Американски колеж - двадесет и втора тема

• 52 504
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • софия
Ще ви ловим за късмет ли, какво? 😂🤣😂
Дано носите на майтап ....

# 451
  • София
Тази година всички писали тук ще ви приемат! Така да бъде! Ахоу!
Да бъде, вожде!

# 452
Аз си мислех, че първото е от 5,50, пък то 5,70
( хем имах някви спомени от разкази, ама явно главата ми е хептен празна)

И то хамериканска диплома. При нас българската стигаше за шалче, но американската не и си бяхме без

То и ние тъй - по американската не стигна.

# 453
  • София
A тогите и шапките връщат ли ги?

# 454
Връщат😀

# 455
  • София
По-малко от 5 часа Simple Smile
Добро утро!
Пожелавам си и на всички вас СТАТУС: ПРИЕТ
Отивам за боза 😉

# 456
Часовете са месеци, а минутите - години... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 457
Денят настъпи. Blush
Изглежда слънчево, ведро, позитивно... Дано всеки, който мечтае за Колежа, днес да има повод да се похвали!

# 458
Много мина, МЪНИЧКО остана!

# 459
  • софия
Незнам при вас какво е времето, но при мен се е нагрочило....
Та и времето и темата са като затишие пред  буря.

Каквото и да покажат резултатите прегърнете си децата и ги уверете, че където и да са,  най-доброто предстои!

# 460
А до колко часа е синиър динъра днес? Да знам дали да чакам отпред или да си ходя след като я закарам. 
И за пръстените, след 06.07 може да се поръчват, нали? Направо от магазина. Правилно ли съм разбрала?
И за кум лауде - то, как се определя,  изчислява, ... БГ, американска диплома, средно аритметично,  само за едната диплома се присъжда, за 5.88 кое лауде е?
Мерсиии!

# 461
Извинявам се, че пак връщам темата към резултатите, които очакваме днес, но да споделя и аз вълнението ми, което се засили от разговор с майка ми преди малко, която тази нощ сънувала, че отиваме двете в Америка на гости на едни роднини.Simple Smile
Упех на всички! Всеки по пътя си!

# 462
Успех на всички днес!

# 463
A тогите и шапките връщат ли ги?
Връщат всичко, без пискюла. Виси ми в къщи на неговата полица над бюрото  Sunglasses

# 464
  • софия
А до колко часа е синиър динъра днес? Да знам дали да чакам отпред или да си ходя след като я закарам.  
И за пръстените, след 06.07 може да се поръчват, нали? Направо от магазина. Правилно ли съм разбрала?
И за кум лауде - то, как се определя,  изчислява, ... БГ, американска диплома, средно аритметично,  само за едната диплома се присъжда, за 5.88 кое лауде е?
Мерсиии!
Kassii, а това 5,88 кой ви го каза? (Страхотен успех, честито!) Тя ли си го изчисли или и е официално сметнато от колежа? Аз доколкото си спомням твоята девойка е само с 6-ци през всичките години в колежа? Защо не е 6,00? Или бъркам? Ама сега се замислям, че щом е по американска диплома явно си смятат процентите от годишните оценки и накрая превръщам в българска оценка ли? иначе как се получава 5,88?
Освен това, не може да е бъл;гарската диплома това, ащото в нея не уаства ли оценката от матурите? Тоест още не е "сготвена" напълно българската диплома...
Оф, твърде много неясни неща имам Sad

П.С Според правилника 5,88 трябва да е магна кум лауде, сребърно шалче. (май, не съм 100 % сигурна)

Общи условия

Активация на акаунт