Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 407
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
numbers7, добре дошла! Изчакай още малко с теста, пожелавам след няколко дни да видиш втората черта!

За да успокоим малко страстите поствам с какъв скрийнсейвър ме зарадва вчера монитора на работа, много ми върви последните седмици на щъркели и просто си плачеше за нова профилна снимка Grinning

Пожелавам на всички ни скоро да ни посетят и да се радваме на лека и успешна бременност!
П.п. Одри, всичко ще е наред Hug Като знам какви хубави заглавия на темите измисляш, отсега се радвам колко хубаво ще орисваш Heart

# 511
Момичета, включвам се аз да ви се оплача, защото днес се чувствам много зле психически ... нали ми откриха чпв - 16 и сега трябва да преустановим опитите поне за 4 месеца докато изпием лекарствата и направя следващия тест (и то не се знае дали ще съм излекувана след това или ще трябва още време)... много ми е мъчно, гадно и болно... Един доктор ми каза, че няма проблем да си правим опити, но аз чета друго Confused
Мислите ли, че можем да си правим опити? Не си намирам място от факта, че 4+ месеца ще бездействаме... и кой знае после още колко Cry

По темата за “завистта”... не е завист - тъга е към самите нас. И няма какво да се оправдаваме, нормално е всички да си мислим “защо на мен”, “защо при хора, на които дори не им пука много, много, (защото има и такива), се случва от първия път” и т.н., но това не значи, че им завиждаме, особено на момичетата тук, на които знаем колко трудно е било.

# 512
Darling, спокойно, прекрасно те разбирам, аз съм изпадала в такива състояния ако дори 1 месец няма да може да пробваме. Не съм наясно с чпв, ако някой знае да каже дали може да пробвате, ако не може опитай се да не се тормозиш колко време ще мине, защото дори и да пробвате не знаеш колко време ще мине, мисли си че всичко ще се нареди по най-добрия за вас начин. Много е гадно да не може да пробвате, прегръщам те, ужасно е това чувство, най-доброто е човек да забрави за времето но е много трудно и не знам как става, опитай да се разсейваш някакси.... Hug

# 513
Мили момичета, днес бях на Дряновския манастир... Просто на разходка. Откакто опитваме за бебе, всеки път на църква палим свещичка за едно безмълвно желание... Днес на иконата на Богородица едно друго незнайно и безименно семейство беше оставило 2 жълти бебешки терлички... Почувствах ги близки и сълзите ми рукнаха и се стичаха през целия ден. Аз също съм от скоро тук, пробваме от август, чета ви от ноември, пиша рядко, но ви уважавам много. Вече имаме 8 неуспешни месеца зад гърба си, надеждата ми този месец е "успокоението" че имам записан час при репродуктивен специалист и Преферт гела, който започнах да използвам. Отдавна си го мислех, но бях изключила за него, защото първо търсих други марки в няколко аптеки и никъде нямаше и си бях казала "щом не мога да намеря, значи не е трябвало да намирам". Покрай дискусията тук, се присетих и си го поръчах.
Вие сте много смели и олицетворявате сила! Пожелавам здраве и кураж! Heart

# 514
Winter11 мерси за подкрепата! Hug

Darling, спокойно, прекрасно те разбирам, аз съм изпадала в такива състояния ако дори 1 месец няма да може да пробваме. Не съм наясно с чпв, ако някой знае да каже дали може да пробвате, ако не може опитай се да не се тормозиш колко време ще мине, защото дори и да пробвате не знаеш колко време ще мине, мисли си че всичко ще се нареди по най-добрия за вас начин. Много е гадно да не може да пробвате, прегръщам те, ужасно е това чувство, най-доброто е човек да забрави за времето но е много трудно и не знам как става, опитай да се разсейваш някакси.... Hug

# 515
Момичета, не влизайте в излишни спорове. Всичко сме страдали или завиждали. Нормални човешки чувства са и никой не е по-лош, защото ги изпитва. Никой не може да влезе в обувките на другия и не можем да съдим. Темата в страхотна, прекарах едни прекрасни няколко месеца в нея /просто късно я открих, иначе щях години да си откарам/. Изключително много се радвам, че вече почти нямам познати имена и малко по малко се изнасят, като освобождават място на нови попълнения. Пожелавам ви на всички от сърце да ви се получат нещата когато трябва и по начинът, по който трябва ❤️ Бъдете силни, защото понякога борбата продължава и след двете чертички! Поздрави от мен и моите малки герои!
п.с. Френчито е много сладко и ние имаме по-голяма "сестра" Френчи 😂 Даже е почти същата на външен вид Wink

