Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 458
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
Джоди, съжалявам за развитието при теб. Ако имаш нужда сме насреща Hug
Калестия, честито!! Прекрасно ЧХГ си имаш, дай Боже да се удвоява стремглаво Heart
Марго, 2х1300 МВИ не е ли много? Аз видях, че препоръчителната доза е 1300 на ден и толкова взимах Thinking
Уинтърче, радвам се да те чуя в приповдигнато настроение Blush Стискам палци скоро да се похвалиш Hug

# 361
  • London
Jo Di, много съжалявам. Пожелавам ти бързо физическо и емоционално възстановяване, следващото бебче да е до финал ❤

Kalestia, тихичко честито ! Всичко да протече нормално и да влизаш да ни ръсиш с прашец 🌹

Аз съм на 7ми ден от цикъла, лелката си тръгна и започнах пак с тестовете за ову. Бях си казала, че няма да ги правя ама пусто му желание .. Миналия месец уж нацелихме О. ама не се е случило чудото. Дай Боже да е скоро ❤

# 362
Раули, сега ходих да си търся записките от Денис и гледах в нета опаковките на моите - 2600 е дневната доза за репро функциите или пре/менопауза, иначе може и по-високи дози.

# 363
Jo di,много съжалявам Sad Прегръщам те и кураж Hug
Блускай и теб те прегръщам, наистина много съжалявам като става така Sad
Калестеа, тихичко честито и до финал Flowers Four Leaf Clover Лека и безпроблемна бременност ти желая Hug

# 364
Калестиа, тихичко честито и от мен!
Джоди, сигурна съм, че другия път всичко ще бъде наред.
Аз се записвам с лелка от днес.. най-накрая изби.. И то не е баш както трябва

# 365
  • Замък сред облаците
Браво, Калестиа! Стиснати палчета! ❤

# 366
Честито и тук Кали!

Момичета не мога да повярвам съвсем, но и при нас има нещо Simple Smile Simple Smile
Вчера пусках кръвен и излезе убедително положителен и днес препиках един за архива, макар и бледа ето я:
Скрит текст:
Док каза да си запиша преглед след 10 дни, вече 9 Simple Smile
Знаем че това е едва началото и нищо не е сигурно, но това е ни е първи такъв успех. Надявам се не го споделям прекалено рано. Стискайте палци Simple Smile
Едно голямо мерси за подкрепата и мерси и на орисниците - страхотни стеееееееее Simple Smile

Ирен, тренда изглежда е добър, та те чакаме и теб.
Джоди много съжалявам миличка, тъпа работа Sad

Eliz_A Аз започнах да имам (имах и на последния цикъл) странни зацапвания преди цикъл след като почнахме опити, та съм проучвала причините - Може да са хормонални - нисък прогестерон, ову не се случва когато трябва (т.е. разминаване в хормоните), може да има полип или миомка, може да е опит за имплантация.
Тъй като изключих при мен всичко друго излиза, че е било хормонално.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 08:50 от Одри

# 367
Одрииииии Heart Heart Heart
Успех, до щастливо раждане!

# 368
Ох, Одри от кога те чакам ❤️
Останаха ирен, марго и още няколко мадами и се омитам от тук. 😂

# 369
Одри, 🍀 успех и до финал!

# 370
Одри честито! Стискам палци да бъде всичко наред и до финал! Хайде, месеца на щъркелите е, скоро всички да се похвалим с така желаните чертички.

Минавам да споделя на тези, на които им се чете и вярват в силата на положителното мислене да прочетат книгата на Ронда Бърн - "Тайната". На мен много добре ми подейства и сега съм си я свалила на телефона, за да отварям произволни страници и да си прочитам, когато нещо ми е тъпо.

Ние пък с ММ имахме пререкания вчера, защото аз искам всичко да става , както искам и то на секундата да забременея , ако може и усещам, че това ми е фикс идея вече.

# 371
  • Замък сред облаците
Браво, Одри!
А можеш ли да споделиш за прицапването? Далеч от датата за М ли беше или не? При мен последните година две цикълът ми започва с 2-3 дни прицапване, но е нормален като честота и продължителност.

# 372
Одри честитоооо и до пухкав финал! 🤗И това е един дълго чакан тест 😍! Така се радвам за вас момичета с нетърпение чакам и другите да покажат 2те чертички! ❤️
Блускай много съжалявам, че така се е получило, кураж и следващият път до финал!
Този месец и ние ще започнем с инвитро на ЕЦ, Алисон успех 🤗❤️🍀
Желая успех на всички ни! 🙏

# 373
Одри, това, ако е бледа черта ... много си е ясна и хубавка! Сигурна съм, че ще се превърне в здраво и пухкаво бебе! Честито! 💛

# 374
Одри,май май ще си имааш за Коледа много хубав подарък😍😍😍😍😍.Желая ти много успешна и лека бременност

Общи условия

Активация на акаунт