Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 457
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
Одри супер чертичка, честито! След 9 дни и след това само хубави новини да имаш! 🍀
Believe* успех ти желая тогава, дано веднага да станат нещата 🤗🍀
Нека така продължават чертичките в темата всеки ден! 🥳

# 376
  • София/Севлиево
Одри ❤️❤️❤️

# 377
Одри , честито и от мен Heart Нека да се насища и насища чертичката. Всичко ще е наред Simple Smile

# 378
Одри супер чертичка, браво. Моята такава бледа черта е вече на 6 год.
Белийв- успех и от мен.
Хайде, дано да има още много положителни тестчета ❤️

# 379
  • London
Одри, честито и до пухкав финал ❤

Believe*, силно стиснати палчета и успех ! ❤

Много бебешки прашец и благополучни финали на всички ни 💖💙

# 380
Одри Heart Вече официално мога са честитя този дълго очакван от мен тест! Сега остава с моите предчувствия да видим при мен как ще се развият нещата Satisfied Желая от тук нататък само хубави новини следващите 8 месеца, една лека бременност и здрави бебчета на финал ( мирише ми на близнаци Stuck Out Tongue Winking Eye )

# 381
Ехаа, радвам се эа Одри и Калесия!! Честито, момичета и до финал!!

Съжалявам и эа лошите новини (Джоди), не се откаэвай! Така е било писано.

Believe, успех!!

Едвам ви иэчетох, момичета, много раэдвижване има. Дано не съм пропуснала някого.

Аэ имам нужда от мнението и опита ви.Hearts Писах в темата эа добавките: хомоцистеинът ми е 16.2! Но не беше на гладно, а на обед  след 3 малки еспресота и лека эакуска от банан и нещо като пълноэ. кроасан. Може да съм яла и друго, но не помня. Едва ли на гладно е много по-раэличен, но съм в потрес. Витамин б12 е 497 при граници 211-911. Имам и супер ниско желяэо, не энам как е въэможно да нямам косопад и да имам такава гъста коса честно каэано.

Та... може ли някой да каже дали е имал подобен ужасен хомоцистеин и някаква преди-след поэитивна история эа надъхване, че съм се сдухала много. Денис каэва, че трябва да е до 5-7 иначе има ,,риск". Сега не энам освен добавките какво да правя. Имам час при лекар, но чак  май месец, а при АГ средата на април. Тогава пак ще съм в овулация. Не искам да спирам опити.

# 382
Одри още като писа за трансфера и как времето лети имах предчувствие, да знаеш. Ама не ги казвам тия неща макар и не суеверна, да не объркам нещо. Супер тест, щом и кръвен е имало, пикливият е само за протокола Wink Стискам много палци!!❤

# 383
Одрииииии! Страхотно! Честито! Честито! Честито! Толкова се радвам! Прекрасна новина!
Ихууууу! Имаме бебе на борда! Ще си имаш коледно чудо!
Heart

# 384
  • Замък сред облаците
Сноууайт, хомоцистеин не се изследва по обяд след ядене 🙄 Сутрин, 12 часа след последно ядене, което трябва да е леко и за предпочитане не с висок протеин. Според мен трябва да повториш.

# 385
Това наистина не го бях проверила, а бърэах да го иэследвам. Энам, че е тъпо Sad Но не може да е в граници при такава стойност на обяд, нали? Сигурно е поне 10.

# 386
Snowwhite хомоцистеинът се влияе от много неща, вкл. и от храна, така че не е невъзможно да не е съвсем това стойноста ти. След време може да го провериш на гладно, но да, високичък е. Провери си и другите Б витамини - б6, б9 (фолиева). Има и добавки за смъкване на Хци но като цяло на първо време виж Б витамините и го изследвай на гладно е моето мнение (при мен най-редовно имаше отклонение с по 2-3 единици през 3 седмици без промяна в добавки и т.н.). Не мисля, че е повод да спираш опити, спокойно, ще го оправиш.

# 387
  • London
snowwhite12, недей да се шашкаш преди да повториш правилно изследването 😘 И аз така съм си вкарвала автогол.

# 388
Честито момичета! Без проблеми и до финал!
Съжалявам за загубата Джоди,желая ти бързо да се възстановиш психически и физически.
Аз искам да ви попитам за имплантационното кървене,тези от вас,които са имали.Малко е глупав въпроса,но като течение ли е това кървене или е зацапване.Тази сутрин се събудих с кафеникаво зацапване по бельото си,но освен него няма нищо при забърсване.Имам поне седмица до М,овулация не съм следила,ходих на лекар преди нея,да се види от кой яйчник има доминантен фоликул. Имах извънматочна бременност лятото и тогава не е имало зацапване преди менструацията,а само кървене след това. Мъжа ми е в командировка и единственият целенасочен опит беше на 10 ти този месец,затова не ми се вярва от един опит да е станало нещо,но не съм имала досега зацапване извън М.

# 389
  • Замък сред облаците
Е, естествено, че ще мръдне след ядене. Я го повтори и изхвърли тоя резултат.

Общи условия

Активация на акаунт