Тема 2 - Гоблин...и размисли за корейски и китайски вълнуващи драми

• 26 251
  • 780
  •   1
Отговори
# 525
Гледах My name с Han So Hee и Ahn Bo Hyun. Драмата е пълна с клишета, още в началото е ясен краят, екшън сцените отиват към фентъзи жанра. Като изключим всичко това, трябва да се гледа заради актьорите. Отлична игра, чудесно пресъздават емоциите. Гледала съм и други проекти на главните актьори. Актрисата участваше в The World of the Married и Abyss. Преди време бях започнала и Nevertheless, но още в началните епизоди го оставих. Твърде скучен ми е. Ahn Bo Hyun се нарежда към фаворитите ми. Участваше в Itaewon class, Kairos и сега го гледам в Yumi's cells с Kim Go Eun.

# 526
Случайно разминаване с екзотични чужденци в Йи Сан - споделям, защото ми стана смешно (а хората се оплакват от ВИП-овете в Squid game) Joy
Скрит текст:

# 527
За мен, Ahn Bo Hyun започнаха да го забелязват повечко след участието му в Потомците.

# 528
  • вятърничава
За мен, Ahn Bo Hyun започнаха да го забелязват повечко след участието му в Потомците.
Отива му униформата.
Скрит текст:
И в Her Private Life го харесах с дечицата.Но в Itaewon Class неговият персонаж не ми беше хич убедителен.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 18:43 от bb6

# 529
  • Разпиляна във въображението
И, тази сцена от Потомците Simple Smile

# 530
  • вятърничава
Miriel, специално за теб! Wink

Май след Гумихото няма да пускат друго корейско, поне аз не намирам инфо.

# 531
  • България
Гледате ли? Grinning
Аз изгледах китайско фентъзи, хубав сериал, но тежък. Listening Snow Tower (2019).
Започвам пети епизод на корейския Queen In Hyun's Man (2012). Не е лош, Съни от Гоблин е в главната роля, главният е симпатичен.

Но предпочитам едната китайска версия Love Through a Millennium (2015). Актьорите са страхотни

Сцената от моста е запомняща се, сюжетът е доста по-изпипан.
Скрит текст:
Но това е моето усещане, аз съм писала че при Лунните любовници, например, ми хареса повече корейската версия, нищо че китайската е оригинала.

# 532
  • гр. София
Нямах възможност да гледам нищо. Този за кралицата съм го гледала Simple Smile Интересен беше. За него не знаех, че има китайска версия. За Moon lovers да.

# 533
Аз мислех да гледам този за кралицата, но нещо не можах да го изтегля (от време на време имам проблеми с компютъра - и в момента не е съвсем добре). После забравих и започнах други. С пътуване във времето ли е, или с прераждане?

Още си гледам Йи Сан - започват сериозно да ме дразнят, 40 епизода и не могат да избият лошите! Главната героиня попада в странно компроментиращи и неприятни ситуации (ако сериалът е по исторически събития и тя има реален прототип, не бих се изненадала да има много, много лоша слава).
Иначе ми харесва - не губя интерес, но да ги мачкат вече тези - прекалено е! Можеше да преминат към някаква друга криза, вместо да се стои на едно и също място.

# 534
  • гр. София
С пътуване във времето. Главният попадна в бъдещето Simple Smile

# 535
  • България
pppqqq, Olia T вече е писала, че е с пътуване във времето, разбира се, китайската версия - също.
Но артефактите са различни.
А кой е този "Йи Сан"?
Чета те, че го гледаш, но май не видях линк в темата.

# 536
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Lee_San,_Wind_of_the_Palace
Това е сериалът - по стил прилича на Съкровище в двореца. Всъщност е много подходящ за излъчване по наша телевизия .

# 537
  • България
Благодаря!
Дворцови интриги и политика, такива и китайски има, казват че са и добри.
И са близки до исторически събития.

# 538
Обаче актьорите не са толкова бляскави, като в по-леките сериали. На мен не ми пречи, пак има симпатични Simple Smile

# 539
  • гр. София
Моарейн, аз да препоръчам друг любим сериал Deserving of the name. Пак е с пътуване във времето.

Общи условия

Активация на акаунт