Надали ще успея да се включа по повечето теми, понеже ще забравя някоя, но ще карам подред.
Никола е на смесено хранене, имахме ужасни трудности с кърменето и накрая приех мисълта за дохранване с адаптирано мляко. На моменти ми харесва какво улеснение е, на моменти ме е яд, че му давам "химия". Ако трябва да съм честна, повече ме побърква, че не мога да кърмя, а други могат. Май това ми е проблемът главно.
На 29.05 ще стане на 4 месеца. Обръща се от корем по гръб, от гръб по корем, хваща играчки, лапа ръце, посяга към предмет, който му е интересен, "пълзи" като червейче понякога и успява да се придвижи с около два-три педи.
"Говори", смее се, кара се, даже.
Почна да разпознава чуждите емоции и да реагира на тях. Лапа си ръцете до степен да повръща, ама не се отказва от опитите си да ги вкара и двете едновременно, плюс 3-4 играчки, ако може.
На тегло е малък, защото има рефлукс и трудно качва. Последно преди 20 дни беше 5.300.
Относно спането и бодърстването ползвам приложението Huckleberry и ми е в огромна помощ.
Биберони му купувам на Bibs, защото ми харесва, че не приличат на бебешки и нямат лигави картинки по тях.
Ергораница взех на ISARA, free to grow или както там се водеха този тип, който е от раждането до абитуриентската.
Правихте ли вече фотосесия? Ние му направихме за 3тия месец, не беше много сполучлива, по мое мнение, защото той все още е кисело и ревливо бебе, та определено не мяташе усмивки наляво и надясно.
Друго не се сещам. Ще се включвам когато мога, но ви чета редовно, иначе.
И вие, и бебетата бъдете здрави!
skk, мисля те!

Вие май сте малко по-големи от нас. С какво ще започнеш да захранваш? Имаш ли схема или както дойде със зеленчуци и плодове. Аз гледам и тукашните таблици. Препоръчват да се почне с оризова каша, а моркова и обикновенния картоф са после
За моркова ок, ама картофа защо?
Даниел ще се кандидатира да ти става зет
бях попрочела това онова преди да родя, сега ще се запозная вече по-подробно