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 19:50 от Диди 💙💙

# 516
Късметлии сте всички, които имате компанията на домашни любимци. Много хубави кучовци си имате! 😊 Моят ‘терапевтичен’ котарак, както аз го наричам, ми е обиден, че не му обръщам внимание. Сега се глези само на ММ, пък аз му се радвам от разстояние. Няма как да му обясня, че не го правя от лошотия.
За пояснение - котаракът е на комшиите, но ни посещава редовно, особено настоятелен, когато не ми е добре. Ако не ни се лепне на двора, се промъква и ни чака пред вратата ни 😄

# 517
Уу сладки кученца 🥰.. Тъкмо малко да разводнят темата, че по едно време стана напечено 😬
Ама нормално е, толкова жени на едно място и урагани от хормони и емоции 🤯..
Моето куче се разбира прекрасно с моята племенница, така че не се притеснявам за вбъдеще, когато ни се получи и имаме дете/деца.
Ето показно какъв тормоз преживява, като дойде малката на гости 😁.. Но въпреки това много я обича 🥰..
Скрит текст:

[spoiler/]

# 518
  • London
Ох 😍 Ама колко сладки кученца си имаме 🥰

И аз не се притеснявам за моя пръдльо, обожава деца и ги оставя да му правят каквото решат 😆 Чак ми е грешен понякога, но пък той се радва и се бута да си играе.

А моя мъж освен плейстейшъна обича и на риба да ходи. Половината ни килер е с въдици и примамки 😭 Вчера му пристигна нова въдица и толкова й се радваше, че не знам как не я взе в леглото да спи с нас.

# 519
Фелиша, имаме сделка и за събирането на мъжете и за женската сбирка! Много ми липсват контактите, от ноември се преместих за постоянно в Италия, ММ е тук със семейството си от 20 години и решихме, че и ние ще сме тук засега, а не в България. Съответно аз не знаех нищо на италиански, ходя на курсове и мога да водя вече някакви основни разговори, но не е като да се наговориш с някого. Пък и сме в почти непрекъснати червени зони и никой с никой не се среща и нямам контакти освен със семейството Worried
Ние имаме и котка, направо е пълен пейзажа, показвам ви я и нея Grinning
Ииии, някак ми олеква, явно не е само моя, обеща ми, че в 10 ще е станал (тук сме с час назад), но още не е и се чудя дали да съм сърдита, защото беше обещал уикендите да не играе, не стига, че го наруши ами и закъснява.

# 520
Darling* не съм никак запозната с чпв, но направи си консултация поне още с 1 лекар. Ако наистина се окаже , че трябва да спрете с опитите, колкото и да е трудно намери начин да се разсейваш. Постави си някаква друга цел и действай.

Аз се чувствам изтощена днес, вчера и днес празници , отделно работа във всяка свободна секунда и главата ми ще експлодира вече, но поне се разсейвам.

# 521
Одри, ъпдейт!

# 522
Одри и Калестия, всички чакаме новини ❤️
Марго, много красиви "талисмани", дано си свършат и работата Wink
И аз много обичам кучета, особено едрите породи. Очите ми останаха в приятелчето на Мери - лабрадор ли е? Ваймаранер са ми много красиви, нежно-плюшени.
Обачееееее по сърце, душа и същност съм си котка. Обожавам ги и само с  поглед се разбираме и взаимно се омагьосваме, дори с уличните. Ако нямам дете, определено ще съм клишето "старата мома с котките". И зодия лъв съм, макар, че по термин съм била за началото на октомври. Нали съм се родила 1,5 кг.  
Дарлинг, и аз нищо не знам за чпв, подкрепям за още една консултация.
Уинтър, докъде си?
Със сигурност изпускам нещо, а, и поздрави на Господин Филип Wink
П.п. Уважих 2 пъти доминантния фоликул, макар, че втори ден тестовете за О избледняха, но са от друга пратка. Така и нямаше категоричен плюс (то за нормалните жени е и рано, но за мен явно не е).

# 523
По въпроса за кучетата- аз много обичам кучета и сме решили съвсем скоро да вземем помски хъски. Синът ни отдавна иска куче, а аз ги обожавам. Мислехме да изчакаме докато се роди второто бебе, но после решихме, че няма да чакаме,защото синът ни сега е малък и иска пък и няма голямо значение. Тъй като дори не знам кога ще забременея, мисля, че едно куче много ще ми помогне  и ще внесе радост в дома ни. Скоро ще се местим в къща и това още повече ще улесни нещата с вземането на куче.

# 524
Всичко е наред до тук момичета - правих два кръвни теста на 18ти и на 20ти, удвоило се е и малко отгоре, няма да правя повече тестове, чакам си прегледа.
И аз я мисля Кали.

Иначе ние имаме котка, която е зодия Лъв Simple Smile (може и да не е, че е от улицата и беше недохранена, но я записаха родена на 01.08. ) Много е комуникативна, винаги мяука нещо, абе всичко си казва.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 08:38 от Одри+

Общи условия

Активация на акаунт