Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 378
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен Simple Smile Включвам се с опити за бебе номер 2 Simple Smile Имаме момче, почти на 4 години, правим опити за второ от 3 месеца. На 29години съм, първият път забременях след 8 месеца опити, но сега съм подготвена, че може да отнеме повече време (ако стане, разбира се). Като цяло съм с Хашимото, ИР, 4см ендометриозна киста, висок пролактин, липса на овулация и обърната матка.. май е това 🙄 Ще пускам повторно пролактин за всеки случай и евентуално след това ще се назначи терапия.
Та това е от мен, засега, успех на всички Simple Smile

# 136
  • London
Честито на всички момичета с две чертички 😍❤❤  Няма да ви изброявам една по една, за да не пропусна някой 💖 Скоро да влезете да ни ръсите с прашец 😍

Добре дошли на новите момичета и да не се задържате за дълго тук. Една по една да се изнизваме.
Макар че дори като видя двете чертички, ще продължавам да съм активна тук. Много мили и подкрепящи момичета сме се събрали в тази темичка 😍

По повод ИР - аз имах, но моята беше в следствие на друго заболяване. Но преди да ме излекуват,  съумявах да я контролирам с метфогама и промяна в храната. Винаги съм била активна, та тогава и спорта помагаше.

Аз чакам лелката да си тръгне, моята е нахална и седи минимум 7 дни 😆 Та да впрегна мъжО 👀

# 137
Момичета, може да е много тъп въпрос, но какъв е реда за пускане на спермограма, назначава ли се от някой и кпй след това я разчита? Благодаря предварително

# 138
Може и да не е назначена от лекар, записваш час за спермограма на мъжа ти в репродуктивна клиника, отива и дава материал след 3-4 дни въздържание и после може да се разчете от репродуктивен лекар, уролог или андролог. Може и тук в темата за мъжки фактор да я пуснеш, има доста разбиращи, хаха
Включвам се само да ви кажа, че току що прочетох, че денис е писала на една жена в темата за хормоните, че ако има доминантен фоликул 20 мм на 5-6 ден, значи е в предменопауза... Направо чудесничко ми дойде тази информация ... 😒😒 (моя беше 20 мм на 7ми ден този МЦ)

# 139
  • London
little.madness, моя мъж отиде и на своя глава си пусна спермограма в репродуктивна клиника. Още по телефона като си запази час и обясни, че искаме да започнем опити, му казаха да пусне разширената по Крюгер.
Вече като излязоха резултатите и имаше заключение, та от там насетне може да се консултирате със специалист.

# 140
Алис, я не се филмирай! Денис може да разбира от добавки, хормони и т.н., но все пак не е лекар ( с най-добри чувства). Аз пък четох за много случаи с ранна овулация и че си е напълно в реда на нещата това.

П.С. Даже точно днес четох за забременяване директно след цикъл, както и за такова директо преди цикъл (на 27-29 ден от 32 дневен цикъл!!). По немските форуми има такава тема, в която дамите си казват, че са забременяли точно в края на цикъла. Природата не винаги можеш да я сложиш в рамки. Ако има овулация-пей сърце си е.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 17:07 от snowwhite12

# 141
  • London
Точно снощи бях на рожден ден, та там си говорех с една бременна мацка, почти в 9ти месец.
Аз не повярвах като ми каза, че е забременяла 4 дни след началото на цикъла си 🤨 Но ми показа календарчето , където си отбелязва кога правят секс и действително в този месец, в който е забременяла, са правили секс единствено на 4тия и 5тия ден. След това мъжа й бил само нощни смени, та хич не се и засичали, за да правят каквото и да е.

# 142
Алис, моля те не си вкарвай такива филми в главата, защото ще ти се отрази зле, сигурна съм! Моите уважения към Денис, дано не се обиди, но не е лекар. Всеки организъм е различен, има много примери за това. Като видя по форумите как се поставят диагнози, лошо ми става. Когато попитах АГ дали инсулин на гладно не е признак за ИР, тя директно ми каза да спра да чета. Държа да спомена , че съм правила и обременяване и ендокриноложката беше категорична, че напълняването ми не се дължи на ИР. Но аз пак , четейки по форумите, реших, че не е била права, но при мен историята е дълга, няма да ви ангажирам с това. Мисълта ми е, че не трябва да се паникьосваме излишно.
 Да във форумите има много полезна информация, но и много подвеждаща. Докато се чувстваме добре, значи сме добре!
Когато не се чувстваме добре, тогава можем да търсим причина, но преди всичко да щадим психиката си, че и тя играе страхотна роля за голяма част от състоянията ни.

