Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои корейски драми и филми са препоръчителни за гледане?
Какви са впечатленията за сериала „Истинска красавица“ в сравнение с комикса?
Какви са впечатленията от сериала „Сизиф: Митът“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои корейски драми и филми са препоръчителни за гледане?
Препоръчват се следните корейски драми: Каирос, 365: Повтори годината, Госпожа Кралица, Сладък дом, Смъртоносна изневяра, Истинска красота, The Uncanney Countess , Цвете на злото , Когато цъфти камелията , Любовта се приземява върху теб. Те също така споменават някои от последните сериали като Vinzenzo, Sisyphus: The Myth, Hello Me!, River Where the Moon Rises, Beyond Evil и The Penthouse 2: War in Life.
-
Какви са впечатленията за сериала „Истинска красавица“ в сравнение с комикса?
Един потребител на форум споделя своите впечатления от сериала „Истинска красавица“, изразявайки разочарование от разликите между главната героиня в сериала и в комикса. Те посочват, че главната героиня в комикса е по-трезвомислеща и се мести в ново училище по собствено желание, докато в сериала тя е по-глупава и се мести заради родителите си. Освен това те споменават различия в характера и поведението на главната героиня в двата източника.
-
Какви са впечатленията от сериала „Сизиф: Митът“?
-
Къде мога да гледам новите корейски сериали с английски субтитри?
-
Какви са впечатленията от сериала "365"?
Надявам се, коментарите не те дразнят, че има много чувствителни фенове, все още не знаем кой от кои е.
Не съм от чувствителните, дай ми спор - цялата съм твоя. 

.