Американски колеж - двадесет и втора тема

• 52 510
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  • софия
Само миналата година съвпаднаха резултатите от изпита и НВО.
Кога излизат резултатите от НВО тази година?
Обикновено Колежът проявава разбиране.
Как разбра, че резервите са били 25? Канят се деца с процент от-до, не брой.

# 421
Звънче, поканили са 25 след основните 220, а не резерви точно.
така пишеше миналата година на сайта, от там съм си запазила информацията и за детето прието последно с 52%

# 422
  • софия
Аз пак ще върна темата към кандидастващите.... Но на прага на публикуването на резултатите, вълнението просто е неудържимо!!!!
Миналата година е имало 25 места за резервите. Но тогава НВОтата съвпаднаха. Колежа едва ли ще чака НВО тази година. Та се чудя дали няма да има повече отказали се тази година, такива които ще искат да чакат матурите.
Ние сме твърдо за АК, така че не сме от чакащите НВО. Дано ни се получи!!!!
Ако не се лъжа (от 4 години следя приемния изпит) колежа винаги е изчаквал първо класиране на нво. Може да е един ден, но дават възможност да видиш дали си приет или не в училищата с НВО и да решиш дали станеш ученик на колежа или на другото училище.

# 423
  • София
Здравейте,
има ли практика от предходните години резултатите да излязат по-рано от обявеното? В трескаво очакване сме с детето. Пожелавам успех на всички вълнуващи се ‘колеги’ от темата Simple Smile

# 424
  • софия
Звънче, поканили са 25 след основните 220, а не резерви точно.
така пишеше миналата година на сайта, от там съм си запазила информацията и за детето прието последно с 52%
Права си, 25 са били. До 53.52%
Скрит текст:
Останала съм с впечатление, че посочват само %. Грешката е моя.

# 425
да, да 53,52% са, моя грешка, точно това съм си запазила, незнайно защо Laughing

# 426
  • София
Здравейте,
има ли практика от предходните години резултатите да излязат по-рано от обявеното? В трескаво очакване сме с детето. Пожелавам успех на всички вълнуващи се ‘колеги’ от темата Simple Smile
Имаше, обаче явно тази година не е такава. Утре ще си е, но вероятно 1-2 часа по-рано (поне това успяват да направят...).

# 427
Само миналата година съвпаднаха резултатите от изпита и НВО.
...
Обикновено Колежът проявава разбиране.

Обикновено не е съобразено с резултатите от НВО, а с класиране Simple Smile и почти съм сигурна, че е деня на второ класиране в държавни и общински училища... Т.е. не само да си видиш резултата на НВО, а реално да имаш шанс да избереш без натиска от страх, че губиш място. (2013 и 2017 година имам наблюдения)
Българските университети имат/ха този манталитет срока за класирана на единия да е ден преди обявяване на резултатите (не класирането, а оценките) на другия. Това при пъривия ми досег с Колежа ме зарадва, че няма извиване на ръце Simple Smile Тогава (2013) всичко се случи някак много бързо - февруари реши, че се явява, март беше изпита... имаше дълъг срок за записване, чак до юни, дати не помня. По спомен 2017 срока за записване на неподаващите документи за финансиране беше в деня на второ класиране за държавни и общински училища Simple Smile

# 428
  • София
2018г. срокът за записване беше в деня след първо класиране.

# 429
  • София
И през 2016 беше един ден след първото класиране по НВО.

# 430
Мина толкова много време и все не успявам да избягам от деня, в който АК обявява резултатите. Тайничко ви чета, вълнувам се с вас и ви стискам палци.
Ежко, напълно те разбирам! И за мен беше ден с резултати, към които се връщам всяка година с буца в стомаха.

Да има много радостни новини скоро за майчетата от форума!

# 431
Тази година първото класиране на НВОто е до 13ти юли.

# 432
  • софия
Родители на настоящи ученици, вижте си пощата.

# 433
  • София
Ами сега? Аз нищо не съм получила.

# 434
  • софия
Ами сега? Аз нищо не съм получила.
Laughing
Сигурно защото няма да плащаш следващата такса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт