Февруарски бебчовци 2021 👶

• 26 926
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз имам и двете и в момента малката му е по-удобна. Имаме и една подобна маймунка и са му много удобни за хващане за дръжките.

Маймунката

# 541
Много са хубави Matchstick Monkey. Имат едно предимство пред Жирафа Софи - могат да се стерилизират, защото са от силикон. Решила съм, че от тях ще й взема като започне да ги хвърля от количката. Понеже са различни животни и цветове е много удобно, за да знаеш кое е паднало вече и е за миене.
Аз имам и двете и в момента малката му е по-удобна. Имаме и една подобна маймунка и са му много удобни за хващане за дръжките.

Маймунката

# 542
Здравейте! Показвам новите десени на мей-тая, който предлагаме. Току що дойдоха и затова нямам снимки с бебе вътре, но до ден-два ще имаме.

# 543
Добро утро! И честит празник на малките ни слънчица! Нека растът здрави, умни и разумни! Blush

# 544
Палаво и здраво детство на всички усмивковци малки!!!

# 545
Честит празник! Да са здрави и игриви всички малчовци!

# 546
Честит празник (на патерици)на всички пораснали и непораснали все още деца😁😁
Започнахме захранването(днес е четвърти ден)като,че ли се приема добре😀 .Днес вече зяпа в очакване на следващата лъжичка и започва да плаче ако  не дай си боже спра за да го изтрия....общо взето приключихме и двамата оплескани но пък беше много забавно😂😂😂😂
При мен цикъла се скъси от 25-28дни преди да родя до 22-23дни сега....при вас има ли промяна?То е ясно,че така или иначе трябва да отида на контролен преглед но нещо все немога да се наканя и го отлагам🙄
Аз мисля от този месец да започнем да работим за още едно детенце(само аз ли съм изкукала?🙃) и силно се надявам матката и тялото ми да"помнят" и да ни се получи.Кой знае може пък и аз един ден да обяснявам как чудеса се случват и след успешно инвитро и раждане става и по естествен начин....мечтая си

# 547
Моят цикъл след раждането е много обилен първите дни - възможно ли е матката още да се чисти?

# 548
  • East Coast
Анна you go girl Two Hearts
И аз си мислех тези дни. Малкия пак започна да се буди често ( тази нощ 3 пъти на ръце се приспивахме..) И за сега отхвърлих идеята Satisfied Единствено съжалявам, че това не ми е 3то дете.
За захранването и аз нямам търпение. Утре сме на преглед и ще разпитам какво, кога, как препоръчват. Най вероятно ще изчакам до 5ти.... но може и седмица по рано Stuck Out Tongue Closed Eyes

Имам три цикъла до дук- първите два много обилни по 6-7дни, сега третия беше по-нормален.

# 549
Моя цикъл за момента е на по-рядко на около 35 дни, по обилен и по-продължителен от обикновено. На контролен преглед ще ходя на около 6м.
По идея на ММ снощи дадох останалата й 1 глътка мляко с лъжичка ... малееее каква омазвация 🤣 мисля да захранвам след 5тия месец.

# 550
Аз за захранването мисля да изчакам до 6м. ☺️

Цикъл не ми е идвал все още 🎊

Моя се събужда поне 2 пъти на вечер, та не мисля за второ изобщо 🤣🤣

# 551
Скарлет, ако е започнал да се обръща, значи е регресията на съня в 4 месец.
Нас ни тресе яко.
За захранването, мисля на 26-та седмица, но ще видим, има време още.
Цикъл и аз нямам.

# 552
Аз имах вече 2 цикъла и да ви кажа сякаш по добре се чувствам. Явно хормоните се понаместват или пък аз посвикнах не знам. Цикъла ми и преди беше обилен, а сега е порой. Гинеколожката каза ако остане така ще ми предпише нещо. Аз преди бях с ниско желязо вероятно заради цикъла.

# 553
sd.ad, ей като го каза това за обръщането. Моя дивак 1 седмица преди да започне да се обръща ,започна изобщо да не спи. Будеше се през 1,5 ,максимум 2 часа. Бях полудяла. После се обърна от гръб по корем. И започна пак да спи нормално 🤣

# 554
  • East Coast
sd.ad Започна все по-често. От няколко дни преди да заспи се извива на страни, изкривява си главата и става на дъга... чак страшно изглежда Grin
При вас след колко време отмина? Промени ли нещо в начина на приспиване или вечерната рутина?
Той вечер заспива почти сам - баня към 8, 8 без нещо, масаж, манджа и го слагам в кошарата. Давам биба докато се унесе, не люшкам, спи на тъмно с бял шум. До сега това действаше и си спеше до 7,8 сутринта. И сега пак дества но се буди доста често и трябва да го взема на ръце или да го преместя при мен да спи... ох не знам.
Консултантите съветват да заспива сам... това значи да реве докато се измори и заспи- това не ме устройва. Sad

Общи условия

Активация на акаунт