Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 479
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
  • Замък сред облаците
Лентичките за О заслужават ли си и как точно да ги разчитам? Тези дни видях коментирате, ще трябва да са еднакво червени двете ленти, но това значи че съм в О или че ще настъпи скоро? Уж си я усещам О, но не всеки месец, пък ми е интересно да видя как работят. По принцип е между 12 и 14 ден, ама сега бих искала да уцелим точния ден. Предните пъти на сляпо правехме секс и до няма и 24 ч почваше да ме боли яйчника. А и още един въпрос - болката означава ли започва О? Пф, ще речеш че ми е сефте с тези въпроси...

Ето тук в първия пост е обяснено много добре: https://www.bg-mamma.com/?topic=1300344

# 316
Слънчева, за мен лентичките за О са много удобни и си заслужават, като човек с не много редовен цикъл това ми е най-лесният начин да я следя (меренето на БТ ми е прекалено затормозяващо). Накратко - лентичките засичат пика на ЛХ хормона и за да се счете теста за +, трябва тестовата черта да е толкова наситена или повече от контролната -> 12 до 48 часа след положителен тест настъпва овулацията. Виж другата тема - много полезна информация има.

За Витекса - и аз започнах да го пия от началото на този цикъл.  Предишните два пъти забременях 2 месеца след като бях почнала Витекс.. дано и този път да помогне.

# 317
Благодаря, ще прочета, изключих в началото, че бях видяла толкова полезни линкове.

# 318
Привет, момичета!
Честито на виделите две черти! Късмет и до финал!
Аз се връщам в редиците на борещите се. Днес бях на преглед и се установи спряла сърдечна дейност в 11 г с съм. Утре сутрин влизам в болницата за абразио. Стиснете по един палец. 🍀❤️

# 319
Марго Hug
Не Одри не сме изследвали нищо. Според него ако трябвало да стане щяло да стане, не искаше да вземаме никакви по сериозни мерки. Нали все пак ставало въпрос и за второ дете. Всичко се свеждаше само до опити. Но скоро си направи рутинни пълни кръвни изследвания, в които се видя много висока захар, дори лекарят твърди че говорим за диабет. Такива изследвания не беше правил повече от две години. И си дадох сметка, че всичките ни безуспешни опити през тия две години и повече се дължат може би на тази висока захар. И че оттук нататък... Незнам объркана съм, а и време нямаме дотам.
Съжалявам Jo di.

# 320
Jo di, Съжалявам, миличка! Дано всичко е наред утре, бързо да се възстановиш и следващия път да е до термин Hug

# 321
Jo di силни прегръдки! Много съжалявам, дано сега ти мине леко физически (психически ти желая да имаш кураж и сила) и нека скоро пак имате късмет и всичко да се нареди благополучно 🍀🍀🍀
Пълнолуние за пролактина със сигурнист се вдига от стрес, но за LH и FSH не съм много сигурна, все пак ако е вярно и за тях, при мен стреса и тревогата са хронични вече.... ☹

# 322
Jo di , съжалявам и стискам палци .

# 323
Привет, момичета!
Честито на виделите две черти! Късмет и до финал!
Аз се връщам в редиците на борещите се. Днес бях на преглед и се установи спряла сърдечна дейност в 11 г с съм. Утре сутрин влизам в болницата за абразио. Стиснете по един палец. 🍀❤️
Джоди бъди силна! Всички тук знаем през какво минаваш, и колко е тежко. Следващия път всичко ще е наред! Прегръдки 🍀❤️

# 324
Jo di, много съжалявам за развитието Hug Пожелавам ти бързо възстановяване - и физическо, и психическо Heart Ако имаш нужда да говориш сме насреща!

# 325
Джоди, много съжалявам. Стискам палци утре да мине леко. Вярвам, че ще се наредят нещата и следващият път ще е вашият Flowers Four Leaf Clover

# 326
Джо Ди,не знам дали ще прочетвш в другата,пишя и тук пожелавам ти много бързо психическо и физическо възстановяване и скоро пак да си в отчетната ♥️

# 327
  • Замък сред облаците
Джоди ❤️ И аз минах през същото през ноември. Всичко ще бъде наред!

# 328
Jo di стиснати палци и от мен.Бързо се възтановявай и вярвай, че най-хубавото предстои.

Аз пък взех, че пратих ММ на една спермограма в Адела.Ей така почти на майтап😀.Няма само аз да се следя, изследвам и т.н.Той пък без бой се нави.
Та ще видим тоз майтап как ще завърши.

# 329
Jo di Много съжавалям, стиснати палци и бързо възстановяване! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт