Американски колеж - двадесет и втора тема

• 52 512
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
  • софия
затова после като канят за записване казват "да заповядат с резултат от толкова до толкова проценти", а не номера.

# 406
Да, Sanni, освен това има правило за децата на родители, пишещи в темата...
А всички желаещи успех - да вървим по дяволите! Laughing

Това с правилото не го разбрах.......

# 407
Един въпрос не ми дава спокойствие. Приемат 180 деца(90/90), а канят 220 за записване. Ако приемем, че 200- 210 от тях изявят желание да се запишат, на всички ли ще бъде дадена такава възможност?

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 12:37 от silan

# 408
Да.
Но ще се откажат деца, след като излезе класирането и за другите гимназии. И след като някои родители видят каква такса ще трябва да плащат

# 409
  • софия
Малко да отпуснете душите
Снимката е от нета 🙂

# 410
Един въпрос не ми дава спокойствие. Приемат 180 деца(90/90), а канят 220 за записване. Ако приемем, че 200- 210 от тях изявят желание да се запишат, на всички ли ще бъде дадена такава възможност?

Ще им бъде дадена. На всичките 220. Но няма да се канят повече резерви, ако са се записали ПОНЕ 180 от поканените 220.

# 411
  • София
Да, Sanni, освен това има правило за децата на родители, пишещи в темата...
А всички желаещи успех - да вървим по дяволите! Laughing

Това с правилото не го разбрах.......
Приемат им децата. Миналата година обаче не сработи достатъчно.

# 412
Здравейте,
Малко бе по темата за приема в Колежа.
Някой от пишещите дали се е включвал в някоя от тези срещи? Те са за родители на деца от 8., 9.  и 10. клас. Времето, за съжаление, не ми е удобно.

“В отговор на многобройните въпроси, които получихме от родители след нашата презентация миналия месец, Ви предлагаме възможността да се свържете с нас онлайн и да зададете Вашите въпроси относно подготовката на учениците за кандидатстудентския процес за колежи и университети.

Каним Ви всеки вторник от 11:20 до 12.05 ч. да се присъедините в нашите срещи в Google Meet и да зададете Вашите основни въпроси на академичен съветник от Американския колеж. Въпреки че това няма да е време за задаване на индивидуални и конфиденциални въпроси, ние се надяваме тази възможност да Ви помогне да се ориентирате в темите, които засягат бъдещето на Вашето дете. Добре дошли сте също и ако само искате да се запознаем и да си поговорите с нас за кандидатстудентския процес.

# 413
  • София
Аз. Всъщност срещите са донякъде благодарение на натиска от страна на РУА. Аз лично ги ползвах да дам директно пряка инфирмация какви пропуски имаше по отношение на моя юнак, и забелязвам, че част от нещата, които казах, вече се прилагат спрямо 11-класниците (по-специално кога трябва да се пише/преработва "есето" и родителската подготовка за попълване на CSS формата за CollegeBoard).

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 14:17 от Sharky*

# 414
  • софия
За първи път се сблъсках с неадекватността на учебен отдел. Забавно е.
Тревата не е толкова зелена.

# 415
Аз. Всъщност срещите са донякъде благодарение на натиска от страна на РУА. Аз лично ги ползвах да дам директно пряка инфирмация какви пропуски имаше по отношение на моя юнак, и забелязвам, че част от нещата, които казах, вече се прилагат спрямо 11-класниците (по-специално кога трябва да се пише/преработва "есето" и родителската подготовка за попълване на CSS формата за CollegeBoard).

Много благодаря! Flowers Hibiscus Ще се включа при първа възможност. Интересуват ме и възможностите за лятна работа за сина ми, знам, че е много важно за кандидатсрването също.

# 416
  • Sofia
...(по-специално кога трябва да се пише/преработва "есето" и родителската подготовка за попълване на CSS формата за CollegeBoard).

Има ли откъде да се информирам по- подробно по въпроса (освен от АК)?

# 417
  • софия
За първи път се сблъсках с неадекватността на учебен отдел. Забавно е.
Тревата не е толкова зелена.

бе не е забавно.
дано се поправят.

# 418
  • софия
Все още силно се натискам да подхождам с разбиране, че на всеки се случва. Догодина може да делегирам комуникацията на бащата. Той е по-малко емоционален и разумен, но и по-разсеян.

# 419
Аз пак ще върна темата към кандидастващите.... Но на прага на публикуването на резултатите, вълнението просто е неудържимо!!!!
Миналата година е имало 25 места за резервите. Но тогава НВОтата съвпаднаха. Колежа едва ли ще чака НВО тази година. Та се чудя дали няма да има повече отказали се тази година, такива които ще искат да чакат матурите.
Ние сме твърдо за АК, така че не сме от чакащите НВО. Дано ни се получи!!!!

Общи условия

Активация на акаунт