Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 402
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Bluesky всичко ще бъде наред! Мисли позитивно!

# 586
  • В страната на мечтите.
Bluesky, аз мисля, че на ЧХГ 200 е рано да се вижда нещо, но понеже не съм лекар само мога да ти стискам палци и да ти кажа да мислиш позитивно, и да вярваш в добрия развой на нещата.

# 587
Казах единствено, че разбирам болката, но и че всички изсипани мнения относно колко гадно става на всички като разберат за някой бързо забременял, как след това в темата някой спокойно ще сподели това? Аз лично бих се притеснила, защото най-малкото ще нараня някого или ще имам такова чувство.

Като следяща темата ако не всеки ден, то през ден от септември 2018-та ще ти кажа, че притесненията са ти излишни. Тук се радваме на всеки тест. Аз пиша вече рядко тук, но момичетата честитят и се радват на всяка коята се похвали тук независимо колко пъти е писала в темата. Дано и ти скоро се похвалиш.

# 588
Блускай, и от мен имаш стиснати палци и залагам на късна овулация. Стискам палци да си расте нормално вече чхг-то.

# 589
Блускай много палчета и от мене! ❤️
За фоликула нищо не каза само "леко сплескан" и аз там се загубих, как бях с усмивка и надъхана...
Мен също ме хваща страх и се чудя дали знае какво прави док? Надявам се че да... Надявам се че тъй като съм на ЕЦ ще ме прегледа преди пункция, нямам идея.. Живи и здрави ще споделя само да мине.

# 590
Блускай и аз ти пожелавам много късмет,дано се развият добре нещата при теб. Назначиха ли ти изследване на прогестерон?

# 591
Bluesky Имаш стиснати палчета и от мен. Дано всичко е нормално.

Winter За Калчев знам, че не прави такива процедури, просто исках да видя какво ще каже за високото LH  и другите неща. Ако въобще има какво да каже. Понякога си мисля, че се стремя да се в пиша в някакви перфектни стойности на хормоните и се тормозя още повече, че не става. За Надежда си мислехме най-много инсеминация да правим, но не и инвитро, ако стигнем до там. Не знам къде да отидем...
Значи, перфектни стойности на всичко естествено че не е необходимо, че медицината познава всякакви случай е ясно, но ЛХ и ФСХ са основни хормони и определено са важни, те се следят и при инвитро, и според мен Калчев ще има коментар по случая ти.....това за 17 OH прегестерон, мисля че няма лекар в БГ който да го интересува ако другия прогестерон е ок, освен това Калчев само на ехографа преценява ако си след О, вижда лигавицата и на мен ми каза, като го попитах дали да пия дуфастон нямаш нужда тялото ти произвежда достатъчно прогестерон без да е изследван.... Имам предвид това че е казал, че този хормон не го интересува не означава че не гледа основните хормони, записваха ги обясняваше ми по тях....

# 592
  • София
Момичета, на днешния ден преди 1 година видях най-бледата черта на света...
Скрит текст:
А една прекрасница, която вече не пише тук, ми направи снимката на негатив, за да ми докаже, че не си въобразявам. Relieved
Моето чудо вече ме изненадва и разсмива с маймунджулъци...
Скрит текст:

Та така.
Просто исках да ви кажа да вярвате в чудеса. Nature Rainbow

Блускай, стискам палци и аз. Flowers Four Leaf Clover
Мисля, че ЧХГ трябва да е поне 1000, за да се види нещо...

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 19:58 от rave

# 593
Блускай, стискам палци 🍀

# 594
Bluesky ✊🏻🍀🍀🍀

# 595
Believe  Миналата година ми отказаха първото инсе именно заради такъв фоликул.
При една от Инсе доктора каза, че Ф е деформира, т. е. се е спукал и е точното време. На мен ми приличаше именно на смачкан, когато ми го показа. Та се чудя дали става въпрос за едно и също нещо, при положение, че твоя ти е прекратил процедурата, а моя каза, че момента е идеален. П. С. В крайна сметка нямаше положителен резултат, но все пак...

# 596
Момичета, аз да ви питам, вие като сте скарани/сърдити правите ли секЗ? 🙃

# 597
  • Замък сред облаците
Не. За качествен секс се изисква интимност и близост, които при караница са разклатени. А да бебеправим докато таим някаква обида или горчивина помежду си - абсурд.

# 598
Еее Андреева много си сериозна Grinning Ние сме се сдобрявали така, не е невъзможно да правите **** зависи от скарването, ако не си много обидена или огорчена, защо не Joy Много хора се сдобряват така, за да забравят за какво са се карали Joy
Редактирам се да кажа на Рейвчето, какви сладки краченца Heart Eyes Вярваме в чудеса, разбира се, и ги чакаме всеки ден Hands Pray

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 23:28 от Winter11

# 599
Ние си правихме и бебепраяихме,дори като сме скарани (на др ден изобщо все едно не сме се карали) ама то зависи и закакво,при нас бяха много глупави неща от сорта защо си е хвърлил дрехите в банята а не в коша и е такива викам викам ма ми минава

Общи условия

Активация на акаунт