💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 3 /10.03. - 21.03.2021/

• 51 112
  • 996
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Скрит текст:
Направо ми е мъчно за Милена! Губи си времето с цупльо и винаги, и за всичко е виновна!
Право редовно с@кс. Не я жали.
Ти откъде знаеш какво и колко редовно прави?

То само това изтъкват в почти всяка игра 😂

[/quote]
Ееее то само за единия кекс.. Надали и той и е гарантиран... Струва ли си мъките и зора?
Ако е само за кекса, едно жиголо ще свърши работа, много по-евтино, предполагам и по-качествено. 🤭 Но тя си знае.

# 76
  • Берлин
Милена ако не се справи в играта - не му е оправдала доверието. Ако той не се справи, пак тя виновна, че не е преценила залога правилно.
Като някаква недоволна принцеса тропа с краче Иван-Асен. Bowtie

Затова ги определям като майка с глезеното си момче (не можах да те тагна в поста ми, който си цитирала). Не години, а общо излъчване

# 77
# 78
Направи ми впечатление, че Милена, Деница и мъжете им не участваха в играта с истината и лъжата тази вечер.

Утрешната игра ще е много готина! 🥰

Смайли, благодаря за темата!

# 79
Благодаря за темата Smileys 🌺

Става все по-интересно,  нали

# 80
  • София
Този епизод бе най-интересния от началото на сезона, поне за мен, защото имаше доста време и за други неща освен игрите. И в началото и след играта, видяхме не малко интересни и забавни неща. Simple Smile
Стефи даде добра идея с последната игра. А е видно, че Тина и Миро определено забавляват най-много останалите.

# 81
  • София
Милена и Иван-Асен никога не се събират с другите. Секс ли правят, не знам. Simple Smile Ама трябва да са наясно, че гласуването с прегръдките е по симпатии. И като странят от останалите, няма да спечелят много гласове.
Деница и мъжът й повечето пъти са в групи с други участници и си говорят някакви неща.

# 82
  • София
Иван-Асен/Милена и Николай/Деница или сами се дистанцират, не им е приятно или им е неудобно с другите, или самата група ги изолира, но не ги виждам как ще продължат напред с подобна постоянна изолация.

# 83
  • Испания
Утрешната игра е БЕЗ МЕН. И мишки бих пипала, и жаба бих целунала, но да вървя по този въжен мост на тази височина, тц!

# 84
Ама те жените определят станциите..сега разбирам

# 85
  • Sofia
Утрешната игра е БЕЗ МЕН. И мишки бих пипала, и жаба бих целунала, но да вървя по този въжен мост на тази височина, тц!
Ааа това е само за мен. 😀 Нямам никакъв проблем с височините, за разлика от гадинките! Бръъъххх

# 86
Хареса ми днешния епизод.Типично по детски Тина не е посмяла да си признае.Биха ми били интересни и другите истории,доста пропуснаха.
Утрешната игра не е само ходене по моста и някакви картончета гледам събираха.Дано си заминат доктора.

# 87
Аз пък смятам, че Тинчето замаскира глупостта си уж с хумор, не ми е забавна с това поведение на 13 годишна.

# 88
Аз в интерес на истината съм раздвоена за това кой ще си ходи утре.
Не мисля, че Иван-Асен и Милена ще спечелят играта, но от друга страна и двамата са доста пъргави, а и изненадаха в някои от игрите, та не се знае.

Деница и Николай, не че не са ми симпатични, но някак си не ми се вписват в тази игра. Определено мисля, че има хармония между тях и връзката им е добре, разбират се, но освен ако нещо много драстично не се промени, ги виждам като пътници скоро.

Стефания ми е много лигава с това постоянно повтаряне на “бебчеее”, но й е простено, все пак е само на 21.

Яница продължава да не ми е симпатична, интересно ми е Момчил колко още ще я търпи и дали наистина връзката им ще има бъдеще занапред. Ясно е, че той много я обича, иначе не би я търпял и секунда.

Тяна и Иво са доста уравновесени, забелязва се един баланс в емоциите при тях, не са пренавити и може би затова им се получава и на игрите.

Здравка е намусена често, изглежда много сериозна, но аз им симпатизирам с Миро и се надявам да поостанат повече.

Тина и Станимир също са ми приятни, не се правят на такива, каквито не са. Не пращят от акъл и си го знаят.

Зорница и Вальо са забавни, днес се постреснаха, но не ме дразнят.

Де/Данитата не ме грабват, особено той, не му харесвам очите, излъчват страшна студенина. Прилича ми на разглезено момче.

Полина казах вече, че ми е супер пренавита и не ми е симпатична. Мохамед го харесвам, личи си, че много я обича.

Лейля и Иван са ми доста симпатични. Надявам се да успеят да си закрепят връзката след предаването.

# 89
  • Перник
Благодаря за темата! Гласувах за Денитата, защото са ми доста скучни. Не искам засега да отпадат Милена и Доктора, защото може би има още какво да видим там, не че са ми особено симпатични, но поне се открояват. Днес вече беше много кисел от провала им, а пък тя ми е някаква инфантилна вече с това трепкане, мигане на парцали до него като виновна ученичка.
Тяна и Иво вече в два епизода не споменават Вие-знаете-какво и почнаха пак да ми стават симпатични, само се чудя как досега не я изядохме за това, че не готви вкъщи за 3-те си деца и мъжа - 3 пъти поръчва, 3 х ресторант и веднъж на гости ако правилно чух 😁

Общи условия

Активация на акаунт