Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 398
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Добро утро! Flowers Cherry Blossom

Аз се включвам с нещо, през което съм сигурна, че минават всички, които с нетърпение очакват двете чертички. Имам 3 дни до цикъл и това чакане буквално ме побърква!! Чувствам го като цяла вечност и постоянно си повтарям всякакви "уж" успокояващи неща, като: "карай го по-спокойно","не трябва да се напрягаш","няма да мине по-бързо времето, като броиш всяка секунда", "повечето жени с положителни тестове казват, че са се случили нещата, когато са били най-спокойни". Буквално 2 минути съм спокойна и започвам пак да мисля как времето не минава и да се вторачвам във всеки лек спазъм, чудейки се дали е болка от наближаващ цикъл или друго.

Как се справяте вие с тези мисли? Разбира се, не очаквам някой да даде универсално решение на проблема, но все пак ще ми е интересно да разбера вие как се успокоявате и как контролирате тези емоции? Scream

Аз се чувствам по-добре като го мисля, като си чертая планове и пр. Впрочем с успешната ми бременност бяхме на море седмицата преди теста, нарочно не си взех тестове за Б. Не че не съм го мислила, напротив и там ежедневно го мислих и премислях, просто за мен е важно да знам какво се случва с тялото ми и ако е отрицателен теста да знам какво следва. Изобщо не вярвам в мантрата "успокой се и ще стане", при нас стана с много планиране, темпиране на овулация, пиене на лекарства, даже и на прословутия сироп за кашлица ( по едно време се кълнях че от него е станало Scream). Всеки се справя различно, аз винаги имам нов план за следващия месец, я нещо за пиене добавка,я нов режим на секс, преглед, изследване. Така да стоя и чакам и да се самосъжалявам е просто пагубно за мен.

# 616
За тестовете-Преди няколко страници писах,че повече това ранно тестване НЯМА да си причиня! Ще си чакам, ако закъснее 5 дни чак тогава.. Много по-лошо ми повлия това, както миналия месец бледа черта, че на следващия ден лелката.. Не, не мерси!
За това 8-9 дни от овулация-предполагам след някоя процедура? То иначе как ще е сигурно без конкретна и сигурна овулация, че и как ще знам дали наистина се е оплодила яйцеклетка!? 😳
За щракането-Когато се караме за глупости-да,така се сдобряваме един вид. Но, ако е за нещо по-сериозно желанието ми е рязко умряло и няма никакъв шанс, дори и да съм в пик.😁

И мен започнаха да ме наболяват гърдите, отделно много често ходя по малка нужда. Вчера кръста ме боля, после една лека болка в дясно ниско долу.. Мисля, че просто ще ми дойде по-рано заради Витекса.. Ще видим! Успех момичета 🍀❤️

# 617
*Dafnita* моите черти ги видях на 10ти ден след О, приличаха по-скоро на сянка. На 11 ден розовееха. Нямам по-ранен тест за сравнение. Според мен е много индивидуално как нараства чхк и все пак зависи какъв тест ползваш.

# 618
Ох, и аз си го мислех това с ранния тест, но не искам да го правя, защото тогава съвсем ще откача. Сигурна съм, че ще се разочаровам безкрайно ако е отрицателен (защото шансът да е минус толкова рано е голям, дори да има бебе), а пък в същото време ще продължавам да се надявам, че са се случили нещата и изобщо ще стане миш-маш от емоции. Grinning

# 619
Утре ми е 11 ден след О и май-май няма да издържа и аз и ще си направя един тест сутринта Grin
Скрит текст:
ако не ми дойде дотогава де, че при мен борбата е за нормална ЛФ
Моите са от алиекспрес с чувствителност 25, та едва ли са подходящи за ранно засичане, ама се оправдавам с това, че утре вечерта съм на ендокринолог и би било полезна информация, ако случайно съм бременна.
Иначе това с чакането май ще е веселба, при мен два цикъла са си 3 календарни месеца Close От края на декември, когато започнахме, съм имала овулация 2 пъти.

