Тема 2 - Гоблин...и размисли за корейски и китайски вълнуващи драми

• 26 214
  • 780
  •   1
Отговори
# 360
  • България
... но ме съмнява да се решат да спрат турските сериали.
Мечти... не е лошо да мечтаем.
Изгледах The Romance of Tiger and Rose (2020).
Не е лош, сценаристка се прехвърли в сценария си, а се оказа че не само тя е направила това пътешествие.
Интересен, забавен, но имаше дупки в сюжета и му писах 8,5/10.
Гледах от https://doramatv.live/roman_tigra_i_rozy.

# 361
  • гр. София
Ееее, защо трябваше да стане така....
А и Нам До най-вероятно ще навреди на Шим Чонг. Напрягам се.

# 362
Аз не вярвам, че майката на Чун Дже би могла да прости на баща му след всичко (не за да се съберат, а за да имат нормални взаимоотношения), а и той си беше виновен до голяма степен, но наистина беше много тъжно...

# 363
  • гр. София
За прошка въобще не може да се говори, но всеки да си е жив и да има свой живот.
Аз така и не разбрах,  явно съм пропуснала как точно го е омайала, че да се ожени за нея. Тя се нанесе, когато още не се бяха развели. Майката на Хо Чун Дже излезе, а онази се нанесе заедно със сина си, който вече му викаше татко. Беше странно. Вярно, че първата съпруга не оказа никаква съпротива, но все пак. Моля, някой ако е разбрал да ми разясни.

# 364
Те не дадоха как точно го е прелъстила, но е живяла известно време у тях. Изглежда в един момент работата е станала и Хо е съобщил на жена си, че иска развод.

# 365
  • гр. София
Твърде голяма драма. Можеха да ни я спестят. Аз спрях звука като видях онази измамница да се преструва, че й е мъчно.
Прав е Нам До, че е талантлива в преструвките.
Нам До ще стане предател...
Много ме радва, че арестуваха онази гадина, но е упорита и нищо не казва.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 20:59 от Olia T

# 366
Изненадвам се колко много съм забравила. Преди да започнат да го рекламират, мислех да го тегля, за да го изгледам пак, но видях рекламата и се отказах.
Виж, финалът го помня - и там имаше много разтягане на локум, като тук с погребението.

Любовната история на Ши А и малкия е забавна Simple Smile

# 367
  • вятърничава
Малкият е най-сладкото нещо в този сериал. Още от първите епизоди нацупените и учудените му физономии ме забавляват.И усмихнат е сладурчо. Жалко, че не му дават повече екранно време.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 01:11 от bb6

# 368
  • гр. София
И мен много ме радва Те О, той по принцип си харесва Шим Чонг Simple Smile, но така се случиха нещата. Вчера докато ги гледах с Ши А да пътуват в автобуса ми се прииска тяхната история да стане истинска Simple Smile

# 369
Не искам безутешната Чка Ши А да се уреди с това геймърче, не си подхождат, тя нали го играе важна кифла , интелектуалка, той си е момче, на компа и в шашмите дясна ръка на Нам До, къде да се набутва при важната кака. Не давам аз!
Русалката се пожертва, дано оцелее, иначе ще се сърдя сериозно!
Този натресения фалшив син не мога да го гледам с тия подпухнали очи- като някой дебил ми е или пиянде,съжалявам, но се влияя и от ролята,и не го харесвам и визуално - в комплект.

# 370
  • плевен
Здравейте,все пак ще има корейски сериал от 7.10 но ще бъде от 22.30 часа.Казва се Приказката за деветте опашки(Tale of the nine tailed).Аз съм го гледала и на мен лично ми хареса сериалчето.

# 371
  • гр. София
Чудесна новина, макар че часът е много късен, поне за мен. И то сравнително нов сериал 2020г. Аз съм го гледала до някъде, после по ред причини не можех, а и не исках да гледам нищо. Имам го целия на компютъра си и все се каня да  го довърша.

# 372
С Жътваря от "Гоблин" Simple Smile И аз го изгледах миналата година, не е лош, но има доста хорър елементи. Малко ми е късничко, може би ще гледам повторенията.

# 373
  • Бургас
И с Ким Бум от Boys Over Flowers

# 374
Хубави, нехубави...важното е да ни зареждат редовно със сериалчета. Да не се отказват от корейските, щото не мога с разни бразилски и американски бози. Навремето От обич и Клонинг бяха хитови бразилски, но оттогава не съм попадала на нещо впечатляващо.

Сега, нашият Легенда за синьото море ше има ли хубав финал....?

Общи условия

Активация на акаунт