💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 3 /10.03. - 21.03.2021/

• 51 004
  • 996
  •   1
Отговори
# 885
Не бих казала злорадство, но, поне по мое мнение, вече преекспонира тая забава.  Истина е, че не я харесвам, и то заради поведението й. Както беше писал някой по-нагоре - много цвили, мята се насам-натам. Мъжът и е явно най-тромавият участник. Независимо, че е млад, някои по-възрастни се справят доста по-добре от него. Наистина е смешна гледка на моменти, но поне на мен не би ми било приятно най-близкият ми човек, този с когото съм рамо до рамо във играта, така искрено да ми се присмива.

# 886
Това не е война, а игра, идеята на игрите е да са забавни. Хора, които не носят на смях на техен гръб, просто не бива да участват в игри. Знаят много добре къде влизат и с кого.

# 887
И според мен не е забавна Лейля, и чувство за хумор не видях. " Вижте ме колко съм луда, весела ,шумна и непукист " не й се получава много естествено . Вижда се, че е преднамерено, предполагам, че е защитен механизъм. Надявам се да греша.

# 888
Такава е идеята, наистина, но не виждам другите участници да се държат по този начин. Това ми напомня малко на Симона от миналата година, която все обвиняваше мъжа си в тъпотия. Всеки има право на мнение, разбира се, и поне лично на мен не ми харесва поведението на Лейля. Изобщо и към мъжа й. Просто не усещам да го прави с любов.

# 889
Не ми харесват Лейля и Иван, не се държат като един отбор, не виждам да се подкрепят много като семейство. Лейля сякаш все гледа да му се присмива на Иван и се забавлява от това, поне така ми изглежда отстрани. Заяжданията и репликите "'ще те ударя" и "ще те прасна"  само от тях съм ги чула. Ами скоро като излязат от играта и ще почнат да се заплашват и в семейството. Хич не се учудвам, че са били разделени преди предаването.

# 890
Да, Лейля се подиграва на Иван, чудя се как егото му се справя с тези подмятания. НО ако сме реалисти и Станимир не е по-различен към Тина, постоянно говори за нейните неспособности, невъзможности. Това пак се води психически тормоз, да повтаряш непрестанно на някого, че не става.

# 891
  • Sofia
Тина сама си е избрала тази роля. Муцки, цупки и лигавщини. Не знам дали по принцип си е толкова вятърничава и непохватна или се прави на такава, но на мен ми е дразнеща.
Лейля е прекалено шумна и повърхностна. Хич не си пасват с нейничкия, като от различни планети. Не, че е лошо да умееш да се забавляваш, но при нея е само забавлението и нищо друго.
Тяна, милата, тук ще си спестя писането.. Тя просто иска да е професор.. Комплекси, комплекси и пак комплекси.
П. С. Анализът е непоискан и напълно безплатен. 😀

# 892
Лейля може би е малко вятърничава ,но не ме дразни. Жената гледа малко дете ,което значи че вероятно рядко й се случва нещо различно от ежедневието на всички майки и сега се възползва от възможността да се забавлява на макс. Не ми изглежда като да му се подиграва,просто явно си е такава натура,но за мен определено не го прави със злоба.

