Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 472
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
Jo Di Съжалявам. Много съжалявам. Дано всичко мине добре на предстоящата процедура и скоро пак да си бременна, този път до финал.

kalestia Прекрасна новина, а при вас и SDI беше по-нисък, нали? Късмет ти желая и лека и успешна бременност.

Alison Миналата година си бях взела 2 седмици отпуск и с половинката на море в Гърция. Само двамата си ходим, много пенсионерски го изкарахме. След отпуската хормоните ми бяха с най-ниски стойности до сега. Пролактина ми беше 260, LH около 10 иначе си е 12 и FSH 7. Тогава обаче бях на Нимезил заради ЩЖ и бяхме почивка. За това си го обяснявам  заради стрес. Може и да греша.

# 346
kalestia 🤗🍀 Браво, много се радвам, нека расте това чхг, да се превърне в хубаво бебе/или две 😉!
Момичета кажете за този фонд, мога ли да кандидатствам само с факта, че амх ми е нисък? Никакви други проблеми 🙄 Според мен не, но вече 2 момичета ми писаха, че може. В сайта пише само тези индикации/проблеми и според мен само те се финансират.
Скрит текст:
За да не разводняваме темата, ако някой знае със сигурност може и на лично да ми отговори
Алисън, за ЦАР ли става въпрос? Ако е за там само с ниско АМХ не става.

# 347
  • София/Севлиево
Кали, честито и тук.Лека и безпроблемна бременност ❤️
Джоди,още веднъж много съжалявам.Надявам се скоро да ни зарадваш с добри новини.

# 348
iren11 точно, така си мислех и аз, само ме объркват 😁 мерси за инфото
Пълнолуние дано си права, аз работя върху стреса уж 😁

# 349
iren11 точно, така си мислех и аз, само ме объркват 😁 мерси за инфото
На сайта си пише изискванията. При жените са тубарен фактор, ендометриоза, ЛУФ синдром най-общо казано.

# 350
Здравейте момичета!
Записвам се отново при вас.
Чхг расте, но не се развива както трябва. Лекаря се съмнява за биохимична или извънматочна.  Ще изчакаме още няколко дни и ако не е започнало да пада ще ми изпише  медикаменти  за изчистване.  Дано да е по-малкото зло...
Heart

# 351
Bluesky прегръдки! Дано е по-малкото зло наистина.

Jo Di съжалявам за загубата ти, дано скоро се похвалиш с нова бременност и до финал!

Момичета, вярвам, че всичко се случва с причина, така че смело напред и ще се получат нещата!

Kalestia тихичко честито, лека бременност и скоро да ръсиш с прашец! 🥰

# 352
Не става само с него. С много нисък АМХ (мисля че беше 0.5)дори отказват финансиране. Колко още Инсе ти остават?
kalestia 🤗🍀 Браво, много се радвам, нека расте това чхг, да се превърне в хубаво бебе/или две 😉!
Момичета кажете за този фонд, мога ли да кандидатствам само с факта, че амх ми е нисък? Никакви други проблеми 🙄 Според мен не, но вече 2 момичета ми писаха, че може. В сайта пише само тези индикации/проблеми и според мен само те се финансират.
Скрит текст:
За да не разводняваме темата, ако някой знае със сигурност може и на лично да ми отговори

# 353
Нямаме инсеминации. И няма да правим 4, за да кандидатстваме с тях евентуално ако са неуспешни. Аз си знаех, че не става само с нисък амх, просто питах за потвърждение. Мерси все пак за инфото

# 354
Jo Di , много съжалявам.  Пожелавам скоро да се възстановиш и пак да си в играта.🌷
Kalestia честито момиче ! Лека и успешна бременност,  дано да е с близнаци 👫
Bluesky,  дано има най- хубавия развой!

# 355

Аз винаги чета лстовките и не помня да пише нещо такова, но аз и понеже не разбирам и не знаех за това, че има различни видове витамин А. Свикнала съм, че щом е витамин е нужен и полезен, но сега вече ще чета повече благодарение на Вас Flowers Hibiscus
Няма такова нещо , че щом е витамин е нужен и полезен. При ползване на неподходяща форма и доза, може повече бели да си докараш, отколкото ползи. Аз примерно съм с тромбофилия и приемам метилирани форми, освен това си ги следя, за да не предозирам. Преди изследване се прави пауза от приема поне за 10 дни, а за Б12 даже и месец.
Напоследък се обсъжда, че не се прави вече пауза, най-много 3-4 дни преди изследването.

# 356
Блу скау, винаги има надежда. Не се отчайвай и вярвай.
Калестиа-Честито и до финал
Jo di- съжалявам. Имаш стиснати палци от мен.
Успех на всички

# 357
Калестиа, тихичко честито! Желая ти хубаво нарастващо ЧХГ и лека бременност до финал!
Bluesky, стискам палци за възможно най-добро развитие!
Alison, защо не пробвате самофинансирано инвитро на естествен цикъл - в Надежда май са поносими цените, а на твоята възраст с нисък АМХ имаш много голям шанс за успех на ЕЦ.

# 358
Марго Обмислям ги всички възможни варианти, от инвитро на ЕЦ, през много лека стимулация, през Турция... Страх ме е да не сбъркам в решението си, но се надявам на хубав развой. Мерси много, такива мнения/предложения са ми много полезни и си ги сортирам в главата 😁🤗🤗

# 359
Jo Di съжалявам и бързо въстановяване!

Kalestia честито и до пухкав финал! Heart

AlisonParker провери имаше нещо при нисък АМХ, но само на естествен цикъл във фонда. Иначе по другите критерии искат над 0,5 да е.

Общи условия

Активация на акаунт