Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 482
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Съжалявам Джо Ди! Кураж утре! Two Hearts

# 331
Jo Di, много съжалявам ☹️ Успех утре, дано всичко мине успешно и съвсем скоро да се случи чудото отново и всичко да е наред до финал 🙏🍀🙏

# 332
Jo Di, много съжалявам за случилото се! Желая ти бързо физическо и най-вече емоционално възстановяване, следващия път да е успешен до финал! 🍀

# 333
Jo di, съжалявам Sad Моля те, не се отчайвай, вземи си своето време и скоро те чакаме обратно в бойните редици Simple Smile

Аз мислех да изчакам няколко дни преди да пиша тук, но реших да ви покажа с плахо сърце какво видях за първи път, 8ми ден след трансфер на 2 5-дневни душинки:

След над 2 години борба, лекари, репродуктивни специалисти и заключението, че за да имаме дете трябва да се подложим на инвитро процедура - имам положителен тест и все още не мога да повярвам напълно. Никога не се отказвайте, колкото и да е трудно и тежко понякога, ние сме силния пол и го доказваме по всевъзможни начини.
Благодаря на всички, които мислеха за мен Heart и аз ви мисля Simple Smile

# 334
kalestia тихичко честито! Желая ти лека бременност и успешен финал ❤ Възхищавам се на силата за борба толкова много време, заслужавате тази радост!

# 335
Честито и до успешен финал 🍀❤️

# 336
kalestia 🤗🍀 Браво, много се радвам, нека расте това чхг, да се превърне в хубаво бебе/или две 😉!
Момичета кажете за този фонд, мога ли да кандидатствам само с факта, че амх ми е нисък? Никакви други проблеми 🙄 Според мен не, но вече 2 момичета ми писаха, че може. В сайта пише само тези индикации/проблеми и според мен само те се финансират.
Скрит текст:
За да не разводняваме темата, ако някой знае със сигурност може и на лично да ми отговори

# 337
Честито, kalestia!
Jo di, прегръдка Pensive

# 338
Kalestia, честито ❤️ много се радвам, да расте ЧХГ и на финал сладки бебоци 🍀
Благодаря за подкрепата, момичета! Страхотни сте! Прегръщам ви! ❤️

# 339
Jo di, много съжалявам. Стискам палци утре всичко да мине гладко, бързо възстановяване и следващия път до финал ❤️
Kalestia, тихичко честито 😊

ПП. АГ ми каза да започна приема на Фемара от 5ти ден на МЦ, аз съм чела доста чуждестранни статии, в които пише от 3ти ден. Има ли някоя запозната по темата?

# 340
Jo Di, съжалявам много! Стискам палци за утре!

# 341
Джоди, кураж! Ще се случат нещата, не се отказвай! 🍀
Калестия, честито! Желая ти две чудеса! 💚💛

# 342
Калестия честито и безпроблемно бременеене до финал! Много се радвам! 🤗

# 343
Калестиа!!! Толкова чакано тестче! Честито и до финал! Много се радвам! Tada

# 344
Съжалявам за миседа, Джо ди! Ще мине и това, и ще дойде ред и на хубавото, с успешен завършек. Дано го направят възможно най-щадящо и скоро те чакаме, заредена с нови сили.
Честито, Калестия, как ми оправи деня. И Ви_То също. Желая ви успешни и леки бременности, и да идвате да ни ръсите.
Ами, имам чудесен фоликул в десен Я, какво да ви кажа, не знам какъв е този моя организъм, да си работи така с този ФСХ. 14мм Ф и 6 мм лигавица на осми ден. Не че ще се случи нещо с него, дано поне да се спука, да не остане задържан, но някак по-добре се чувствам.

Общи условия

Активация на акаунт