Тема 2 - Гоблин...и размисли за корейски и китайски вълнуващи драми

• 26 877
  • 780
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
След дълго настояване от страна на ММ, в момента гредам Iris, сезон 1 (били го давали и по нашите телевизии, но тогава малкият ми беше бебе и нямах опция "сериали" Simple Smile ). Хубав е филмът, но Time of Dog and Wolf ми хареса повече (вероятно защото Lee Joon Ki ми е в списъка с любимците).

# 166
  • България
Правилно вчера не писах между кои сериали се колебая.
Въпреки финалът, който може да се нарече щастлив, само ако сте по-будистки настроени, се спрях на Miss the Dragon (2021).
Освен Дилън

от Звездната градина, има и други интересни актьори
.
Фентъзи, такова ми се гледа след всички сезони на Сексът и градът.

# 167
Мисля, че имаше и китайска версия на Сексът и градът.

Бях спряла да гледам сериали и сега нямам желание да ги довърша и започвам нови. Започнах Dark hole и го приключих. От китайските започнах A Love So Beautiful, прилича на Playful kiss.
Мисля да гледам и Kingdom, защото ще има предистория с Jun Ji hyun.

# 168
  • България
Да, има китайска версия на Сексът и градът:
Sex and the City (2012)
Оценила съм го на 8.5/10. Втори сезон не е преведен.
Продължавам с Miss the Dragon (2021).
Харесва ми, но след това ще трябва да гледам нещо по-весело.
Напомниха ми обаче една много стара игра с конец от времето на баба ми.
Къде е България, къде е Китай и още в началото на 20ти век тази игра я е имало и там, и тук.

# 169
Къде ме върна с тази игра, даммм..от баба е, понякога така се оплитах, друг път се справях ...ех,...Мойри, за Китай не зная, но тук само такива като мен и теб, почти набори, ще разберат за коя игра става дума, аз пропуснах да науча дъщеря ми, така че, тийновете не я играят, ръцете им са заети с друго.

# 170
Хахах като сме почнали да си гледаме наборите… и аз я знам тая игра 😆

# 171
И да не забравите, че довечера по bTV Lady почва новият корейски сериал “Алено сърце”! 😉

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 23:21 от Змей Горянски

# 172
Да, гледах го със субтитри преди година, много драматичен, вълнуващ и с красиви актьори. Сега гледах 1 епизод с дублаж и гласът, озвучаващ този хард мъж Вълкът, е разочароващ.... Да го гледате, ако не сте го гледали. Запомнящ сериал е.

# 173
  • Бургас
Новият сериал е много хубав, но дублажът е ужасен.  И преводът не ми харесва, а и обръщението към принцовете само с едно име е дразнещо. Друго си е Уанг Со или Уанг Ук.
Не че няма да го изгледам, но тайно си мечтая всички филми да са със субтитри или поне да ги дублират и превеждат по-качествено.

# 174
  • Варна
Може ли да се намери някъде сериалът Алено сърце? Искам да гледам напред.

# 175
Може ли да се намери някъде сериалът Алено сърце? Искам да гледам напред.
онлайн
https://www.vbox7.com/play:b36bfa4327?p=playlist&id=2217338&order=date
има линкове за сваляне в estern spirit
http://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/12989-moon-l … -heart-ryeo-2016/

# 176
  • България
Да, в замунда.
Но с това заглавие: Moon Lovers.

# 177
  • Варна
Благодаря!
Като начало ми хареса, само тия принцове с номерация са ми странни и неразпознаваеми. Сливат ми се нещо.

# 178
Благодаря!
Като начало ми хареса, само тия принцове с номерация са ми странни и неразпознаваеми. Сливат ми се нещо.

Като погледаш още няколко епизода ще ги различиш. Аз така и не можах да го догедам този сериал, стигнах до към 5-ти епизод, нещо не ме грабва, а е доста популярен.

# 179
За мен е много грабващ, седмица след приключването му още ме държеше, бях мн.потресена, развълнувана и т.н.и т.н., бях смешна фори в реакциите си, ревах.......много неща се случват, много обрати ... непредвидени ситуации...

Общи условия

Активация на акаунт