💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 3 /10.03. - 21.03.2021/

• 50 866
  • 996
  •   1
Отговори
# 930
  • Тра-ла-ла
Според мен гадже е умишлена закачка между тях. Нали някой от двамата не искал да се бракува. Та, за да не си казват мъжо/жено, съпруже/съпруго или някакво там ангажиращо - се наричат с бъзик "гадже".

# 931
  • earth
Колежке, строгата но усмихваща се модераторка пак е недоволна от нас. Дайте да се придържаме към обсъждане само на участниците без на проекитраме наши чувства върху тях (за да не пренасочваме коментарите към себе си). Нали така?

# 932
  • Далечният изток
Според мен гадже е умишлена закачка между тях. Нали някой от двамата не искал да се бракува. Та, за да не си казват мъжо/жено, съпруже/съпруго или някакво там ангажиращо - се наричат с бъзик "гадже".
Аз и оня ден писах, че Миро май не съм го чувала да я нарича "гадже".... Само тя него сякаш....

# 933
  • Испания
Аз и оня ден писах, че Миро май не съм го чувала да я нарича "гадже".... Само тя него сякаш....

Точно. И аз не съм го чувала него.

# 934
Това е вид натякване . Камъни в неговата градина .
Но тъй като това е предаване по таливизора и коренспонденцията не е само по между им . Здравка е наясно , че ще я гледа тоз и онзи .
Пръстен в кутийка . Носен в чантата на Гаджето / тя чанта няма / , той го купува / с неохота / , тя държи на този пръстен и явно желае нещо повече от Гадже .
ОчевАдно е .

# 935
  • Берлин
Но тъй като това е предаване по таливизора и коренспонденцията не е само по между им . Здравка е наясно , че ще я гледа тоз и онзи .
Пръстен в кутийка . Носен в чантата на Гаджето / тя чанта няма / , той го купува / с неохота / , тя държи на този пръстен и явно желае нещо повече от Гадже .
ОчевАдно е .

ОчевАдно е, че не гледате внимателно и с разбиране. Постът Ви показва, че сте решили нещо за себе си (няколко пъти коментирате сходно), но наблюденията Ви са далеч от действителността ✌

# 936
ОчевАдно е .

ОчевАдно е, че не гледате внимателно и с разбиране. Постът Ви показва, че сте решили нещо за себе си (няколко пъти коментирате сходно), но наблюденията Ви са далеч от действителността ✌
Ами не съм . Щото спра ли да пиша тук или да гледам предаването . Не помня нито Здравка и който и да е в ежедневието и мислите си .
Тоест ако да не съм права това не влияе никому . Просто си пиша тук.
Без да гледате и ако чувате само Гадже - та Гадже до припадък . Е меко казано досадно .

# 937
  • Далечният изток
Саня Богомилова, само вие ли не разбрахте, че в онази игра предметите условно бяха "в чантите" на дамите? Това бяха предмети, които всяка от тях притежава. Нали е ясно лампи, сешоари, никой не носи в дамската си чанта.

# 938
В един от епизодите Здравка каза, че искала дете, а той казвал, че иска да изчака. То хубаво, ама не прави ли сметка, че тя е на 35. После, като стана ясно за болестта й, си помислих да не би да е заради това. Разсъждавам си просто.

# 939
Саня Богомилова, само вие ли не разбрахте, че в онази игра предметите условно бяха "в чантите" на дамите? Това бяха предмети, които всяка от тях притежава. Нали е ясно лампи, сешоари, никой не носи в дамската си чанта.
  И защо никоя друга нямаше пръстен в условните предмети в чантите си

# 940
  • earth
Сега аз ако посоча, че правилата се нарушават като се обсъждат участвите във форума, ще наруша ли правилата, защото съм коментирал нарушаващия правилата?

# 941
  • Далечният изток
Сега аз ако посоча, че правилата се нарушават като се обсъждат участвите във форума, ще наруша ли правилата, защото съм коментирал нарушаващия правилата?
Никой не обича доносниците...
Пак ще те изтрият.Expressionless

И защо никоя друга нямаше пръстен в условните предмети в чантите си
Щото си ги носят на пръстите сигурно, знам ли. Всяка си е преценила кои 10 предмета да предостави на предаването.

# 942
Може да не съм наясно или разбрала .
Но тонът който си позволявате да ми държите минава границите на нормалното .
Интересно защо се дразните на моите писаници

# 943
Припомните ми , от колко време са заедно Здравче и Гадже? Кога е диагностицирана?

# 944
От 4 години са заедно, май е с диагнозата от 1-2 год.

Общи условия

Активация на акаунт