Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 413
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Pontiff честито и хубава бременност! ❤
Аз пия по едно кафе на ден, много рядко второ - като пия няколки глътки, колкото да ме освежи (пия кафето чисто и обичам да е силно).
По едно кафе на ден не пречи на бременността 😉

# 166
Наканих се и аз да се включа в новата тема.
Честито на всички момичета, на чиито тестове грейнаха двете чертички. Лека бременност и до термин!
Добре дошли на новите попълнения и да не се задържате дълго!
Аз кафе не пия от много години, но пък си пия всяка сутрин зелен чай и не мисля да го отказвам поне за сега.
 За всички, които ме призоваха и ме мислят - прибрах си в петък двете снежинки. Даже и снимка имам, как са се разположили. Мацката, която асистираше на док с видеозона ме ориса да харесат и двете къщичката, в която са и да се превърнат в момченце и момиченце. Другата седмица ще видим какво се е получило. Минах на връщане от клиниката пак през храма на златната ябълка и си поприказвх с отец Живко, който беше много убеден , че ще ни се получат нещата.
Скрит текст:
Този път в стая бяхме с много готина мацка от Сопот, на която трансферираха 1 снежинка. През цялото време слушахме бебешки плач, явно в някоя от съседните стаи имаше и родилки. По някое време влезе погрешка сестра с 3 шишета с мляко и мацката каза- да знаеш това е знак и ще се хванат и твоите двете и моето едничко. Навръщане видях и щъркел в гнездото му, което в понеделник беше още празно. Надявам се това да са добри знаци. За капак вчера майка ми, която не е съвсем запозната с процедурата по ин витро ме пита - ами сега същия доктор ли ще те следи и в тази клиника ли ще се водиш на консултация. Тя, милата , мислела, че вече съм бременна, защото им пратих на нея и на сестра ми снимката на нашите бобчета.
Този път съм много по-спокойна и нямам очаквания, за да няма и разочарования .

# 167
  • Замък сред облаците
Аз пия по 1 кафе на ден рано сутрин,  много рядко вече пия второ. Преди 2г бях ежедневно на 4-5 кафета на ден и ги пиех вместо вода. След като промених този навик се чувствах много по-добре.

По принцип при бременност разрешеният кофеин е до 150-200мг на ден. В една чаша разтворимо кафе има около 50-60 мг., в еспресото мисля че бяха 80 мг.

Имам 4-5 дни до МЦ и типичните симптоми като напрегнати гърди и задължане на вода вече са налице. Обаче след една особено потна и изпълнена с кошмари нощ се събудих и с цъфнал херпес на долната устна. Сетих се, че като бях бременна миналата есен 2 или 3 пъти ми избиваше (аз си имам от дете и зимно време редовно имам), беше много досадна екстра. Вие имали ли сте подобно оплакване по време на бременности и как аджеба може да се повлияе? Ясно ми е, че се проявява при снижен имунитет, пък аз си пия витамини вече колко месеца...

# 168
Ех, колко хубаво, колко много положителни тестове Simple Smile бъдете здрави, момичета, и до финал, пожелавам ви здрави бебчета Two Hearts
По темата с кафето - това май ми остана единственият порок - понякога успявам да намаля до 2 на ден, но стандартно са 3-4 Grin С моята ИР, хипофункция и разбъзикани хормони като цяло май не е добре, та трябва да ги спирам или поне намалям...
Иначе драмата от миналата седмица с липсващата овулация, Одри, оказа се права -
Скрит текст:
Бях "засекла" О на 16 ден от цикъла, уж, с почти + тест и болка в яичника, та пуснах прогестерон и естрадиол на 7 ден след О - и ви се бях оплакала, че е липсващ прогестеронът и висок естрадиолът. А то какво стана - реших да направя един тест за О на следващия ден след изследването, на шега, той пък излезе почти + Grin и така два три дни насищане и в събота много отчетлива овулация в дясно - леле, доста ме боля, направо се притесних да не пукам киста или нещо такова. Ден 26 от Ц. Кой да ти предполага, че толкова късно ще е, ама явно не може да ми се разчита на каквато и да било редовност и ще е трудно таймирането на опитите. Освен това явно ЛХ ми се повишава на вълни, с толкова разнообразни тестове за О, та подозирам СПКЯ, въпреки че АГ каза, че не било, ама АМХ ми е 6.8. Та сега на 7 ден от О пак ще пускам прогестерон и естрадиол... и се надявам да не дойде М на ден 40. По метода проба-грешка малко по малко сглобявам картинката
П.С. Ирен, стискам палци Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 10:13 от aureos

# 169
Е така обичам като ми започне деня , красота 🥰
Понтиф много хубави черти! Мисли положително, всичко ще бъде наред!
Ирен,  силно стиснати палци 🍀
Успех на всички нечакащи .
Аз довечера съм при АГ да проверим дали се е спукал фоликула.