# 620
По добре не си причинявайте ранно тестване.Направих 2та на престо сутринта, че те ми се намираха вкъщи. Имам 3 дни до М. Единият напълно отрицателен,другият с една сянка. Бях забравила колко е гадно това чакане и надяване. Предната бременност,макар извънматочна,тестовете си имаха 2 черти още преди закъснението.Тогава пуснах и чхг беше 11. Сега ще чакам М или закъснение.Започвам доста тежка работа психически и физически,та затова си направих теста,но няма полза.

# 621
На мен последните няколко дни преди цикъл са ми най-трудни, колкото и да се опитвам да не го мисля и да си намирам занимания за разсейване, поне по няколко пъти на ден се усещам как мисля само затова и отварям календара да погледна колко дни остават.. не че незнам и без да го гледам.
По-миналия месец направих тест ден преди очакваната М - отрицателен и на следващия ден ми дойде, изключително много се натъжих и разочаровах. Тогава се зарекох, че повече тестове преди закъснение няма да правя.. но с този Дуфастон, който АГ ми изписа този месец, ще трябва да направя тест на 26ти ден, за да знам дали да го продължавам или да спирам и да чакам М.. 😒

# 622
И аз в клуба на нетърпеливите. Уж си казвам, че ще чакам... и последните два дни ме избива на лудост. Направо не ме свърта на едно място.

# 623
  • London
Аз също съм много нетърпелива, този месец пак си повтарям как няма да правя тестове преди М, ама като знам, че са в шкафчето .. и ме викат, викаат 😆

# 624
Аз също съм много нетърпелива, този месец пак си повтарям как няма да правя тестове преди М, ама като знам, че са в шкафчето .. и ме викат, викаат 😆

Хахах да и аз бях така миналият месец 1 ден преди цикъл. Абсолютно имах чувството, че ме привлича тестът от шкафа и накрая се поддадох на изкушението. Weary

Искам с цялото си сърце да пожелая на всички търпеливи, нетърпеливи, чакащи, мечтаещи и надяващи се на двете чертички съвсем скоро да ги видим Sparkling Heart Flowers Four Leaf Clover

# 625
И аз имам към 40 броя вкъщи покрай всичките комплекти с тестове за О, но въобще не ме засърбяват ръцете  да ги правя, чакането след трите трансфераи преди това други процедури вече ме е закалило, а БТ ми дава достатъчно информация накъде се движат нещата.
За пореден път препоръчвам в темата фертилити йога за 2 Weeks wait от YouTube -  хем активно правите нещо за себе си, хем помага за успокояване.

# 626
Здравейте, момичета! Този месец със съпруга ми не се пазихме, защото решихме, че ще работим за 2-ро детенце. Миналия месец ми дойде на 26.02, а според календара трябва да има МЦ на 25.03, т.е. след 3 дни. Цикълът ми е кратък - на около 27 дни с малко разлики. Имахме контакти почти веднага, след като ми свърши и няколко дни преди и след О според приложението. Още преди 10 дни усетих силни болки в корема като при 1 вите дни от  цикъл, което досега не се е случвало. Преди 3 дни започна и гадене по всяко време на деня, а днес сутринта си направих тест - отрицателен. Вчера ми се появи еднократно кафеникаво зацапване, а днес текна малко розово, което често ми се случва преди цикъл, докато тръгне. Моят въпрос е колко най-рано е добре да се правят тестове за Б, аз заложих на Sure Check, ако има значение. Благодаря ❤!

# 627
  • София
Sure Check трудно биха засекли преди датата за цикъл, те са с чувствителност 25.

Аз ползвам ибейски, те са с чувствителност 10, там вече 3-4 дни преди датата показват. Иначе и Престо ми е показвал 2-3 дни преди датата.

Аз пия Дуфастон + АП от 21ви ден, трябва при + тест задължително да пусна ЧХГ,ТСХ+ФТ4+ Прогестерон, така че за мен си е задължително ранно тестване ( или поне така се оправдавам Grin)

# 628
Благодаря!

# 629
  • София/Севлиево
На мен шуър чека ми засече биохимична бременност със стойност 8(толкова показа кръвния от същия ден)и преди закъснение (защото бе след ЗЕТ).Но определено бих си потърсила тест с чувствителност 10.

Общи условия

Активация на акаунт