Тема 2 - Гоблин...и размисли за корейски и китайски вълнуващи драми

• 26 265
  • 780
  •   1
Отговори
# 285
Русалката (Jun Ji Hyun) е най-скъпо платената корейска актриса и една от големите любимки на нацията. Почти всичко, в което се е снимала е хит и няма да сбъркате, ако погледнете някои от другите ѝ роли.

# 286
  • гр. София
Мисля да гледам и My love in the star, който е с нея.

# 287
Olia T, няма да сбъркаш. Сериалът беше голям хит по време на излъчването.
От филмите ѝ бих ти препоръчала My Sassy Girl, Daisy, Il Mare, The Berlin File, а в The Thieves един от колегите ѝ е партньорът ѝ от My Love From the Star.
Ако си гледала Къща край езерото с Киану Рийвс и Сандра Бълок, той е римейк на Il Mare.
My Sassy Girl също има американски римейк.

Уж, до края на тази година трябва да излезе новият ѝ сериал Jirisan, но заради пандемията още няма обявена дата.

# 288
  • гр. София
Вече съм на 7 епизод. Появи се момчето русал Simple Smile Гледаха Master's Sun, за да плачат и да има перли. Хо Чун Дже ревнуваше от себе си, но сега му предстои да ревнува още повече Simple Smile

# 289
И аз си го гледам всеки ден и пак ми въздейства емоционално 😊
Гледам и дългия исторически сериал, който започнах - Ли Сан. Прилича на Съкровище в двореца по структура. Той е правен от същия екип, така че не чудно.

# 290
За съжаление епизодите са приведени с Бг Субтитри само до 30 епизод

# 291
Ако има английски субтитри, също ми вършат работа.

# 292
  • гр. София
Интересно е, как си общуват миналото и бъдещото аз  - магистратът и Хо Чун Дже Simple Smile
Много ми стана на мъчно за Хо Чун Дже, баща му  не  му обърна достатъчно внимание като дете. Как  оставя онази гаднярка да си прави каквото иска.
Смени му лекарствата, дали ще оцелее се чудя.

# 293
На мен много ми хареса как представиха прераждането в този сериал - нестандартно е.

А този стайлинг е потресаващ! Purple Heart Purple Heart Purple Heart Искам такова палто (подозирам, че китайската комунистическа партия не би го одобрила):

Той имаше и едно розово, като на Лейля от Листопад...

# 294
  • гр. София
Хаха, той беше потресаващ, но пък тя беше много красива.
Да, интересно е с прераждането, но аз бях много разочарована от Gu family book, където хора с много добри постъпки от където и да ги гледаш се преродиха  отново на същото ниво, без никакво развитие.
А иначе Ши А разконспирира измамната схема.

# 295
Тук прераждането е като продължение - все едно хората довършват това, което не са могли преди. А явно и има елемент на изпълнение на желания (или някакво комично възмездие?) - слугите на майката вече са богати, докато тя им слугува (въпреки че реално тя ги командва от време на време).

# 296
  • Разпиляна във въображението
Какво е това нещо с палтата и якетата в корейските сериали? Забелязала съм, че почти постоянно са с тях /поне в сериалите, които съм гледала/. Все са навлечени с поняколко ката.

# 297
Още от Гоблин ми прави впечатление и все им се чудя, на серия по три- четири палта сменят,все с някакви полота, пуловери, все облечени като за студ....при тях все есенно-зимен период ли е, топло време някога?!
И само костюми и палта, а някакви дънкови якета, шушлякови, ами скъсани дънки....що нямат ....Еднотипно ми изглежда облеклото, праволинейно, но и скъпо.

Лилавото палто е супер , ама за мен да е, нищо че съм ниска , не съм кат този ми строен дългуч. Русалката бързо схваща разните социални роли и забавлява.
По ваша препоръка почнах сериала от 2013,2014 г Моята любов от звездите и мн.ни харесва, там "русалката" е тв звезда , айде, който не го е гледал, да го почва. Главният е мн.красив, изписан, устните му  са като за реклама на глосс, червило, кожата му е чудна....Интересен е от началото още, ще си го гледам успоредно с Легендата за синьото море

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 23:03 от *Камея

# 298
  • вятърничава
Какво е това нещо с палтата и якетата в корейските сериали? Забелязала съм, че почти постоянно са с тях /поне в сериалите, които съм гледала/. Все са навлечени с поняколко ката.
Продуктово позициониране 😂

# 299
Мисля, че там е по-студено от при нас. Не нещо драстично, но достатъчно - затова наблягат на пуловерите и палтата.

Общи условия

Активация на акаунт