# 170
  • В страната на мечтите.
Ирен, много ме развълнува твоята история за този трансфер. От сърце ти пожелавам в деня на теста да се похвалиш с трицифрено ЧХГ и след 9 месеца да имаш две малки вързопчета щастие.

Скрит текст:
На мен ми свърши менстуацията, но продължавам да съм супер нестабилна и да плача постоянно без изобщо да знам защо. Мъжа ми е изморен от работа, защото ходи всеки ден по 8 часа и после учи, а аз патката си въобразих, че ме избягва и че има друга (не знам от къде ми дойде това) и исках да поговоря с него за това, но сега съжалявам. Голяма съм идиотка, момичета.

# 171
Трополинка , хормоните не прощават на никого, а най-често страдат мъжете ни. Аз тази стимулация я понесох доста тежко психически, докато физически неразположения почти нямах. Само се люшках от настроение в настроение, плачех за най-малкото, отгоре на всичко се падна и рождения ми ден тогава, а покрай него съм обичйно в черна дупка, яко се бях депресирала, ама вече съм много по-добре.
Имам само едно като гъделичкане в корема или нещо като мускулна треска, ама може да е и от фраксипарина, че целия ми корем е на бучки и синки.

# 172
  • Замък сред облаците
Трополинка, това прилича на нещо хормонално. Ти имаше ли проблеми с ЩЗ или с женските хормони? Промените в настроението при мен са много ярък признак, че нещо не функционира както трябва. Като минах в хиперфункция миналата пролет бях толкова злобна и избухлива, постоянно си самонавивах на пръста гадости и се разстройвах лесно, а иначе не съм такъв човек (по думите на околните, хаха).
Скрит текст:
А по темата за мъжете - ами те си имат съвсем друг начин на функциониране, като са напрегнати и уморени или се борят с някакъв проблем, бил то и служебен, много се затварят и не са толкова любвеобилни. Джон Грей ("Мъжете са от Марс, жените от Венера") нарича това скриване в пещерата. Обаче е съвсем нормално и това е техният начин да се справят с вълненията си, вместо да ги проектират и показват у дома. И не на последно място, все пак сте на път да създавате деца заедно - не му вменявай вина за "други жени", това е толкова отблъскващо и нараняващо за мъжете...

# 173
  • В страната на мечтите.
Трополинка , хормоните не прощават на никого, а най-често страдат мъжете ни. Аз тази стимулация я понесох доста тежко психически, докато физически неразположения почти нямах. Само се люшках от настроение в настроение, плачех за най-малкото, отгоре на всичко се падна и рождения ми ден тогава, а покрай него съм обичйно в черна дупка, яко се бях депресирала, ама вече съм много по-добре.
Имам само едно като гъделичкане в корема или нещо като мускулна треска, ама може да е и от фраксипарина, че целия ми корем е на бучки и синки.

Той и моя наближава след 1 месец. Уж не съм на никакви хормони в момента и само ми е казано да започвам утрогестан при закъснение и/или положителен тест. Открих май разковничето. Този месец ми закъсня, но не си бях правила тест и лекаря по телефона ми каза да започна утрогестан за всеки случай и аз бях използвала цял блистер  преди да ми дойде. Дали е възможно от него хормон да съм такава и още да не се е изчистил?