Рейнбоу , ето че има и такива случаи. Как има и жени, които забременяват без да искат.

# 143
Първо честито на виделите две чертички! С пожелания за лека и спокойна бременост и пухкав финал!
  Трополинка, аз преди година и половина останах с един яйчник и една тръба. Борбата ни за дете продължи почти година, като през това време имах една биохимична бременост.

# 144
Честито на всички момичета, които са видяли 2те черти. Еххх, че хубаво... Аз пък малко се ядосах. Днес ми е 8ми ден и трябваше да започнем с опитите, но ММ няма да успее да се прибере тази вечер ...
Относно ранното забременяване- днес научих, че една позната е бременна и то с един единствен опит- на 6ти ден от цикъла. Та мисълта ми е, че всеки организъм е различен. Вярвам, че всяка от нас ще види положителен тест ❤️

# 145
Подкрепям Хера и да добавя-днеска си мислех, че човек до последно не бива да отписва цикъла. Щом има такива, които хващат на 27-29 ден представете си. :Д Секс му е майката-дори по време на цикъл. :Д

# 146
  • В страната на мечтите.
Първо честито на виделите две чертички! С пожелания за лека и спокойна бременост и пухкав финал!
  Трополинка, аз преди година и половина останах с един яйчник и една тръба. Борбата ни за дете продължи почти година, като през това време имах една биохимична бременост.

Съжалявам, че ти се е случило това. Аз доста страдах, защото лекаря ме излъга, че яйчника си ми е цял, а всъщност го беше отрязал и не разбрах защо не ми каза. Поне половината още си го имам и си е със съхрнанена капсула, което малко ме успокоява, но гинеколожката ми каза, че ще бъде по-мързелив.

А колкото да овулацията. Аз един път ходих на гинеколог, защото ми закъсняваше и лекарката каза, че вижда доминантен фоликул и според нея ще бъда в цикъл и в овулация едновременно. Така че не е изключено и такива аномалии.

Някъде бях прочела, че не можем да искаме тялото ни да бъде като по часовник, защото то самото си работи по собствен начин и не се вълнува колко е часа или коя дата е.

# 147
Здравейте, момичета🌺
Изцяло нова съм във бг-мама и се записвам във вашата тема.
На 24г. Съм от Русе, пробваме от 3г и няколко месеца и през януари разбрахме, че имаме почти 0% шанс да стане по естествен начин. И двамата сме проблемни. Искам да ви споделя, как аз реагирах като разбрах. Като начало през тези 3 години чаках всеки месец и само се надявах(добавям, че в Русе ни казаха, че нямаме проблем). От лятото миналата година пробвах да си запазя час за Тутракан- първо те нямаха график и звънях всяка седмица, после си запазих за ноември-тогава доктора беше с Ковид, отмениха часа и след това месец и половина пак звънях всяка седмица да ми запазят нов, те пък не знаеха кога и общо взето часа ни беше за началото на Януари. Прегледи, изледвания, цветна снимка и след нея консултация, на която ми казаха, че имаме проблеми и аз като почнах един рев в кабинета, д-р се притесни пък аз му обяснявам, че плача от облекчение, че вече имаме някакъв отговор и ще се действа по някакъв план. Чувствам- облекчение. Гледам положително на нещата. Странно ли е, че не се притеснявам?  Сега чакаме одобрение по фонда за инвитро, единственото нещо, което ме напряга е чакането, аз по характер съм много нетърпелива,  всичко да се случи на момента. Вие как се справяте с това?
Пожелавам на всички 2 чертички. 🍀🌸🌺

# 148
Krasimira Ilieva 679597 Ами то май всички сме нетърпеливи. Това че си спокойна и не се притесняваш е хубаво, даже много! Пожелавам ви скоро да се случат нещата при вас! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 15:07 от Х Е Р А

# 149
Krasimira Ilieva 679597 Ами то май всички сме нетърпеливи. Това, ще си спокойна и не се притесняваш е хубаво, даже много! Пожелавам ви скоро да се случат нещата при вас! Heart Eyes

Благодаря 🍀🍀🍀🙏🙏

Общи условия

Активация на акаунт