💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 3 /10.03. - 21.03.2021/

• 51 023
  • 996
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Гласувах за Дени/Дани, защото на 90% са на елиминация ако не спечелят днес, а са опасна двойка и ще искат да се отърват от тях. Освен това искам да им се върне, защото забиха нож в гърба на Стефи и Анжело.
Но чета сега, че можело и да няма елиминирани днес. Ако е заради гафовете с въпростите поне да имат доблестта да си го кажат публично или поне за нас, а ако не е това причината, тогава защо сега, а не миналата седмица, когато можеха да спасят Анжело и Стефания? И миналия сезон имаше такъв момент. Мисля че имаше някакво субективно състезание (пеене или танци, не си спомням точно) и накрая им казаха, че след подобна игра няма как да има тръгнала си двойка.

# 781
Според мен предварително е определено в кои игри няма да има отпаднали. И пак казвам, че  вчерашната игра по никакъв начин не определя дали хората са Един за друг, и затова мисля, че няма да има отпаднали. 😁

Миналата година в две игри бяха определели да няма отпаднали. Само че след втората (когато мъжете бяха облечени сато анимационни герои) първо дадоха на участниците да гласуват и след това обявиха, че няма да има отпаднали. Което си беше гадничко.

# 782
Съмнявам се да изгонят Мушуни/Мишонитата или там както си казват, ама да видим. Няма да ми липсват, скучни ми идват малко. То зависи и срещу кого ще се изправят ако бъдат на елиминации.

# 783
  • София
... 😀

# 784
За естрогена при мъжете, дали някой може да намери двата въпроса? И там, мисля, се дадоха различни точки.

# 785
Възможно е и някоя от дамите да е объркала местата на картончетата, нали си избираха въпросите разбъркано.

# 786
За естрогена при мъжете, дали някой може да намери двата въпроса? И там, мисля, се дадоха различни точки.

Това с естрогена и мен ме хвърли в тъча.

На този въпрос мисля, че Здравка отговори с невярно, тоест не е вярно, че в мъжете също има естроген, което всъщност е вярното твърдение. Но тя все пак получи 1 точка, тоест отговорът ѝ се счете за верен. Друг е въпросът, че естроген е обобщаващо понятие за няколко хормона и е вярно, че при жените присъстват основно 4 форми на естроген, а при мъжете само 2.

При една друга участничка останах с впечатлението, че играта се сметна за неуспешна при 4 пропусната точки, а не 3.

В общи линии много недомислени въпроси и много некадърно изпълнение беше тази игра. Като начало мъжете изобщо не трябваше да са на терен, защото беше много лесно по един или друг начин да повлияят на половинките си.

# 787
  • Mediterraneo
Вървя назад с епизодите.
Само да вметна още веднъж- кой твърдеше, че косата на Тина е естествена?! Точно колкото устните й.

# 788
Аз пък се зачудих на въпроса, че квадрицепсът е най-големият мускул в човешкото тяло. Гледах и в гугъл, оказва се май, че е най-дългият, а най-големият е седалищният мускул.
Да, и вкъщи снощи го обсъждахме, че е неточност. Най-големият мускул в човешкото тяло е глутеус максимус/седалищния мускул/, откъде го измислиха този квадрицепс не знам.

# 789
  • Mediterraneo

Отравяте ли линка? Всички други успявам, този не става и не става.

# 790
  • earth
Скрит текст:
А Милена с някой здравеняк на средна възраст.

Така е. Аз след няколко години се виждам с такава като Милена.

Ти здравеняк ли си или след няколко години ставаш на 28?

Ти 28 средна възраст ли го имаш?

Зависи от гледната точка:) За тези, които са на 13-14 години, 28 си е горе-долу средна възраст:)))

morisay, всъщност въпросът беше - ти тип здравеняк на средна възраст ли си или тип Иван-Асен, около 28-годишен?

Безмислен въпрос. Отговорът вече е ясен от предишния ми коментар: "Така е. Аз след..."

# 791
  • Перник
Много недомислена и зле изпълнена игра! Ако предишната с дамските чанти все пак проверяваше доколко мъжете си познават половинките (вещите им), то тази какво проверяваше? Дали имат елементарна обща култура? Въпроси от елементарни до някакви никому неизвестни и ненужни факти като това как се казва кутията за пури. Имаше въпрос как се нарича началният удар във волейбола...сериозно ли?! Това не го знае само някой, който не е посещавал училище. И няма как да не подчертая, че на Тяна й се паднаха от най-лесните въпроси, което съм почти сигурна, че е нагласено. И точно този със сервиза, а тя пък се прави на леко ударена - "ама това не беше ли в тениса?" - доста неумело актьорско изпълнение!
Денислава, дето искаше да й се падат спортни въпроси бърка изпълнение на дузпа с пряк свободен удар?
Нещо все по-малко ми харесват участниците, липсват ми миналогодишните 😭

# 792
  • София
Отравяте ли линка? Всички други успявам, този не става и не става.
Нещо се е променило, сега ще го оправя(сменя) с този ЛИНК

Видях грешката, поставила съм линка на видеото, заедно с адреса на разширението, което отваря тези линкове в Хром.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 17:06 от Mari_Mar

# 793
И аз не успявам да отворя  този линк,а досега нямаше проблем.
И т.к. много често не успявам да гледам предаването на живо, линковете,които качва Мари мар са ми много полезни 💮🍀🌸

# 794
Толкова са ми безинтересни тази година участниците, че който и да отпадне, все ще съм доволна. За естрогена Здравка каза, че мъжете НЕ произвеждат такъв и го счетоха за верен отговор. Друга каза, че произвеждат и пак беше верен. Май Лейля беше. Голяма излагация от продукцията. Въпросът за коняка беше пълна тъпотия. Откъде да го знам винен ли е, или не? Както и кутията за пури как се казвала.

Общи условия

Активация на акаунт