Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на публикациите във форума?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са очакванията и надеждите на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на публикациите във форума?
Публикациите във форума включват пожелания за успешни бременности, споделяне на лични преживявания, резултати от медицински изследвания, изразяване на надежда и подкрепа за другите участници. Форумът служи като платформа за обмен на емоции, информация и подкрепа по време на процеса на опитване за забременяване и бременност.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са очакванията и надеждите на участниците във форума?
-
Какви изследвания трябва да се направят преди да започнете опити за бебе?
-
Какви са възможните проблеми при несъвместимост на резус-фактора между майката и бащата?
. Иначе всеки месец имам симптоми като болезнени и подути гърди , болки в корема ниско долу , гадене ... най-вероятно от внушение .
Този месец и бях казала, че няма да меря ову постоянно и ще си почина един месец и от другия започвам пак. Да, де, ама аз като знам вече горе- долу кога се пада и че се различава от това според приложението (според тестовете досега), и все си прехвърлям в главата кога горе долу тр да си бебеправим и да има 2-3 дена почивка между дните. И като се хвана, че го мисля и си се карам сама на себе си 😀 Странно ми е, че сега започнаха да ме наболяват яйчници 3-4 дена преди евентуалната ову, като досега не ми е било така. Също и кръста долу ниско доста ме боли, но и това не знам защо.