Андреева, знам, че не е правилно. Той доста пъти ми е казвал, че не обича да ми споделя проблемите си преди да ги е решил, защото иска да се справи сам и да не ме натоварва, но аз не знам защо си самовнуших някакви неща и му казах, че довечера искам да поговорим. Ще го питам какво се случва, но май вече знам - жена му е истеричка Grinning
Нямам проблеми с хормоните по принцип, освен малко висок пролактин. Иначе на щитовидната всичките са ми в норма.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 10:32 от Трополинка

# 174
Pontiff Перфектни чертички!Лека бременност ти пожелавам 🍀
Ирен От все сърце ти пожелавам, това да е последната ти процедура! (за тази година, ако не искаш повече от 2 🤭) Всичко да мине по план и след 9 месеца да ни замеряш с много на*кани памперси ☺️🤞

По въпроса с кафето, аз го пия с малко мляко сутрин и следобед(понякога).
Попринцип съм с ниско кръвно и сутрешното ми е нужно 😁
Аз тези дни явно съм в О, понеже корема ми е подут, имам газове, определно не ми се яде, и незнайно защо и за щракане нямам желание. Напоследък съм много изморена и психически и физически и не знам до къде ще я докарам така.
Миналия месец след много напрежение и поредно разочарование получих някакво стягане в гърдите на моменти. Сега приемам Седатиф ПС, и уж действа.
Гледам максимално да мисля за други неща, и да не изпадам в депресии,пък да видим 😒..
Успех момичета, и хубава седмица 💐🌞

# 175
  • Замък сред облаците
Мери, и аз имах някакво стягане в гърдите миналия месец, ходих и на кардиолог, пълни изследвания правих - всичко 6. Според него е от малкото движение (по 8 часа на ден съм на стола в офиса, като се прибера пък се пльосвам на дивана) и неправилната стойка на стола (седя си на една страна и се изгърбвам доста). Постарах се да се раздвижвам повече и стяганията изчезнаха.

# 176
Ирен стискам силно палците и чакам най-прекрасната новина 🥰!

# 177
  • London
Pontiff, тихичко честито ! Страхотни чертички 🥰 Все така и до финал ! ❤

Ирен, много ме развълнува ! От сърце ти желая само хубави новини от тук насетне, много бебешки прашец и след 9 месеца да гушкаш пухкави бебоци 😍

По темата с кафето, при мен сутрин поне едно е задължително. Иначе с това ниско кръвно виждам звездички дори в най-слънчеви дни 😆

# 178
Мери, и аз имах някакво стягане в гърдите миналия месец, ходих и на кардиолог, пълни изследвания правих - всичко 6. Според него е от малкото движение (по 8 часа на ден съм на стола в офиса, като се прибера пък се пльосвам на дивана) и неправилната стойка на стола (седя си на една страна и се изгърбвам доста). Постарах се да се раздвижвам повече и стяганията изчезнаха.
Аз 8 часа съм права почти, постоянно нещо "чопля", а седнала не ми е удобно да работя в повечето случай. Отделно сутрин и вечер правя по 40 мин до час разходка с кучето. Ако не е много студено сутрин, ходя пеша до работа-което ми е около 4-5 км, така, че не е от липса на движение при мен😁
Просто много напрегнати месеци минаха, и се надявам скоро да не се повтаря този цикъл, в който се завъртях😳
Но от както ги пия, не съм получавала такива "кризи"

# 179
Много хубаво се е раздвижила темичката. Толкова много положителни тестове. Честито момичета, успех до финал. Ирен стискам ти палци, това да са си твоите мъничета.
Аз възнамерявам този месец да го пропусна заради снимката която направих. Но честно да си кажа напоследък все по често ми се върти идеята в главата, че е време да приема, че битката при мен е загубена. Две години станаха откакто пиша в темата, почти всички които пишеха тогава вече гушкат своите бебчета. Останаха 2, 3 момичета заради които още следя, тъй като бях казала че искам да видя всички постигнали мечтата си. Само моята изглежда няма да видя. Най вероятно никога няма да имам второ детенце. А толкова пъти си представях как Ви го съобщавам, повече отколкото съм си представяла че го казвам на мъжа ми.. Може би това, че той остави всичко на случайните опити и категорично отказваше да вземем каквито и да е мерки за осъществяване на мечтата ни... А време нямаше и тогава, а сега още повече, годините минават толкова бързо. Много е трудно да ПРИЕМЕШ нещо което НЕ ИСКАШ, но понякога СЕ НАЛАГА.
Няма да се откъсна така лесно от темата, това го знам, но засега ще се дистанцирам леко. Желая Ви късмет момичета. Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт