Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 454
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря ви, момичета! Страхотна подкрепа сте! А от моя страна си беше доста тъпо да не го проуча.
Дано не е вредно да се вэима кръв толкова често, ще отида още другата седмица, пък може и да е паднал малко до тогава. Освен това си эаписах час эа репродуктивен само эа консултация беэ да са минали 6 кли 12 месеца и получих сравнително бърэо час. Ако не беше темата, никогане бих се сетила и дори мислех, че може само с направление да се ходи при такъв лекар. :Д

# 391
  • London
За вредно не зная, имаше период, в който ми взимаха кръв по 2-3 пъти седмично 😆
Медицинската сестра все ми казваше да си нося шоколад в мен, но аз бях окей 🌹

Започвам и аз да се замислям да си запиша час при специалист, ей така за консултация 🤔

# 392
  • София/Севлиево
На мен ми казаха,че хомоцистеин се изследва сутрин на гладно и най-късно до 9.

# 393
Ей, честито, бременни момичетаа !
Одри, Калестия, толкова се радвам за вас Heart От тази групичка чакаме и Ирен !

Джо Ди, толкова съжалявам Sad Пожелавам ти бързо възстановяване и много скоро да си обратно в играта ! Heart

# 394
Одри , честито и от мен ! Дълго чакан от всички ни  положителен резултат. Спокойна и лека бременност ти желая, за да й се насладиш максимално.
Аз съм си с болки в корема като преди цикъл и не се надявам особено. Няма и да бързам да правя тест, а ще си изчакам датата.

# 395
Одрииии, честито!!!!
Пожелавам ти много лека и безпроблемна бременност с пухкав финал(защо не и двоен). ❤️
Очаквам съвсем скоро същите новини от Ирен и Believe 🤞 Стискам палчета!
Аз от утре започвам да приемам Фемара. Стиснете по едно палче и за мен 😊
ПП редактирам се, пропуснах и Марго 🍀

# 396
Честито, Одри и Калестия!!! Нека от сега всичко да върви по вода, отдавна чакаме вашите плюсчета Heart

Съжалявам за лошите новини Джоди, пожелавам ти бързо изчистване и много бързо нещата да се случат пак!

# 397
Мерси момичета, много сте мили. На мен ще ми отнеме време да се осъзная Simple Smile
Нямам никакви симптоми, освен че ме наболява кръста, на това може да е от стола дето се вика.

За зацапването преди цикъл, ако е до 3 дена, не се счита за проблем, но аз имах 3-4 случая и по-дълго. Така че за 2-3 дни не се притеснявай АА.
snowwhite12 косата пада при нисък хемоглобин, явно желязото е ниско, ама хемоглобина към момента се държи.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 10:53 от Одри

# 398
Одри и Калесия тихичко честито Simple Smile

# 399
Одри и Калестиа честито момичета! Пожелавам ви лека бременност и пухкав финал! ❤️
Аз говорих с моята гинеколожка и я питах за тоя прословут Витекс, каза че няма проблем да го приемам, освен да ми помогне, няма да ми навреди. Хубаво, ама не уточнихме приема, и на места четох, че се започва с високата доза от 3х1 за 8 до 12 седмици, и после се намаля на 1 път на ден. Тук които са го приемали, ако може повече инфо да ми дадат за приема.Има ли значение от кой ден на цикъла, няма ли? Не ми се иска пак да и звъня да я занимавам с моите чуденки 😁.. Четох и за Агнес,и вече не знам.. Обърках се 😵
Успех на всички чакащи 🍀

# 400
Одри Честито и от мен Heart Лека и успешна бременност с много пухкав финал. Страхотен подарък за Коледа Simple Smile

# 401
  • Казанлък(Бургас)
Одри, честито! Много се радвам за теб! Стискам палци всичко да е наред и до финал!

# 402
Merry, за последните 4 години съм пила 3 пъти Агнус Кастус/Витекс, винаги според указаната на опаковката доза - при нас има различни. И моята АГ беше на мнение, че не може да навреди, помогна ми за ПМС, но и трите пъти като съм го пила след два-три месеца ми скъсяваше цикъла от 29 на 23-23-24 дни, което не беше ОК за мен и ми намаляваше осезаемо либидото.

# 403
Одри, Калестия, не тихичко, крещящо честито! Толкова се радвам, вярвайте във вашите чудеса, всичко ще бъде наред!! HeartHeart

От мен имате сини 7 месечни ритничета и много положителна енергия! Hug

# 404
Тикълсче, взимам си ритничета  Heart Eyes
Одри Честитоооо, бравоооо много се радвам за теб Heart Да имаш лека и безпроблемна бременност и пухкав и здрав финал за Коледа Heart
Кактусче имаш палчета, изпращам ти положителна енергия Hug Flowers Four Leaf Clover
Ирен, много стиснати палци Flowers Four Leaf Clover
Марго Heart

Общи условия

Активация на акаунт