраците "Латекс" са ортопедични, дишащи, антиалергични и ергономични. Предпочитам по-твърд матрак заради болките в гърба.

# 78
  • плевен
Матраците Латекс са ортопедични, ергономични и дишащи.
Предпочитам да спя на по-твърд матрак. Не съобразявам с позите на сън, а  да ми е удобно
.

# 79
Матраците ЛАТЕКС са с дълъг живот, ортопедични, дишащи, анатомичи и антиалергични.
 Предпочитам по-твърд матрак. Не съобразявам матрака с  позицията ми за сън.

# 80
Матраците "ЛАТЕКС" са анатомични, дишащи, антиалергични. Точно каквото искам от един матрак.
Нашият е за смяна и без това, определено ще ги добавим към вариянтити ни за избор.

Предпочитам да спя на твърд матрак.

# 81
Матраците "ЛАТЕКС" са анатомични, дишащи, антиалергични. Предпочитам да спя на средно твърд матрак. Не държа да е съобразен с позата ми за сън, но все пак би било добре да е ортопедичен.

# 82
Матраците Латекс са антиалергични, ортопедични, дишащи и ергономични.
Предпочитам средно-твърд матрак.
Не се съобразявам с позите на тялото ми по време на сън, а да ми е удобно.

# 83
Матраците са анатомични, ортопедични и дишащи.
Обичам да спя на средно твърд матрак. Не съобразявам матрака с позите на сън, тъй като спя различно в зависимост от сезона и психическата ми натовареност в ежедневието.

# 84
1.Ортопедични, дишащи, антиалергични.
2. Предпочитам средна твърдост на матрака.
3. На този етап не съм съобразила матрака с любимата ми поза за сън.

# 85
  • София
Матраците Латекс са ортопедични, антиалергични и биоразградими.
Предпочитам по-твърд матрак.
Не знам как да съобразя матрака с позите си за сън, честно казано, а спя реално само 2 пози (ембрионална, или наляво или надясно).

# 86
1.   Матраците ЛАТЕКС са ортопедични
Всички матраци с марката ЛАТЕКС притежават седем обособени зони с различна твърдост. Тяхното предназначение е да подкрепят равномерно гръбначния ни стълб и по този начин тялото ни да е в пълен покой по време на сън.

2.   Матраците ЛАТЕКС са анатомични
Тази си характеристика те дължат на материала, от който са изработени – пенолатекса. Той се получава след процес, при който латексното мляко, добито от качуковото дърво Hevea brasiliensis, се разпенва, пълни се в матраците, след което се вулканизира. По този начин, благодарение на високата плътност на пенолатекса, матракът нежно обгръща тялото ни и ни осигурява равномерна опора във всяка точка на допир. Това позволява на кръвта да циркулира свободно и да оросява правилно всички части на тялото.

3.   Матраците ЛАТЕКС са ергономични
Ергономичните матраци спомагат за по-лесното адаптиране на тялото към повърхността, върху която лежи, независимо от теглото на спящия. Те поемат напрежението от тялото ни и да го подготвят за натовареното ни ежедневие.
Аз предпочитам средно твърд матрак и съобразявам с това възглавницата

# 87
Матраци Латекс са ортопедични, анатомични, антиалергични. Предпочитам по-твърд ортопедичен матрак. Не съобразявам позите за сън с матрака, който избирам.

# 88
  • София
Матраците ЛАТЕКС са ортопедични, анатомични, дишащи и антиалергични.
Обичам да спя на твърдо. Не съм съобразила матрака с позата за сън.

# 89
  • Сливен
Матраците ЛАТЕКС са ергономични,дишащи и анатомични.Обичам да спя,на по-мек матрак,но не се съобразявам с позицията си за сън. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт