Февруарски бебчовци 2021 👶

• 26 940
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Страхотни бебчета💙

Анна, надявай се😅 аз съм на 29 и съм абсолютна паника и хипохондричка.
Летният кош на нашата количка има подложка за новородено и вече го слагам там, но май не му харесва много. Иска си коша за новородено.

# 526

Летният кош на нашата количка има подложка за новородено и вече го слагам там, но май не му харесва много. Иска си коша за новородено.

Това май е единственото такова бебе 🤣 всички майки изпищяха ,че не стоят бебетата в количките 🤣 имаш късмет. Ние сме си с летния отдавна, иначе не ставаше.

# 527
И ние сме с коша за новородено, харесва си го, ще го сменя, когато започне да се навдига да сяда.

# 528
Аз имам Тула ФТГ, наистина и двете с ергобейби са супер- правилно са ви посъветвали Simple Smile мойто момиче стои в нея, но не я нося много, защото и в количката си спи много добре. Купих я втора ръка от ФБ . Столче за хранене ползвам Киндеркрафт- много са готини като визия , но си имат своите недостатъци- имат по-особено закопчаване на масичката, ако детето се напишка докато яде после дълги съхнат коланите и всякви такива- ако го нямах щях да взема обикновено от Икеа, но киндеркрафта много ми пасва на интериора Simple Smile Бънджи  не сме имали, но проходилкатааа- каква забава падаше с нея, синът му беше супер кеф- никога не е стоял дълго, но вместо да се притеснявам как ще се пребие докато върша домакинска работа го слагах в нея и си действах, а той се кефеше

# 529

Това май е единственото такова бебе 🤣 всички майки изпищяха ,че не стоят бебетата в количките 🤣 имаш късмет. Ние сме си с летния отдавна, иначе не ставаше.

А, не😁 аз говоря, че си иска другия кош за спане. Не е толкова открит и е по-широк, а няма и колани, с които да го връзвам, за разлика от летния кош. Иначе като е буден е страшно мъдзъркане да го взема.

# 530
Моя отказваше тотално да го вкарам в зимния кош. Изпадаше в истерия 🤣 в летния не му пречат коланите грам, много се кефи.

Иначе аз съм се спряла на столче за хранене Киндеркрафт. За Икейското нещо не се навих 🙄 но основно външния вид ме води хахах

# 531
Аз ходих да гледам вчера Stokke Trip Trap, хареса ми, ще вземем него, само се чудя за сета за новородено дали ми е нужен. Икеата не ми допадна на мен - много широк разкрач на краката, много високо стои и четох ревюта, че като е малко бебето се смъква надолу, а коланите се впиват. За моята дребна шушулка и за грандиозните ми 160см  няма да е добра опция.

# 532
Момичета, бебка прави обрива около устата и от NAN COMFORTIS, така че подарявам голяма кутия 1ца, отворена тази сутрин и взети три дози от нея. В София живея, има ли желаещи?

# 533
Момичета, бебка прави обрива около устата и от NAN COMFORTIS, така че подарявам голяма кутия 1ца, отворена тази сутрин и взети три дози от нея. В София живея, има ли желаещи?

Как изглежда обривът ? Постоянен ли е обриват или изчезва/появява се ? Ние ползваме същото мляко, бебчо има обрив на бузката до ухо и се чудя какво е, изчезва или избледнява овре на време . Мина ми наум, че може да е от млякото. Утре сме на педиатър и ще питам.

# 534
Обрива при малката представлява зачервявания около устата, които се появяват веднага след хранене и изчезват от самосебе си до пет минути.

# 535
Мами здравейте, има ли някоя от вас която да е давала на бебето козе или краве мляко? И искам да питам кога сложихте бебетата в летния кош? Моят Тошко е на 4м. вече и в топлите дни отказва за седи в коша за новородено.

# 536
Моичкият навърши 4 на 21.05 с летния кош сме от около 10дни.

# 537
Момичета, жирафчето в малкия или големия вариант поръчахте?

# 538
Аз имам комплекта. Голямото има свирка, повече е като за игра, но е хубаво и за гризкане. В момента ползва него. Малкото е класическа гризалка, засега не съм й я дала, ще я дам като почнат да растат зъбките.
Момичета, жирафчето в малкия или големия вариант поръчахте?

# 539
Аз поръчах класическия жираф. Пишише на сайта, че става за гризалка. Има и комплект от класически гризалки за непоникнали зъби една и поникнали отделна.

Общи условия

Активация на акаунт