💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 3 /10.03. - 21.03.2021/

• 50 890
  • 996
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Според мен вчерашната игра беше по-лесна и по-забавна. Тази мъжката днес е преувеличена с тази платформа, не ми харесва.

# 61
  • Испания
Досега май само Иван се справи.

# 62
Направо ми е мъчно за Милена! Губи си времето с цупльо и винаги, и за всичко е виновна!
Право редовно с@кс. Не я жали.

# 63
Еее ама наистина не беше нужно това условие с тези станции достатъчно трудно е бягането с платформата и токчетата. Съжалих ги, нищо че ме и разсмиват.
Всички жени се забавляват само Милена беше пак готова да ревне. Тази жена много е сбъркала с този момък, само още не може да го усети.
Доста са ми приятни Лейля и съпруг.

# 64
Аз щях да съм се пребила 😂😂😂😂😂 многократно

# 65
  • Испания
Валентин как ситни! Сълзи ми потекоха от смях.

# 66
Направо ми е мъчно за Милена! Губи си времето с цупльо и винаги, и за всичко е виновна!
Ти откъде знаеш какво и колко редовно прави?

# 67
  • гр. София
Надявах се Иво да не се справи. С Тяна не са ми симпатични.
Зарадвах се на Иван и Лейля Simple Smile Денитата също се справиха Simple Smile
Направо ми е жал за последните.

# 68
  • Испания

Зорница как гледаше през цялото време...

# 69
Ти откъде знаеш какво и колко редовно прави?

То само това изтъкват в почти всяка игра 😂

# 70
Много се смях с Вальо JoyТой си е жив Жоро Мамалев, особено с каската как казваше че не му се търгва-Жорко от Оркестър без име. И неговата жена много го жали и глези.

# 71
Тяна и мъж нещо почват да ми стават съмнителни.Имам чувството,че се наговарят предварително и знаят условията на задачите.

# 72
  • Испания
Станимир нещо не е разбрал. "Реда все ще го запомня" - каза, преди да започне играта. Какъв ред ще запомни!

# 73
  • София
Браво на Дани, Иво и Иван.
Иван-Асен и Милена са пътници. Единствено би ги спасило (ако сами не се спасят утре) ако срещу тях са Дени и Ники, но пак е на кантар.

# 74
  • Велико Търново
Иначе като типичен телец му личи, че не му е хубаво да излиза от зоната си на комфорт.
Не е той Телецът в двойката.

Гласувах за Иван-Асен и Милена. Колебаех се между тях, Николай+Деница и Дани+Дени. Нещо в погледа на доктора не ми харесва. Нещо скрива ми се струва.
Милена ако не се справи в играта - не му е оправдала доверието. Ако той не се справи, пак тя виновна, че не е преценила залога правилно.
Абсолютно!

Здравка измила има-няма 2 пъти прозорците си за 5 години!
Може да искаше да каже, че Миро ги мие.

Станимир като се притесни, започва много да му личат тиковете. Когато е спокоен не е така.
Хахах, как обяснява гримовете.

Общи условия

Активация на акаунт