Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 425
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Хибискус,положителен е, действайте и успех Flowers Four Leaf Clover
Ирен, какво става с теб? Кога е датата за тест? Hug Flowers Four Leaf Clover

# 541
Уинтър , в сряда на 12-ти ден и мисля да я спазя. Нямам никакви симптоми освен болки в гърдите и нещо средно между вибриране и мушкане в корема и ми се вие свят от прогестерона.

# 542
Хибискус и за мен тестът е положителен, успех и дано скоро да се похвалиш с друг положителен! 🍀

Aureos, Начев със сигурност ще назначи терапия, носи си всички изследвания, които имаш. Аз също ходя при него и той държи ТСХ да се поддържа под 2 при желание за бременност.

# 543
Здравейте, момичета.

Разкошни домашни любимци си имате, стоплиха ми сърцето всички снимки! Прекрасно е, че бебетата ви ще растат с животни, научно доказано е, че в дом с животни има много по-малък шанс детето да отключи алергия, а и като цяло е по-здраво.

В миналите дни разисквахте пиенето на кафе и ефекта между бебеправенето и кофеина. Аз пиех по 4-5 кафета на ден, сега намалих до 2-3. Дано не пречи на опитите ни.

Тези дни сигурно ще ми дойде, дано не се случи. Бях на лекар на 4 март, видяха ми доминантен фоликул 13 мм, на 8  март вече се беше спукал, предполагаме, че овулацията е била на 7 март, което е 15 ден от цикъла.
ПЕтък не издържах и си направих текст, отрицателен. Не биваше да избързвам, реално тогава е бил 12 ден от предполагаемата овулация.

Сега чакам още няколко дни и ако не ми дойде, ще си направя пак тест след седмица, вече дни след закъснението.

Стискам палци на всички. Искам в темата да завалят плюсове.

# 544
Честито на бременните ни момичета!
Относно животинките - много обичаме кучета. Скоро ще се местим в къща и сме решили с бебе или без да си вземем помски хъски. Аз мисля, че то много ще ни помогне и ще внесе радост в дома ни. Синът ни отдавна иска куче, иска и бебе, но бебето не се знае кога ще се появи. Живеем в чужбина и понякога въпреки приятелите и ангажиментите, човек е самотен. За 6г години извън България си дадох сметка, че нищо не е по-важно от семейството и това ме накара да искам още едно дете дори на 39г. Съжалявам само, че по-рано не родих още едно, но то нямаше много как, защото до момента животът ни беше истинска въртележка.
Та, винаги съм си представяла голямо семейство с куче като по филмите. Вчера се чух с една позната и нейните деца са вече големи и не живеят с нея. Тя каза, че се чувстват много самотни с мъжа й. Децата са с малка разлика и почти по едно и също време са напуснали дома. Казвам на мъжо , че ако имаме второ и куче , в следващите 15г няма хич да ни е скучно.

# 545
  • София/Севлиево
Ето го моят редник Рексуан Гризман.Снимката е от първият му рожден ден януари,но скоро не съм го дебнала.

Всъщност една по-скорошна в любимата му поза

Много ми е забавно с него,но напоследък с моето лежане не мога да му обърна достатъчно внимание и прави бели от време на време-гризе разни неща,изсипва си храната из цялата къща...

# 546
Sо close и Eli_A стискам палци за въможно най- скорошни плюсчета Heart Елислава, имаш разкошен редник Hug Heart Eyes и нашата си похапва неща, но най- вече чорапи Joy

# 547
Make*a*wish*, Белийв, консултирайте се с лекарите, кое е препоръчват за вашият случай.
Примерно на мен в началото док ми каза, че мога да пробвам инсе, но не повече от 2, но после като видя нередовна овулация, се отказа и така и не правихме инсе. (Не сме мислели да кандидатстваме по фонда)
И както някой писа и инвитрото на ЕЦ се брои за фонда. Та общо 4 процедури трябва да са неуспешни. Пожелавам обаче следващите да са успешни и да не стигате до кандидатстване.
Аерос, ТСХ в общият случай пада, като се стопли времето, от само себе си.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 07:41 от Одри+