# 893
  • Берлин
Играта беше тъпичка, но играещите и номинациите после ми дадоха нов поглед върху двойките
Здравчето и половинка засега са ми фаворитите. Тя отлично знае коя е и къде е. Той е здраво стъпил на земята, балансиращ двойката и силно обичащ.
Поли и Мишо- той ми е плосък и скучен. Тя снощи сама осъзна, че силно си е повярвала и че е "грациозна като свиня", повярвала, че е извисен лебед. Сълзите й бяха искрени след играта, осъзнаването често боли.
Милена и Иван - не ги харесвах в началото, но...двамата са по-интелигентни от останалите участници, имат си своята хармония. Харесва ми, че влагат доста в игрите и са реалисти.
Денитата- не са моите хора, много ограничени, но с неизвестно на каква база самочувствие.
Деница и Николай- много добра хармония, тя е доста разумна и реалист. Той ме изненада приятно - как се хвърли в играта и после с думите си към Момчи. Явно освен набъбнало ЕГН, човекът има още много какво да даде. И след снощи и двамата ми станаха по-симпатични (и вече няма да го етикирам с "дедо").
Яница и Момчи - според мен дилно са експонирани сцените на вечното й недоволство. А момчето е читаво и ще й помогне да се освести.
Иван и Лейля- харесвах ги. Но тя се показва като доста празна напоследък, а той примирен приема всичко (явно гузен след каквото там е направил).
Тина и Миро- симпатични ми бяха. Но нейната глупост и тъпотия вече ме дразнят. То добричка уж,пък куха като хралупа. И с патешката човка...не, не.
Тяна и Иво - в игрите им се получава много добре. И имат страхотен баланс във връзката си. Комплексарските й изблици не ме впечатляват. Някак започнах да ги харесвам.
Шуменци - много шумни и много посредствени. Тя ми прилича на не особено обичана жена, поела обгрижването на мъж и семейство и забравила себе си. А той типичен архаизъм - аз така, аз онака, аз съм мъжът, а накрая гола вода (абе направо айрян без мляко).
Май всички ги разкостих Simple Smile
Радвам се, че всички останаха. Реакцията на финала беше много емоционална и човешка. Хареса ми.
Пп. Мисля, че двойките с повече интелект имат по-големи шансове в която и да е игра. Мисленето е силно оръжие.

# 894
Боже, видях Яница без грим... това е съвсем друг човек!

# 895
  • София
Вчерашният епизод беше забавен. Интересно ми беше как различните хора процедираха с прането - някои педантично го подреждаха (например Иван-Асен, докторска му работа), докато други директно го мятаха (Тина, Милена). Също ми беше любопитно дали и кой ще хване някакъв пиниз на ходенето по пързалката - Дани и Дени изключително бързо намериха някаква хитрина, чак им се учудих на времето, някои чак накрая се усетиха, че може да правят нещо различно, за да си облекчат придвижването. Тяна ли беше, до последно упорстваше да "ходи" на два крака, за финалния бутон чак мъжът ѝ ѝ каза да се претъркули, защото не помръдваше, но тя си беше решила да стане по нейния начин. Тези реакции показаха доколко са адаптивни или отстояващи се - много ми беше интересно.

За Лейля и аз оставам с впечатлението, че отношението ѝ към Иван е подигравателно. Не се учудвам, че са били разделени. Трябва да си доста дебелокож, за да не ти пречи това.

Деница и Николай все повече ми харесват, Иван-Асен и Милена също.

# 896
За разнообразие ще кажа само положителни неща:
Еми забавлявах се, в това смотано ежедневие, пълно със задължения, еднообразие и локдауни, това ми е цветния час и благодаря на участниците и на екипа на предаването. Честно казано голяма смелост се иска да участваш в подобен род предаване, в което хиляди незнайни хора ще разкостват не просто спортните ти умения, като е в ИВ, а най-ценното ти- способността да обичаш и създадеш семейство- аз лично нямам тази смелост.
А предаването досега наистина са се фокусирали върху позитивното и дано и в бъдеще така бъде без интриги и злоба (тях ги имаме около нас в изобилие).
Интересна ми беше играта, не мисля че беше опасна и се забавлявах и не мисля че някой се е подигравал на половинките си.
Накрая ме изпълниха с реакциите си- да се радват, че остава двойка, която иначе може да им е конкуренция. Това показва, че все пак са дошли и за друго, не само за наградата.
Вдигнахте за мен летвата, дано само отива нагоре и не пада Simple Smile

# 897
Лейля му е набрала за нещо и не е простила.
Няма хармония между двамата.

# 898
Лейля е там за да се забавлява.
Но си личи, че вече не го обича, или поне не толкова, колкото той нея.
Дано им се получат нещата защото са ми симпатични. А и в почти всички връзки единият обича повече и е хубаво, когато това е мъжът. Както в техния случай.
Забавен бе епизода, посмях се от сърце.

# 899
  • Испания
Лейля е там за да се забавлява.
Но си личи, че вече не го обича, или поне не толкова, колкото той нея.
Дано им се получат нещата защото са ми симпатични. А и в почти всички връзки единият обича повече и е хубаво, когато това е мъжът. Както в техния случай.
Забавен бе епизода, посмях се от сърце.

Това са здравите връзки. Преди години бях чела не един материал по този повод. Това са и моите наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт