Тема 2 - Гоблин...и размисли за корейски и китайски вълнуващи драми

• 26 276
  • 780
  •   1
Отговори
# 615
  • гр. София
Благодаря! Simple Smile
Бамбукът е страхотен, ама ти трябва повече за горичка. Grinning
Вчера гледах първи епизод на Lovers of the red sky : ) Хареса ми, много фентъзи ударна доза, но се посмях с коментарите в eastern spirit  за многофункционалната праскова Joy Така си е, това си беше странно.
И нещо, което не разбрах, явно не съм гледала внимателно
Скрит текст:
Става дума за  мъжа, който водеше церемонията по затварянето на Демона в картината на краля, който е баща на главния. Новият Крал ли нареди да го убият след края на церемонията или си беше решение на Шаманката, тъй като той се отнесе пренебрежително с нея

# 616
За Red Sky
Скрит текст:
Мисля, че предишният крал нареди да убият бащата.

# 617
  • България
Ще разберете на финала.
За любознателните, като мен пиша:
Скрит текст:
На практика се оказа, че докато е бил завладян от демона, главният сам е убил баща си, но императорът е искал да го защити и затова не му е казал истината.
Въобще, императорът излезе интересна личност.

# 618
Ще разберете на финала.
За любознателните, като мен пиша:
Скрит текст:
На практика се оказа, че докато е бил завладян от демона, главният сам е убил баща си, но императорът е искал да го защити и затова не му е казал истината.
Въобще, императорът излезе интересна личност.

След приключване на първото запечатване на демона, принцът и кралят говорят  
Скрит текст:
за думите на Демона, че ще има суша и глад. Човек на принцът гони бащата чак до скалите и последният пада ранен във водата. Минават години и правят ритуал за дъжд, може би тогава принцът, който вече е Крал се чувства гузно и иска да поправи нещата и праща хората си при сина и бащата. Бащата се ядосва, Демонът излиза и т.н

# 619
  • гр. София
Не съм чела вашите коментари.Не искам да знам предварително. Вчера гледах 2 епизод. Случват се интересни неща. Бабата направлява съдбата в правилната посока Simple Smile Срещнаха се отново. Simple Smile
Видяхме, че младежът тренира усилено във фитнеса и извън него Joy

# 620
  • България
Задължително не чети моя, че описвам събитията от последните епизоди.

Аз гледам китайския исторически - на нормална скорост засега.
Има много диалози, почти няма танци и музика и дълги погледи, за да бързам.
То и душа не ми дава да бързам. Принцесата е събирачка на талантливи и красиви мъже, декорите са страхотни, гледа ми се. Grinning

След 15 или 16 епизод историята силно се променяла, ще видим.
Още не съм ровила дали личностите са реални, често излизат дати и имена.

# 621
Приключих с High Class и съм доволна от драмата.  В драмакул коментират, че финалът бил плосък, но на мен ми хареса. Не беше нищо особено и от този тип драми бих го сложила на трето място след Sky Castle и Penthouse (1-2 сезон, последният 3 -ти тотално ме разочарова).

Вече има нов епизод на King Affection.

Започнах да гледам Inspector Koo. Сериалът се разказва за бивша полицайка, която в момента работи като застрахователен следовател и частен детектив. Тя е като Монк, само че без манията му за чистота. Grinning И тръгва по следите на млада наемна убийца.

# 622
  • вятърничава
Кака Song Hye Kyo отново е в играта,т.е. на екран. На 12 ноември излиза нов сериал с  нейно учасие Now, We Are Breaking Up. В ролята на ГГ Jang Ki-Yong.Историята ще се развива в модния бизнес,тя  ръководител на дизайнерски екип за модна компания,  отдадена на работата си,решила да не се влюбва,той популярен фотограф и т.н. клише до клишето,но и двамата са красиви и приятни за гледане.Като ги видях и получих дежа-вю.

