Американски колеж - двадесет и втора тема

• 52 515
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
Шарки, това не се отнася до абитуриента  Simple Smile
Видях. Разбираемо е. Благодаря.

# 436
  • Отвъд алеята зад шкафа
Чакането на резултат от Колежа е по-напрегнато от НВО. В Колежа или те приемат, или не, докато с НВО какъвто и резултат да имаш, няма да останеш без училище.

# 437
  • софия
Тази година всички писали тук ще ви приемат! Така да бъде! Ахоу!

Щарки, видях, че са обявили официалната церемония по завършването. Голямо вълнение е това чудо! Как сте вкъщи?

# 438
  • софия
Амели, къде гледаш? Дали ще я дават, както миналата година?
Тогава ми се напълни душата, а момчето - Александър, което имаше честта да отправи своята заключителна реч, беше страхотно! Щом аз, с моя акъл на златна рибка, съм му запомнила дори и името...

Доп. видях Simple Smile Ще гледам с удоволствие.

# 439
  • София

Шарки, видях, че са обявили официалната церемония по завършването. Голямо вълнение е това чудо! Как сте вкъщи?
Всички са добре, здрави, изповаксинирани, спокойни (подготовката за матурите е пълен айляк, в легнало положение...). Мен ще ме видите на церемонията да тичкам към сцената да връчвам плакета за Най-добър учител. Commencement Speеch няма да имам Simple Smile. Още не знам малкия шалче ще има ли, няма ли да има, така и не разбрах как ги правят сметките за cum laude-тата.

Идеята да купя годишниците не беше добра,  разплаках се след като разлистих последния - на випуска на дъщерята на Нот - и предните, толкова много събития им отне Ковид.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 17:04 от Sharky*

# 440
Знаете ли, дали тази година ще има ли АРТ Фест? Много се надявам да има Simple Smile

# 441
  • София
По план в календара има, но вашите деца ще знаят по-добре, нали и те имат щандове.

# 442
Ама пък балът си беше на 6. Половината от тайфата изкараха короната още юни - юли 2020.
Шарки, още се смее девойката с шалчето - 2 стотни не стигнаха.

# 443
  • софия

Шарки, видях, че са обявили официалната церемония по завършването. Голямо вълнение е това чудо! Как сте вкъщи?
Всички са добре, здрави, изповаксинирани, спокойни (подготовката за матурите е пълен айляк, в легнало положение...). Мен ще ме видите на церемонията да тичкам към сцената да връчвам плакета за Най-добър учител. Commencement Speеch няма да имам Simple Smile. Още не знам малкия шалче ще има ли, няма ли да има, така и не разбрах как ги правят сметките за cum laude-тата.

Идеята да купя годишниците не беше добра,  разплаках се след като разлистих последния - на випуска на дъщерята на Нот - и предните, толкова много събития им отне Ковид.
Леле Шарки, аз така се вълнувам представям си на теб какво ти се случва в душата!

Годишниците са много страхотно нещо, и мен винаги ме разчустват. Ти ги купи всичките наведнъж ли? Нима има свободни за купуване?
Някъде имаше писано за кум лаудетата обяснения, ще се опитам да ги намеря.

Арт феста май ще се размине тази година Sad

# 444
  • София
Нямаше за първата и настоящата година.

# 445
  • софия
Годишникът и аз го чакам. Успяха да се снимат преди да ги затворят и все се надявам да има.

За кум лаудетата пишеше нещо в Правилника.

# 446
  • софия
Кум лаудетата започвали от много високо🤪
Аз си мислех, че първото е от 5,50, пък то 5,70
( хем имах някви спомени от разкази, ама явно главата ми е хептен празна)

# 447
Аз си мислех, че първото е от 5,50, пък то 5,70
( хем имах някви спомени от разкази, ама явно главата ми е хептен празна)

И то хамериканска диплома. При нас българската стигаше за шалче, но американската не и си бяхме без

# 448
  • софия
ей това не ми е ясно как става такова разминаване. Чувала съм , че хамериканската се изчислява с някакви тежести на предметите - тия с по половин час  или един час на година явно са с много малка тежест.
Рос, и без шалче девойката ти е постигнала страхотни резултати след това.

# 449
Аз до този момент си мислех, че между българската и американската дипломи няма разлика! Не, че е кой знае какъв проблем, но имайки впредвид, че големият син завърши АК преди 6 години....
Много ми допадна една реплика в предишен коментар “с акъл на златна рибка”... хайде и аз цопвам в аквариума със златни рибки 🐡

Общи условия

Активация на акаунт