💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 3 /10.03. - 21.03.2021/

• 51 012
  • 996
  •   1
Отговори
# 795
Предполагам ще отпадне тази двойка, която е по-голяма конкуренция за останалите, а не на база- тези ми харесват повече,защото са ни по-близки и сладки дрън-дрън, все пак всеки си гледа играта, заради парата.

# 796
Мисля , че е честно да дадат парите на Денитата, защото отговорът е верен и никой да не отпада днес

# 797
  • Mediterraneo
За естрогена Здравка каза, че мъжете НЕ произвеждат такъв и го счетоха за верен отговор. Друга каза, че произвеждат и пак беше верен. Май Лейля беше. Голяма излагация от продукцията.

Не си права. Въпросът е Мъжете не произвеждат естроген. Здравка отговори с грешно, т.е. не е вярно, че мъжете не произвеждат естроген. Вървейки, тя обясни, че знае, че всеки организъм произвежда и женски, и мъжки хормони, само не била сигурна дали става въпрос точно за естроген.

# 798
  • Blondeville
Все не стигам да пиша тук, а се каня от миналата седмица.Stuck Out Tongue Winking Eye

Симпатяги ми бяха Анжело и Стефания, но изненадващо за мен самата не се разочаровах особено, когато отпаднаха.

Поли и Мохамед все по-малко ми допадат с минаването на времето. Някак нещо изкуствено и пренавито усещам сякаш.

Здравчето ме кефи, има готино чувство за хумор и изглеждат напаснати като двойка.

Обаче реално нито мога да си определя фаворити, нито да кажа, че някой крайно ме дразни.

# 799
  • София
Губи ми се смисълът от настаняването на Здравка и Миро в стая без прозорци и светлина. Защо трябваше да ги пращат там?

# 800
Сетих се за снощния епизод и въпроса за българския мъжки  отбор по художествена гимнастика,та си ги представих с обръчи,ленти и бухалки...

# 801
Идеята е вместо в палатката на двора,една двойка да бъде "наказана " по този начин.Предвид че могат да ходят по другите стаи за къпане и разговори,не виждам никаква драма.

# 802
  • Mediterraneo
Български мъжки отбор по художествена гимнастика?! Въпросът беше дали има мъжки ансамбли по художествена гимнастика, не е ставало въпрос за български такъв.

# 803
  • София
Да де, ама тези, които ходиха в палатката, се бяха представяли зле в някакви състезания.
А Здравка и Миро просто ей така ги посочиха.
Не е същото.

# 804
Български мъжки отбор по художествена гимнастика?! Въпросът беше дали има мъжки ансамбли по художествена гимнастика, не е ставало въпрос за български такъв.
Явно криво съм разбрала,но идеята е същата.Може и китайчета да са.

# 805
Аз съм гледала даже изпълнения на японски мъжки състав по художествена гимнастика.

# 806
Стефито поясни,че Здравка има чувство за хумор и затова изпраща нея.Очакваше нещо интересно,а то едно голямо нищо.

# 807
# 808
  • Далечният изток
Засега е забавно. Момчи е машинка. Smiley
Добре се справят.

# 809
  • Испания
Поли: "Тактиката беше много добре изградена. Хвърляш се, търкаляш се и гледаш да не умреш".

Общи условия

Активация на акаунт