Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 453
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Одри страхотна чертичка.Честито!

Стиснати палци на всички, които не чакат !Няма да ви изброявам поименно, че с имената съм пълна трагедия!😂

Иначе спермограмата на ММ излезе.Мисля, че е ок 16% морфология и на финала пише -нормозооспермия.За невежа като мен в тая област чичко Google каза супер и толкоз.Та реших, че няма да се правя на лекар и да тълкувам всички останали цифри и проценти, че и без това хич ме няма в цифрите.Той и без това е на док другата седмица, та ще му ги покаже.
Усмихнат ден момичета🌺

# 406
От мен също +1 за Агнус Кастус (Витекс). И аз като Марго го почнах, за да ми помогне при ПМС, че не се издържаше, и с някакви надежди за регулиране на нередовен цикъл. Първият цикъл от приема беше +- 40 дни; вторият 25 като ми ‘дойде’ 9 дни след О, но пък без грам ПМС и спазми; третият цикъл се оказа късметлийски ❤🍀
Иначе АГ още февруари ме предупреди, че не бива да се пие повече от 3 календарни месеца. Имайте го предвид, ако го почвате.

Честито на момичетата с пресни тестчета! Да ви се насищат чертичките и леко бременеене! 🍀

Джоди, много съжалявам за случилото се. Бързо възстановяване и да ни зарадваш отново скоро! ❤

# 407
Огромно ЧЕСТИТО, Одри, Калестия! Оправихте ми деня с прекрасни новини! Пожелавам ви лека бременност и минимум по едно слънчице на финал! Hug

# 408
Честита радост на Одри и Калестия! Нека бременността ви да бъде безпроблемна и до финал! ❤

Аз да попитам, ако някой е на ясно, искам утре и в понеделник да пусна кръвен ЧХГ, за да видя как се движи, но освен него мисля да пусна и прогестерон. Имате ли идея дали трябва да е на гладно и има ли някакви по-специални изисквания за това изследване? Благодаря предварително, момичета!

# 409
Одри, супер, честито Simple Smile лека бременност ти пожелавам и здраво бебе Simple Smile

# 410
Понтиф,мен ми бяха казали на гладно,не знам има ли значение ❤️

# 411
Честито момичетаа!! Прекрасни новини! Стискам палци за най-пухкавия развой!
Кураж на чакащите ❤❤

# 412
  • София
Champagne Още един от най-чаканите тестове в темата е налице. Tada
Одри, насълзиха ми се очите като те прочетох ! Heart
Желая ти лека бременност и до пухкав ревящ финал ! People Baby

калестиа, честито и на теб !

Джо ди, много съжалявам за
развоя ! Кураж !

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 14:16 от rave

# 413
Одри, Калестиа! Честито, момичета! Много, много спокойна и лека бременност ви желая и чуднички бебенца накрая Heart

# 414
Одри честито! Лека бременност и щастлив финал! 🍀

Merryhristowa аз пия Агнес (то пак е Витекс, но с друго име) по 1 на ден. Честно казано не бих рискувала да пробвам с по-висока доза, за да не объркам нещата, вместо да си помогна.

# 415
Одри толкова много се радвам. Пухкав бебешки финал ти желая. Flowers Four Leaf Clover
Марго Ирен Вас чакам! Hands Pray

# 416
Ааа, аз чакам ред, Brandywine е преди мен Joy Ирен се надявам да ни превари Heart
Кактус, силно стиснати палци за успех с Фемара Flowers Four Leaf Clover Какъв е планът, ще предизвиквате ли О с тригер?
Успех на всички чакащи и нечакащи!

# 417
Одри и Калестиа много, много, много се радвам Heart Стискам палци момичета и до финал! Прегръщам ви силно и наистина много щастливо, пу- пу Heart

# 418
Много се радвам, че изскачат 1 по 1 положителни тестове!
Jaienvie, питаше от веднъж става ли - става, става, 2 такива "ставания" имам зад гърба си.  Но пък не помня зацапвания да съм виждала. Успех!
Пак се преименувах, има ли и други шматки, дето умуват ник-а си 3 дни, че да си го харесват максимално Grinning Grinning Нямам търпение да мине още седмица и да си пробваме късмета и ние Heart
Tickles, с удоволствие си се представям и аз със сини ритничета, дето ги раздаваш!

# 419
Одрииии - най-накрая! За теб чета дето се вика. Много, много се радвам! Flowers Hibiscus
Калестия - честито и на теб!
Джо ди - много съжалявам! Много от нас тук са минали през това и те разбираме чудесно как се чувстваш... Two Hearts
Такаа - сега на мен ми останаха Бранди и Маргото най-вече да изчакам. Но пожелавам успех на абсолютно всички момичета, разбира се!

Общи условия

Активация на акаунт