Февруарски бебчовци 2021 👶

• 26 920
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Ние в понеделник ставаме на 40 дни. Даяна също още не се усмихва съзнателно, само на сън раздава усмивки. Иначе доста стабилно си държи сама главата. И ние пъпчасахме доста, странно че чак сега се появи това акне, доста е грозничка горката. Третирате ли го с нещо ?

# 76
Наш Нико е на 50 дни. Вече се усмихва, струва ми се една идея по съзнателно. Най вече като се изака. Joy За сега не се занимава много с играчки. Имаме плюшен бухал и една друга дрънкалка. Активна гимнастика мисля да вземем в края на месеца, струва ми се, че е още рано. Отскоро почнахме с играчките и не знам защо няма интерес към тях. Дали не трябваше по рано. Ние нямаме от окачените над кошарката.
При нас свекървата помага и съм добре от към домашни задължения. Само готвенето е проблемно все още.

# 77
Ние в понеделник ставаме на 40 дни. Даяна също още не се усмихва съзнателно, само на сън раздава усмивки. Иначе доста стабилно си държи сама главата. И ние пъпчасахме доста, странно че чак сега се появи това акне, доста е грозничка горката. Третирате ли го с нещо ?
И ние пъпчасахме късничко(35-40тия ден) даже имахме и по тялото.Не третирах с нищо.Тъкмо му купих мицеларна вода на Мустела и то взе,че му мина😂😂😂....ще я ползвам аз най-вероятно😉😉

# 78
Дано се оправим бързо, че прилича на пубертет горката.
И ние пъпчасахме късничко(35-40тия ден) даже имахме и по тялото.Не третирах с нищо.Тъкмо му купих мицеларна вода на Мустела и то взе,че му мина😂😂😂....ще я ползвам аз най-вероятно😉😉

# 79
И ние сме така 20 дни вече , от 20 ден насам . Минават и излизат нови всеки ден , вече и по тялото . Това. По тялото не било акнето от лицето . Първо третирах с лайка и стелатопия , сега сребърна вода, джинджира и капки фенистил . Пак седят . В чудо се видях да не е от мен нещо .
Дано се оправим бързо, че прилича на пубертет горката.

# 80
Дължи се на нашите хормони, които предаваме на детето. Simple Smile

# 81
И докога така с теЗи хормони ?

# 82
Бебешкото акне изчезва различно при всяко детенце. Днес се чух с моя приятелка педиатър при нейното момиченце се е оправило от серията стелатопия на мустела. Аз пробвах, но не става. Днес ще се свържа с една позната дерматолог да видим какво ще ми каже. Но в повечето случай май отшумява от самосебе си.

# 83
Антигона, съчувствам ти. Баткото ми беше такъв, ревеше вдяка будна секунда, по 7-8 часа на ден ми е ревал. И в количката ревеше, та и разходки бяха мъка. Среща с приятели-абсурд. То от рев мислите не може да си чуеш, камоли да проведеш разговора.
Но минава и това! Рано или късно ще спре да реве и ще бъде едно првкрасно детвнце, срискай зъби. Има живот и след майчинството.
Аз яко се бях депресирала тогава, този рев може да ти скапе психиката. Ако усетиш че се сдухваш, потърси помош😘

# 84
Не ми помогна стелатопия та
Бебешкото акне изчезва различно при всяко детенце. Днес се чух с моя приятелка педиатър при нейното момиченце се е оправило от серията стелатопия на мустела. Аз пробвах, но не става. Днес ще се свържа с една позната дерматолог да видим какво ще ми каже. Но в повечето случай май отшумява от самосебе си.

# 85
  • Велико Търново
С малкото ми момченце сме от вчера в детската болница Иван Митев. Дано има скоро подобрение, за да ми даде сили и на мен. Поне него не го боли, но е вече страшно стресиран и както спи се стряска и плаче. Всъщност, той е прегракнал вече от реване. Пазете се и при най-малко съмнение или симптоми на каквото и да е, търсете педиатър!

# 86
С малкото ми момченце сме от вчера в детската болница Иван Митев. Дано има скоро подобрение, за да ми даде сили и на мен. Поне него не го боли, но е вече страшно стресиран и както спи се стряска и плаче. Всъщност, той е прегракнал вече от реване. Пазете се и при най-малко съмнение или симптоми на каквото и да е, търсете педиатър!
От сърце ви пожелавам възможно най-скоро да разберат каква му е на малчо и да го излекуват бързо!Със сигурност стресът ви е дошъл в повече и на двама ви хубавото е,че той е малък и не разбира.Надявам се като си се приберете вкъщи да отшуми бързо♡♡♡!На теб кураж!!Прегръдки!!

# 87
  • София
И аз ви пращам кураж и прегръдки! Какво казват докторите?

# 88
  • Велико Търново
Казват че е 13тия такъв случай от 2009 насам. Много е малък, но явно се случва, макар и рядко. Причината за състоянието не е нещо вродено или автоимунно, което мен много ме притесняваше, а е бактериална инфекция от родилното (най вероятно) която по кръвен път е атакувала става, травмирана при раждането (отново най вероятно). Просто логиката  и изследванията водят към тази хипотеза. Изобщо не си и помислям, или искам да звуча обвинително към АГО където раждах, защото раждането беше много тежко и за щастие и благодарение на лекаря и акушерките имам бебе! Накратко е това. Просто се надявам всичко да мине възможно най-леко, бързо и без последствия за малкото ми трежърче!

# 89
skk007 надявам се да ви обгрижват добре и скоро малчо да се възстанови Heart
Scarlett вероятно е на принципа “кой каквото си няма” или пък следродилната ми депресия така се проявява. Винаги съм си обожавала времето, в което съм сама, сега е така и като сме си двете с Виктория.
Активна гимнастика ползвам почти от началото, то малкото диване не се спира. Слагам я за малко по коремче преди хранене, разглеждаме книжката, подрънквам с играчките и така. Все още не се завърта в посока на звука, мисля че дори я отегчавам с това дрънкане. За сметка на това вдига и върти главата, когато е гушната права я държи, следи с поглед контрастни неща, понякога и мен. Усмихва се, не знам дали е осъзнато или не, аз се надявам, че се усмихва на мен...много е сладка. За мен е много удобна гимнастиката, понеже леглото ни е прекалено меко, а повивалника е тесен. Два пъти се завъртя от корем на гръб без въобще да знае как го е направила - беше гладна и ядосана, така че към момента на пода ми се вижда най-безопасно.
R.b92 Бебешкото акне е на приливи и отливи при нас. Чистя с преварена или с мицеларна вода и мажа с обикновената мустела. Онзи ден й се появиха пъпчици и по тялото, подозирам че са от една пижама, защото следват хода на копчетата. Стелропията и адвантана ги пазя ако стане по-екстремно. Засега смятам, че е в границите на нормалното.

Общи условия

Активация на акаунт