Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 31 948
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
Хайде едно по-късо:

"Надеждата ми е голяма, през декември ще съм горда мама!"

# 721
Ирен, имах си и аз някакво предчувствие за теб този път, да знаеш! Честито! Наистина го заслужаваш това двойно щастие! 😉 Усмихни се, пей, танцувай ... и вярвай, че всичко ще е наред, защото с такова начало, с толкова искрени пожелания тук, няма как да е по друг начин! 🎉🎉🎉
На това се казва бързо приключване на темата! Все така да е! 🍒

# 722
Ирен 🍀❤🙏🏻 леко и до пухкав бебешки финал!
И на мен ми е Великденско - В кошничката блестят Великденските яйца, а с тях и втората черта! 🐣

# 723
Не съм поетична и няма да предлагам заглавие, но всички предложени ме грабнаха!! Flowers Four Leaf Clover
Бих желала да се запиша във вълшебното спицъче с М-04.03, О-23.03 и Т-6.04 въпреки, че не знам как ще се стърпя до тогава Relaxed
Баба Марта днес е  във виръха си. Три пъти снежни виелици и два пъти майско слънце. Nature High BrightnessNature High BrightnessNature SnowflakeNature Snowflake

# 724
Ирен, и от мен едно голямо честито! : )
Искам да се запиша в този вълшебен списък, но тъй като ми закъснява заради тъпите добавки (същата ситуация като при Андреева) нямам идея кога ще ми дойде. Ден 32 съм вече. Може ли с някакви други данни да се запиша? :Д

# 725
Уф, и аз искам в списъка да се запиша, ама нали съм нова, не разбирам кои дати трябва..

# 726
Numbers7, дата на последна менструация, дата на предполагаемата овулация и дата за тест.

# 727
Snowwhite, може и после да дадеш данни, Рейв го актуализира не само за началото на темата. Пращайте и на лични съобщения датите, за да не ви пропусне.
Numbers  даваш първи ден на менструация, предполагаема овулация и долу горе 14 дена след това дата за тест - М, О и Т.

# 728
Благодаря за отговорите, значи..

МЦ: 26.02
О:12.03
Тест:25.03 - утре

# 729
И аз да се запиша: МЦ: 24.03, О: 02.04, Т: 17.04

# 730
Пишете лични съобщения на Rave с датите, с бебка ще й е трудно да следи всичките мнения.
Аз преди да съм забравила, вчера споменах за ютуб и фертилити йогата, за немскоговорящите момичета в темата ( посъбрахме се) давам линк за моята любима инструкторка
https://youtube.com/c/juliaglesti

# 731
Аз съм една горда, щастлива орисница!! След Одри сега и Ирен! Много, много се радвам наистина!!! Heart

# 732
И аз да се наредя с малко гордост след Кари. Темата носи мое заглавие, което пък толкова да приляга на борбените ни момичета! Щастлива съм! Heart Eyes

# 733
Марго и аз съм и голяма фенка, въпреки че съм позабравила немския 🤭
И аз не съм поетична и няма да давам предложения, но всички вече предложени са много хубави ♥️

# 734
Марго, като каза фертилити йога, аз този път правих до трансфер тези, които дават  в някоя от софийските клиники. Снимките съм си свалила от някоя от темите за ин витро.

Общи условия

Активация на акаунт