Да внимава Jang Ki-Yong с тая кака,че е много влюбчива в екранните си партньори, жени се,развежда се, ужас.

На  Inspector Koo гледах трейлър и много крещяха,та не ми хареса на първо четене/гледане.
Feyre, споделяй впечатления,ще следя.

# 623
Аз докато чакам The King's Affection загледах този - Her Private Life.
Приятна и ненатоварваща романтична комедия.
Айде и аз по примера на bb6 да дам кратко резюме Simple Smile
Главната героиня е куратор в музей, а през свободното си време се занимава с fangirling - създала е и поддържа сайта на фронтмена на корейска boy band-a.
А главния герой й е шеф в музея Simple Smile И тук клише до клишето, но са много приятни за гледане.

И пак да отбележа колко са слаби тия корейци. Може би не колкото китайците Grinning , но пак много! Ама много готини така бе... и мъжете и жените... направо ме вдъхновяват да взема да поотслабна и аз Grinning

# 624
  • вятърничава
И с любимия ми Ким Дже-ук Hands Thumbsup

# 625
И с любимия ми Ким Дже-ук Hands Thumbsup
Ооо, тоз Kim Jae-wook е голям хубавец наистина, просто да ти е кеф да го гледаш Simple Smile
И като актьор е много добър също!

# 626
  • гр. София
Да споделя нещо- забелязвам разлика в превода на английските субтитри, това, което се казва и руските субтитри в doramy. club. Става дума за Lovers of the red sky. Казват се неща, които въобще ги няма в английските такива.
Тази кака от Потомците много влюбчива. Смесва твърде много работа с личен живот.
Благодаря за препоръчаните сериали.
Колкото са слаби китайците никой не е.То направо е страшно някои да ги гледаш. Всичко трябва да е с мярка Simple Smile

# 627
  • Бургас
Изгледах успоредно Squid Game и Man From the Stars. Първият ме изненада с финала си, а вторият ме раздразни. Не харесвам такива финали - нито хубаво, нито лошо, странни, като финала на  The King: Eternal Monarch - целият сериал хубав и накрая - пльок - странен финал.
Доста дълго се чудех дали да си причиня Squid Game, че хич не харесвам филми тип Игрите на глада, но определено беше добър. Явно след Game of Thrones не ме ужасява да гледам как се избиват.
Сега ми се гледа нещо меко, сладко и красиво, и започнах  My Sassy Girl - до 2 серия съм - много сладък Simple Smile

# 628
Сега ми се гледа нещо меко, сладко и красиво, и започнах  My Sassy Girl - до 2 серия съм - много сладък Simple Smile
И аз го гледам, макар че първата серия почти ме отказа... не понасям хумор включващ повръщане и пиянски изпълнения... Но по-натам няма такива сцени и е хубав сериала Simple Smile

# 629
  • България
Да споделя нещо- забелязвам разлика в превода на английските субтитри, това, което се казва и руските субтитри в doramy. club. Става дума за Lovers of the red sky. Казват се неща, които въобще ги няма в английските такива.
Тази кака от Потомците много влюбчива. Смесва твърде много работа с личен живот.
Благодаря за препоръчаните сериали.
Колкото са слаби китайците никой не е.То направо е страшно някои да ги гледаш. Всичко трябва да е с мярка Simple Smile
Някои от руските групи превеждат направо от китайски и явно нищо не пропускат.
Щастливци. Grinning

С тия китайски килограми вече започвам да си променям усещането за красиво.
След като иначе любимият ми Момоа ми се стори тлъст в Дюн, работата не върви на добре.
А и аз 173см 54кг, вече мисля да смъкна поне до 50 кг. Grin
Някои неща, ако ги гледам и ми ги повтарят, ми омръзват или започвам да изпитвам нетърпимост.
Обаче килограмите на китайците, китайската опера и свиренето на цин ми действат по друг начин.
Започват да ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт