Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 401
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
И аз се чух днес с личния , че ми пускаха много хормони и ТСХ-то да видим какво да го правим. Доктора ми каза да продължавам с 50мкг тироксин , а аз се учудих, защото преди месец ТСХ беше 6.50, след месец е 2.33. Т.е. е паднало с 4 единици за един месец. Мислех, че леко ще ми намали дозата или ще ме кара да пия хормона през ден. Доктора, обаче каза да продължавам с 50мкг , защото ако забременея ТСХ ще се вдигне. След месец ме вика пак на изследване. Страх ме е да не вляза в другата крайност на много ниско ТСХ, защото ми се е случвало и е много гадно. След 1 седмица имам преглед ми репордуктивен специалист и ще го питам за ТСХ отново.
И моля ви се личния ми каза, че при АМХ 0.75 и ФСХ 10.60 било всичко наред и бременност можело да настъпи без проблем. Учудих се малко, но живея в чужбина и тук лекарите не се впечатляват много , много. Ще изчакам да видя  и какво ще ми каже репродуктивния. Ако и той мисли така, направо ще падна.
Както и да е де, не го мисля, пия си витекса и тироксина и се моля да се случи. Наясно съм, че съм с НЯР и то на тия години няма как друго да е.

# 601
  • Замък сред облаците
Еее Андреева много си сериозна Grinning Ние сме се сдобрявали така, не е невъзможно да правите **** зависи от скарването, ако не си много обидена или огорчена, защо не Joy Много хора се сдобряват така, за да забравят за какво са се карали Joy

До динамиката на двойката е, ние сме си такива Simple Smile

А и ще ми е супергадно да заченем бебе в лоши отношения. Но ние рядко се караме като цяло, повече беше докато се напаснем.

# 602
Di@  Според нея не е заради спукване. Не ми каза заради какво е. Тя няма време да обяснява, просто ми каза другият месец със стимулация, ела на 2 ден, айде чао.

Eliz В началото на декември бях сTSH 4.2. Бях на L-тироксин 25, каза ми да продължа с 50. След 45 дни беше паднало на 2.6, но се замотах и не отидох при лекаря, продължих си с дозата 50. След около 2 месеца (краят на Март) TSH е 2. Изследвай си го всеки месец, за да си по-спокойна.

Norry Нямаме време да губим заради глупости и си правим опити. Повод е да се сдобрим.

Edit:  rave какви сладки крачета Heart

winter Благодаря ти. Още повече ме навиваш за преглед при него. Heart

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 21:45 от Пълнолуние

# 603
На мен също нищо не ми каза док. По скоро казваше на сестрата какво да записва и каза "в дясно леко сплескан, в ляво ще е за пункция" 🥴. Но какво значи това нямам никаква идея, май по-скоро го отписа, че не става.
Рейв да ги на целуваш от мене тези сладки, малки крачета!

# 604
Bluesky стискам палци всичко да е наред и да се развие по-възможно най-хубавия начин! 🍀

Аз днес (на 12ти ден от цикъла) бях на преглед - видя се хубав доминантен фоликул почти 20мм, ноо тънка лигавица.. изписа ми Дуфастон от 16ти до 26ти ден, ако имам +тест да го продължа, но аз нещо този път нямам надежди с тази тънка лигавица 😒

По въпроса с кавгите и секса - ако сме само сърдити за някакви глупости си правим и се "сдобряваме" така, но ако сме наистина скарани, което много рядко се случва, не можем да се пречупим да правим..

# 605
  • London
Bluesky много силно стиснати палци и от мен ! ❤

# 606
Eliz_A на твоите години няма как да не е почнал да намалява резерва, а ФСХ 10 ми се вижда супер на фона на моите вече 14 😁 Пък и тук в темата си имаме момиче, което забременява 2 пъти с ФСХ 17, така че добре ти е казал лекаря, може да си забременееш с тези стойности. То и мен всеки месец ме чакаха да забременея, казваха че ще стане и Димитров, и Калчев и всички други, при които ходих, но може друг да ми е проблема, не хормоните. Мисълта ми е, не мисли, че са ти лоши и не ги отписвай, по-скоро се надъхай 😉

# 607
Рейв, много сладки краченцаа!
Блускай, аз съм минала ИБ, най-вече помня липсата на удвояване на чхг, мисле че през ден или два го правех. Но да, трябваше да е около 1000, за да се види нещо. Като цяло, ако се следи и се хване навреме няма страшно, а вие имате едно на ум, което е добре. И все пак, аз също се надявам просто да си имала късна О.
Като сме скарани сериозно не правим секс, даже и дупетата не си докосваме в леглото Grinning И аз съм на мнение секс само в добри отношения. Вчера киселеех, ама вечерта само го видях по боксерки на леглото и го подхванах Grinning Малко детска нашата работа, ама тръпна дали наистина ще правим опити в края на седмицата. Че се шегуваме от месец насам, ама аз го приех сериозно и почнах ФК като ми почна МЦ. Знам че е с натрупване, ама надявам се и 2 седмици преди О пак да дава своя принос.

# 608
По въпроса със с*кса по време на буря 😁 ние  често се сдобряваме така. Обаче ако е сериозна кавгата не правим, защото и двамата сме достатъчно инати , че да се сърдим.

# 609
Пълнолуние, права си, ще се изследвам всеки месец, за да не падне пък много сега. Видя ми се много голяма разлика за 1 месец, но може би ТСХ влиза бързо в релси и след това само се поддържат някакви нормални стойности с хапчета? Знам ли, не разбирам много, но док каза, че иска дори да вдигне дозата като забременея. Помня, че като бях бременна пиех високи дози и хормона пак беше висок за триместъра, в който се намирах. Със сигурност знам ,че ТСХ полудява при бременност.
Алисън, той направо си ме успокои, не че аз бях много разтревожена де. По-скоро преди да се чуя с лекаря и от прочетеното тук и там останах с впечатление, че едва ли ще стане бързо и някак си се примирих, че явно ще си почакаме.  Божа работа дето се вика. Тая година ако забременея ще ми е много гадно единствено, че няма да мога да си дойда в България. Не сме си идвали от 2019. Това сигурно ще ме съкруши, но сме решили живот и здраве да се роди бебе и ще си отидем за поне половин година. После мисля  аз с децата да прекарвам поне 3 месеца в България лятото. Уж гледам да не правя много планове и пак го правя.

# 610
Привет! Записвам се да ви следя, защото само с един прочит и ми подействахте адски позитивно. Миналата година забременях, трябваше да родя сега април, но нямах този късмет. Опитваме отново, нищо не се получава. На 38 години съм, имам момиченце на 8. Някак не мога да преодолея случилото се и на всичкото отгоре имам чувството, че всички около мен се наговориха да раждат тази година. Чувствам се в дупка, от която няма измъкване. Пожелавам ви радост и сбъдната, пухкава мечта ❤

# 611
Здравейте, момичета 🐥
Разглеждах бременни графики във Фертилитито, как така на 8ми, 9ти ден след овулация отбелязват бременност... Възможно ли е?

# 612
Добро утро! Flowers Cherry Blossom

Аз се включвам с нещо, през което съм сигурна, че минават всички, които с нетърпение очакват двете чертички. Имам 3 дни до цикъл и това чакане буквално ме побърква!! Чувствам го като цяла вечност и постоянно си повтарям всякакви "уж" успокояващи неща, като: "карай го по-спокойно","не трябва да се напрягаш","няма да мине по-бързо времето, като броиш всяка секунда", "повечето жени с положителни тестове казват, че са се случили нещата, когато са били най-спокойни". Буквално 2 минути съм спокойна и започвам пак да мисля как времето не минава и да се вторачвам във всеки лек спазъм, чудейки се дали е болка от наближаващ цикъл или друго.

Как се справяте вие с тези мисли? Разбира се, не очаквам някой да даде универсално решение на проблема, но все пак ще ми е интересно да разбера вие как се успокоявате и как контролирате тези емоции? Scream

# 613
  • Замък сред облаците
С хубава храна и няколко излишни теста от аптеката. Утре е 10-12 ден след О при теб, щом имаш 3 дни до М, така че можеш да направиш един сутрешен тест Simple Smile

# 614
Добро утро! Flowers Cherry Blossom

Аз се включвам с нещо, през което съм сигурна, че минават всички, които с нетърпение очакват двете чертички. Имам 3 дни до цикъл и това чакане буквално ме побърква!! Чувствам го като цяла вечност и постоянно си повтарям всякакви "уж" успокояващи неща, като: "карай го по-спокойно","не трябва да се напрягаш","няма да мине по-бързо времето, като броиш всяка секунда", "повечето жени с положителни тестове казват, че са се случили нещата, когато са били най-спокойни". Буквално 2 минути съм спокойна и започвам пак да мисля как времето не минава и да се вторачвам във всеки лек спазъм, чудейки се дали е болка от наближаващ цикъл или друго.

Как се справяте вие с тези мисли? Разбира се, не очаквам някой да даде универсално решение на проблема, но все пак ще ми е интересно да разбера вие как се успокоявате и как контролирате тези емоции? Scream
Здравей. И аз чакам цикъл (да не дойде) след 3 дни.. От 3 дни правя сутрин тестове и все са отрицателни. Знам, че е рано, обаче ей така, все пак може и да съм от късметлийките с по-високи нива на чхг. Утре сутрин пак и така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт