Американски колеж - двадесет и втора тема

• 52 439
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Дотолкова съм информирана Wink ама не знам на 29.05. Какво се случва, а фризьорката иска час ... За гостите не говорим, те са само най-близки хора и могат да понесат издевателства, ама и те трябва да знаят горе-долу в колко часа да дойдат.
Опит от минали години? Предполагам, че няма да е по-различно като часове от миналата година . Мерси!

# 166
Скъпи! Ще прекъсна за малко разговора, с ваше позволение и с едно питане за дена на бала.
Каква е организацията за 29.05.? В колко часа, къде? Ще ходят ли до училище и после в ресторанта или направо там, ... В колко часа се случва всичко това.
Опитвам се да организирам деня с гостите, с обличането, грима, прическата, ... Нали разбирате? Много благодаря!
П.С. Да, аз го организирам  Wink
Да споделят и по-пресните и тазгодишните с плановете... Децата се събираха в Колежа, при нас един родител го закара към 17:30ч (минаха да вземат девойката към 17), изчака да се съберат, порадват... да ги огледа и той... после го извози до ресторанта да си слязат почти в движение Simple Smile
Гледам първите снимки вече с костюм са му в 15:30ч.
Другите роднини си го изпратихме от вкъщи Simple Smile Всички (братя, сестри, мама, татко...) бяхме на раздаването на дипломите, а не на бала в Колежа Simple Smile

# 167
Скъпи! Ще прекъсна за малко разговора, с ваше позволение и с едно питане за дена на бала.
Каква е организацията за 29.05.? В колко часа, къде? Ще ходят ли до училище и после в ресторанта или направо там, ... В колко часа се случва всичко това.
Опитвам се да организирам деня с гостите, с обличането, грима, прическата, ... Нали разбирате? Много благодаря!
П.С. Да, аз го организирам  Wink

Споделям опита от 2019 - фризьор и грим отне около 2 часа, ти си дай 3 ..., че с тия моми все има драми, та затуй имахме час за фризьор около 14.00 и после грим! Във фризьорския салон ни освободиха помещение и там обличахме роклята, че ако нещо стане с прическата - да се оправя! Към 17.00 ч. дойдоха гостите- най-близките ни роднини и приятели, после към 18.00 съпругът ми я закара до Колежа и от там те сами се бяха организирали до Шератон, дискотека, после нам къде си... Бяха си направили около 1000 снимки в Колежа, в Шератон и където другаде се сетиш... На другия ден благополучно я прибрахме от една прятелка към 14.00 ч.... А пък ние си продължихме в едно готино завадение с едни коктейли ... - страхотия!

# 168
Недей, Амели.
Радостче има предвид, че приети на последно място стават първенци на випуска. Някои стават. С труд. А и може да не са показали способностите си докрай на изпита, поради стрес или да не им е бил деня.
Не е обвинявала специфично АК, а всички знаем как седи въпросът при приема в ДУ...
Благодаря Simple Smile

# 169
Аз също съм недоволна от родителска среща в четвъртък.
Да, в обичайна ситуация, един ден повече, един ден по-малко, но в конкретния случай, всеки учебен ден има значение.
Както могат да правят родителски срещи в събота, така ще ги направят две поредни съботи или събота и неделя.
Миналата родителска среща също им "изяде" един ден. Това не го разбирам.

# 170
Deaf, от нашите дванадесетокласници имаме момче, прието в Йейл и момиче в Принстън. Нямаме ТВ ПР  с тях.

Усмивке, ръководството вече правѝ опити пред МОН да промени ротациите, без успех.

Шарки, да, направи. Първия път със закъснение. Втория път навреме. И двата пъти без резултат.
Познай кой ги ръчкаше и двата пъти. Не мисля, че се сетиха и активизираха сами..., даже съм убедена Wink.

# 171
Както могат да правят родителски срещи в събота, така ще ги направят две поредни съботи или събота и неделя.
Това означава два почивни дни по-малко за всички учители?
Не мисля, че е добра идея.

# 172
Аз също съм недоволна от родителска среща в четвъртък.
Да, в обичайна ситуация, един ден повече, един ден по-малко, но в конкретния случай, всеки учебен ден има значение.

Абсолютно съгласна. Само за протокола: миналата родителска среща "изяде" един присъствен ден на същите два випуска - 8 и 10ти клас.

# 173
  • софия
Изяде и на 11-ти клас, и 3-ти март също им изяде. Беше ме яд за присъствените контакти и общуване на децата, за материала не се ядосвах никак. И продължавам да не се ядосвам, защото ученето (доколкото ми е известно вкъщи) си върви.  Беше ме яд, после се разсмях на себе си.
Вас какво ви притеснява?Много ли е ключово?

# 174
Изяде и на 11-ти клас, и 3-ти март също им изяде. Беше ме яд за присъствените контакти и общуване на децата, за материала не се ядосвах никак. И продължавам да не се ядосвам, защото ученето (доколкото ми е известно вкъщи) си върви.  Беше ме яд, после се разсмях на себе си.
Вас какво ви притеснява?Много ли е ключово?

Най-ми е ключово липсата на социализация, общуване, колежански общностен живот. Ми те децата не са успели да се запознаят (някои от тях), няма завързване на поредни приятелства, няма оформяне на копмпании, спорт почти няма, няма нищо. Висене пред компютъра има само.

# 175
Двата дена няма да решат проблема. Нито от АК трябва да започне оправянето на държавата.

# 176
  • софия
Мда, разбирам ви Sad Наистина е много неприятно, и на мен това не ми харесва, ама никак даже. Успокоявам се с факта, че идва топло време и се надявам да започнат да се събират. Разбира се, най-добре би било из поляните на кампуса ( поне, ако не официално вътре в сградите)
Да си го пожелаем Simple Smile
Иначе този един ден щеше дае приятен, но в никакъв случай от особена важност, та лично за мен ( предвид цялата обстановка) не си заслужава вторачването и ядосванвто.

Пс-от сърце пожелавам на всичко едно скорошно и пълноценно връщане в кампуса ИЗЦЯЛО!

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 16:09 от Амели

# 177
  • София
Благодаря за напомнянето на РС! Всичко е налично този път.
Изкушавам се след като миналия път се видяхме с учителите по трудните предмети, този път да се срещна с "любимите". Ми така де, имам нужда от положителни емоции. Пък и да я видя тази госпожа по биология колко пък да е готина и този мистър по химия - как пък е толкова страхотен Stuck Out Tongue Winking Eye

Я кажете, 4 май учебен ден ли е? Според графика на колежа - да. Последно 1-ви май кога се отпочива (това е дума обратна на отработва) - на 3-ти ли като и той е почивен или на 4-ти?

# 178
  • софия
Г-жата по биология е уау! Искам да ми присъства в живота ежедневно!
Ако бах ученичка, вече да съм завила към биосайънс, медицина и подобни. А колко точен мерник има за децата не е за вярване (поне с наблюденията ми върху две)!
И защо да не отидеш и при любимите учители? Много ясно, че трябва да чуеш и всички онези положителни неща Simple Smile

# 179
  • софия
Сега видях, че тази седмица е изпита.
Как сте кандидатсващи? Напрежението покачва ли се или напротив - отлагането на датата ви направи добра услуга умаряйки ви в безразличие?

Общи условия

Активация на акаунт