Тема 2 - Гоблин...и размисли за корейски и китайски вълнуващи драми

• 26 273
  • 780
  •   1
Отговори
# 540
  • България
А финалът какъв е?
В планираните ми е, значи някой вече го е препоръчал, може и да си пак ти.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 11:06 от МоарейнД

# 541
  • гр. София
Хубав Simple Smile Спокойно гледаш Simple Smile Има и малко след финалните надписи, което е останало без превод, което дава възможност за сезон 2 с други герои. Няма такъв.
Аз продължавам с Гумихото. Сега гледам епизод 10. Много неприятно това с дълга на Лисицата. Могат да ги накарат да направят всичко.

# 542
  • Разпиляна във въображението
bb6q, благодаря! Мъжете в униформа да ми слабост

# 543
  • гр. София
Каня се и аз да ги гледам тези потомци Simple Smile , но в момента нямам достатъчно място на компютъра да изтегля целия сериал. Сега гледам един сладурски китайски,  на който епизодите са по няма и десет минути. 22 епизода. The only you.
Гледахте ли Jirisan ? Аз все още не. Свалила съм си епизод едно, сега тегля епизод 2.

# 544
Хубавецът на преден план участва и в Скандалът в Сонгюнгуан. Аз не съм гледала Потомците, защото доколкото знам, е депресиращ. Или са ме подвели?

# 545
Така-онака. Харесвам и музиката към него.

# 546
  • вятърничава
Дори не би ми хрумнало да го определя като депресиращ. За мен е любим, защото е един от първите ми и имам сантимент към него, разбира се има много по-добри сериали и различни мнения за този. Добри приятелски отношения, приятни любовни двойки, хумор, хубави гледки от Гърция, е има и малко драма и недомислици, но все пак е корейски Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, Miriel, и музиката.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 23:03 от bb6

# 547
Хубавецът на преден план участва и в Скандалът в Сонгюнгуан. Аз не съм гледала Потомците, защото доколкото знам, е депресиращ. Или са ме подвели?

Романтично и забавно е....с щастлив край. И двете двойки са страхотни. Заради химията между тях едната двойка участваше като родителите на главната героиня в Mr. Sunshine. В сериалът Touch Your Heart с Жътваря и Съни от Гоблинът, пресъздаваха сцени от Потомците.

# 548
  • гр. София
Това, което ме спираше да гледам Потомците беше, че се говори за измислена държава на Балканите, но преди време попаднах на хубави гледки от всякакво естество Joy и реших да го гледам, но за сега нямам място(когато тегля от торенти сийдвам достатъчно дълго).
Китайското сериалче е много готино. Направи ми впечатление, че главната е по-възрастна от главния, в някои сцени си личеше повече, оказа се, че артистката е на 30, а той на 20 Simple Smile
Между другото по повод храненето и дебелеенето главната героиня каза, че не се храни докато работи, защото ако надебелее хората ще я гледат неодобрително.

# 549
  • вятърничава
Miriel, това брои ли се за униформа ;
Скрит текст:

Olia T, Потомците могат да се гледат във Вбокс,май ги имаше със субтитри  и с дублаж, понеже 2 пъти го излъчваха по бнт.

# 550
  • гр. София
Да, зная, че го има във Vbox, но аз предпочитам да си гледам сериалите , качени на флашка директно на телевизора.

# 551
Ееее, bb6, хубава работа Simple Smile  Добре, че го няма докторът, който подтичваше след тях към края.

# 552
  • България
Попаднах на много приятен, разтоварващ сериал.
Hold On, My Lady

12 епизода по 20 минути.

# 553
  • гр. София
Звучи много интересен. Надявам се днес следобед да мога да гледам нещо- Лисици,the only you или друго. Днес е последния епизод на Lovers of the red sky. И можем да го започваме Simple Smile

# 554
  • България
Днес е последния епизод на Lovers of the red sky. И можем да го започваме Simple Smile
На руски ли гледаш?
Ако да, дали има шанс да го преведат днес?
Изтеглила съм другите епизоди и чакам финала. Тъкмо ми е ред за корейски сериал.
Не смея да започвам без превод на финалния епизод по две причини - ако финалът е гаден или пък преводачите забравят какво са започнали да правят.
Давам един пример. Вижте кога е започнал преводът, а още няма на последните три епизода.
Китайската версия на Гордост и предразсъдъци:
Four Ladies

Общи условия

Активация на акаунт