10 причини да изберем за нашия сън матраците ЛАТЕКС

• 11 494
  • 349
  •   1
Отговори
# 90
  • sofia
Матраците ЛАТЕКС са антиалергични, ортопедични и анатомични. Предпочитам по-меките матраци, но не се съобразявам с позата си за сън, защото спя дълбоко и спокойно, когато ми е удобно.

# 91
1. Еластични и с дълъг живот. Равномерна ортопедична опора за гръбначния стълб. Не допускат развитието на бактерии и акари.
2. Харесвам по-мек матрак.
3. Не съобразявам това.

# 92
Анатомични,ортопедични,дишащи и антиалергични.
Нямам предпочитания,спя и на мек,и на твърд матрак.
Позите са както ми е удобно.

# 93
1. Избройте 3 от характеристиките, отличаващи матраците ЛАТЕКС - матраците ЛАТЕКС са ортопедични, анатомични, антиалергични и дишащи /също много важна характеристика/. 
2. Споделете ни също така дали предпочитате да спите на по-твърд или мек матрак - предпочитам да спя на по-мек матрак.
3. Съобразявате ли матрака с позицията ви за сън? - Държа да ми бъде удобен във всяка позиция за сън.

# 94
  • Варна
Матраците ЛАТЕКС са  ортопедични, антиалергични , с дълъг живот.

Предпочитам средно твърд матрак.

Не се съобразявам с позата ми на тялото по време на сън.

# 95
  • Пазарджик
Матраците Латекс са ортопедични, анатомични, дишащи, а освен това и антиалергични! Обичам да спя на твърд матрак. Не съобразявам с позите на сън, а с това да ми е удобно и приятно.

# 96
Матраците Латекс се отличават от останалите видове матраци по това, че са анатомични, антиалергични и с дълъг живот, благодарение на това, че са произведени от пенолатекс.
Предпочитам да спя на средно твърд матрак.
Не съобразявам матрака с позата си за сън, тъй като спя в различни пози.

# 97
Матраците "ЛАТЕКС" са анатомични, дишащи, антиалергични.
Това са трите предимства който ме впечатлиха.
Обичам да спя на по-мек матрак.

# 98
Матраците Латекс са ортопедични, дишащи, антиалергични, с различна твърдост и затова се наложиха като водещи на пазара, без да им е нужна много реклама.
Лично аз предпочитам да спя на по-твърд матрак, защото имам проблеми с гърба и кръста. Интересното е, че конкретно за моя проблем, по-скоро трябва да спя на по-мек матрак, но пък се чувствам по-добре на твърд.
Не съобразявам матрака с позите си за сън. Като дете спях основно по очи, сега свита на кравайче с колене към брадичката. 

# 99
  • София
Матраците Латекс са ортопедични, анатомични, дишащи и антиалергични. Предпочитам по-твърд матрак. Не съобразявам матрака с позите си за сън, тъй като спя в много различни пози.

# 100
Матраците ЛАТЕКС са ортопедични, анатомични, дишащи, а освен това и антиалергични! Обичам да спя на меко

# 101
  • София
Матраците са антиалергични, ортопедични и ергономични. Предпочитам по-мек матрак.
Не съобразявам матрака с позите ми за сън.

# 102
1.Матраците ЛАТЕКС са дишащи
2.Матраците ЛАТЕКС дават самостоятелност дори и при двама спящи
3.Матраците ЛАТЕКС са с дълъг живот

У дома сме с матрак и възглавници на фирма Екон - 91.Много сме доволни.
Предпочитаме да спим на по-твърд матрак.
Не съобразявам матрака с позицията си за сън.Предпочитам да ми е удобен.

# 103
  • София
Матраците Латекс са ортопедични, ергономични и дишащи.
Заради проблеми с кръста предпочитам да спя на по-твърд матрак.
Не съобразявам матрака с позите си за сън.

# 104
Разгледах продуктите. Интересни са! Това, което ми харесва при матраци те Латекс, е че:
1.има самостоятелност, при двама спящи
2.съобразени са с килограмите на спящите
3.дълга гаранция! /безплатна доставка/

Не съобразявам матрака според позата ми, при сън. Но категорично предпочитам по-твърд матрак, дава ми усещане за комфорт и стабилност

Общи условия

Активация на акаунт