# 548
So close стискам ти палци да ни зарадваш този месец Heart
П.С Отново ти е пълна кутията Simple Smile)

# 549
Благодаря за подкрепата момичета страхотни сте! 🤗
Дай Боже да не се наложи кандидатстване, но нещо не съм много ентусиазирана вече. Имах 2 ДФ, един в дясно и един в ляво, но на прегледа док каза че в дясно е смачкан в ляво ще е за пункцията, но по хормоните не е много ок ЛХ е малко висок дадоха ми инжекжии, а естрадиола малко нисък. Живи и здрави ще видим какво ще се случи в деня на пункцията... Стискайте палчета! 🤗
Успех на всички ни и многооо +++! ❤️

# 550
Добро, дъждовно утро! Аз вчера чак на 18-ти ден има положителен тест за овулация, но въпреки това не сме спирали с опитите.
Добре, че се налага да замествам колежка и ще има с какво да се разсейвам следващите 2 седмици, иначе ще се побъркам от чакане и броене.
Кураж и търпение на всички! Flowers Four Leaf Clover

Редактирам: Днес теста беше още по-положителен Flushed тоест О ще е евентуално на 20-ти ден.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 16:34 от Iv.Atanasova

# 551
Благодаря за съветите и подкрепата, момичета! Днес направих още един тест който отново беше с една черта, та вече официално надеждите умряха и си чакам цикъла ☹️Снощи си изплаках очите, днес съм вече по-добре и напълно спокойно приех отрицателния тест и чакам прегледа за да обсъдим вариантите. Даже сънувах как коментирам с лекарката вариантите.. Смахната работа е тази психика..
Believe, стискам палци за успешен трансфер, тя и една е достатъчна за да се случи чудото. Вярвай 🍀🙏🍀 Инвитро на ЕЦ е без никаква стимулация, така ли? Има ли такава със стимулация като при инсе или това вече си е нормално инвитро?
 Успех на всички ни и нека колкото са снежинките/капките в небето толкова и +++ в темата ни!

# 552

Аерос, ТСХ в общият случай пада, като се стопли времето, от само себе си.

Одри+, да, чувала съм го това, но при мен даже спадна тази зима от 3.2-3.5 до 2.2 (сега 2.8, пак се качи). Общо взето в тези граници се движи, но и fT3 и fT4 са ми на долна граница или малко под, та ще видим д-р какво ще каже.
Скрит текст:
Момичета, от събота поддържам температура 37.2-3, не спада, никакви други симптопи на разболяване, даже се тествах за корона, въпреки, че съм ваксинирана, започвам вече да си вкарвам филми. Събота беше 7 ден след О.
Believe, стискам палци Flowers Four Leaf Clover
*Мake*a*wish*, съжалявам за развитието, пожелавам ти на прегледа нещата да се изяснят и като имаш крачка към положително развитие, ще се почувстваш по-добре Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 10:49 от aureos

# 553
*Make*a*wish* , гуш от мен. Поплачи си днес , ще ти олекне, а както се казва тук в групата - от утре се изправяш, наместваш короната и продължаваш напред. Не съм правила на ЕЦ, но мисля , че може да бъде без стимулация или с лека такава. И инсета не съм правила, но моята дружка ми каза, че при нейното инсе стимулацията й е била почти същата като при успешното и единственото й ин витро. Обсъдете го с док , но каквото и решение да вземете , ще стискам палци да е правилното и да се увенчае с успех.
Белийв, искрено се надявам тази яйцеклетка да се оплоди и да се превърне във вашето бебче. Стискам палци и на ръцете, и на краката.

# 554
  • Замък сред облаците
Make a wish, прегръдки Kissing Smiling Eyes

Aureos, не е много висока температурата, но пък може и да е добър знак. Иначе ТСХ пада лятото, да. Това са нормалните годишни цикли. Затова при профилактични изследвания, ако се следи 2 пъти годишно примерно, съветват да е април-май и октомври-ноември - тоест пролетно есенния период, където няма сезонно завишение/занижение. Ако фТ4 и фТ3 са ти на долна граница обаче това е знак за субклиничен хипотиреоидизъм, независимо, че ТСХ е в граници и е необходим хормон (според моя опит).

Believe, стиснати палчета Heart

Аз чаках М в събота, ама вече трети ден само леко прицапване. 33 ден ми е и мисля, че до утре сутрин ще тръгне. Явно цикълът се е удължил след А, това трябва да ми е четвъртата М. Чудя се дали може да е от приема на активния Б комплекс (метилирани форми). Нали Б12 е важен за прогестерона и т.н... За всеки случай правих още един тест вчера, съвсем отрицателен.

Общи условия

Активация на акаунт