💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 3 /10.03. - 21.03.2021/

• 50 998
  • 996
  •   1
Отговори
# 900
Дедко май е с натъртена ръка
Бебо - Дедо...жал ми стана за този човек. Направо се утрепА. Simple Smile

# 901
Аз изобщо не разбирам какво означава единият да обича другия повече. Как се измерват тези работи изобщо?

И когато говорим за чувства, не е ли вярно, че всеки усеща и изразява чувствата си по различен начин и че всеки интерпретира чувствата на останалите през собствената си призма?

Хората са толкова различни. Има хора, които просто не са толкова влюбчиви, емоционални, чувствителни, експресивни, отстрани може да изглеждат, че не им пука изобщо, но всъщност много държат на връзката си.

# 902
Telesilla,хубаво си го написала и адекватен въпрос си задала,но и аз съм съгласна с горните мнения.От моят жизнен опит съм достигнала до същото заключение.Може би там е разликата-в изразяването на чувствата ,а не количеството любов на единия или другия.В това предаване жив пример са Николай и Деница,тя просто му позволява да я обича.Това си е мое мнение ,разбира се ,не задължавам никого.

# 903
Вив, благодаря, че си отговорила вместо мен. Да, точно жизненият ми опит и работата ми с хора, ми позволява да имам такова мнение.
Така съм го усетила за Лейля и Иван.
Понеже стана въпрос за тях.
Иначе, щях да пиша и за Поли и Мишо.
Както Папурче е писала Май Поли осъзна, че ще ѝ трябва и психика за голям финал.
Много рано изпуши в раздаването си максимум.
И тате няма как да помогне..
Да се чете с усмивка, моля.
Аз тук разтоварвам, та като напиша нещо и трябва да отговарям се напрягам. 🤣

# 904
  • Испания
Това се чувства. Външно може да се изразява или не. За ваши познати двойки не можете ли да почувствате кой кого повече обича? Ей, така за ваша вътрешна информация.

Аз тук разтоварвам, та като напиша нещо и трябва да отговарям се напрягам. 🤣

Точно по тази причина не "разсъждавам" в темата много-много.

# 905
Присъединявам се и аз - любовта не може да се премери, но не може и да се изравни. Често единия е малко по-всеотдаен, малко по-даващ и малко повече жертващ се за да върви връзката.

Лейля не ми е злобна, просто се забавлява и се надсмива освен над него и на тях като двойка и над себе си, ако не беше така нямаше да вметне шега и за кривите си зъби, но го направи. Просто си е такъв човек. Да, доста по-повърхностна е от колкото очаквах, но в никакъв случай не е злобна или лоша. Аз пък мисля, че тяхната връзка ще просъществува - тя даже върху тези различия се крепи.

Николай ми се издига в очите. Изглежда стойностен човек и жена му е открила това в него и го оценява. Определено е имала някакви проблеми в живота си  - дали неадекватен баща, дали гадже, но сега ми се струва щастлива и спокойна и си живеят в хармония. Някой беше писал, че я познава лично и че била куха или нещо такова, но изобщо не изглежда такава жената. Поведението й репликите й го доказват - много си е премерена и адекватна !

# 906
Вив*, ако сега някой като Николай тръгне да се опитва да ме обича, не просто няма да му позволя, ще избягам и ще поискам ограничителна заповед. Наистина не разбирам Деница.

Smileys, познавам двойки, които според мен изобщо не си подхождат като характери, постоянно има конфликти и драми, но по някаква причина си висят заедно и такива, които са ми изглеждали перфектни, а се разделиха много бързо. Кой повече е обичал и кой по-малко няма как да знам. За други, аспекти, като това кой повече е задушавал другия и кой е бил по-романтичен, примерно, вече имам мнение.

# 907
  • Испания
Поглед и поглед

# 908
И аз не бих се влюбила в Николай(физическото привличане е важно Simple Smile),но съм убедена,че има някакви дефицити при Деница,та затова със сигурност не оценява реално връзката.
А за двойките,които казваш,че са си заедно и ти е чудно,много двойки са така- навик,финансова зависимост,деца и т.н.А пък тези,които се разделят въпреки ,че са един за друг,ще кажа че понякога само любов не стига..Всеки сам си знае защо и с кого е,ние само си бърборим.
ПП.Смайли,на мен Николай ми е ясен-не може да се нарадва на късмета си,че толкова млада жена е с него.

# 909
И не само това... При някои мъже в андропауза, съчетано с пенсионеране, има едно себедоказване, че още могат всичко, че още стават и т. н.
То има и такива жени. Но при мъжете някак е по-често срещано.

# 910
  • Тра-ла-ла
Има мъже на възрастта на Николай, които изглеждат по-добре и хващат окото. И не е нужно баш дефицит да те вкара във връзка с доста по-голям мъж.

# 911
А, напълно съм съгласна, говорех конкретно за него.

# 912
Има мъже на възрастта на Николай, които изглеждат по-добре и хващат окото. И не е нужно баш дефицит да те вкара във връзка с доста по-голям мъж.

Така е, обаче  в Николай наистина няма нищо, което грабва.
Обаче пък и Деница не е нещо невероятно - не забравявайте и това!

# 913
Все си мисля , че не е важно как изглежда човек - а какъв е всъщност .
За Деница е в пъти по - изгодно и добре да е с човек като Николай .
А не като Иван Асен например .
В реален живот хора с не твърде добра външност съм се чувствала в пъти по- добре , отколкото с разни кухи красавци .
Даже и интелигентност не спасява положението . Това е сбор от общи качества .
 Ако да този човек е добър и отдаден , точен ...
А и Деница не блести с нещо толкова .  Вчера като беше сложила очила и направо беше качила горе нам колко години .
Но пак казвам . Важното не е външност .
Например за Милена е от изключителна важност тя да е на ниво за своя млад приятел - гадже / имат ли брак /
  И някак нея не я виждам спокойна в тази връзка .
Няма значение разлика във възраст -  синхронът е важен за една връзка . Това във всеки един момент твоята половинка да е и твой гръб - опора . Да ти дава сигурност , че да паднеш тя ще попаде ръка . Че и да сгрешиш няма нищо страшно .
Компромис , доверие ..

# 914
То понеже един чуден синхрон се получава между Дедо ти - коцкар и младата строга господарка Simple Smile
Николай има 4 брака и не знам колко деца. Категорично не е мечтата на една жена за мъж. Пък и си е дядо от всякъде. Но жената явно си има причини да го избере.

Не харесвам и другата двойка с голяма разлика. Сори ама са ми като майка и син.
Явно го блъска Едиповият комплекс Иван-Асен.

Общи условия

Активация на акаунт