Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 405
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, бях писала в старата тема, че се опитваме за второ детенце, за първи месец. Не знам дали имам още закъснение, но си направих тест, защото ми прилошава доста. Чертичката излезе веднага когато и контролната. На живо се вижда даже по-наситена. Имах болки като преди менструация, но пък те намаляха и почти ги няма вече. Толкова много се зарадвах. Според вас истинска ли е чертичката или е изпарителна. Според последните ми цикли имам 1 ден закъснение. Благодаря ви предварително и ви пожелавам и на вас щастие!

# 496
Tanq6, честито и до финал! На мен ми се вижда истинска и е нормално наситена за ден закъснение.

# 497
Честито Tanq6!
Да се насища чертичката!  Лека и безпроблемна бременност ти желая!

# 498
Момичета, бях писала в старата тема, че се опитваме за второ детенце, за първи месец. Не знам дали имам още закъснение, но си направих тест, защото ми прилошава доста. Чертичката излезе веднага когато и контролната. На живо се вижда даже по-наситена. Имах болки като преди менструация, но пък те намаляха и почти ги няма вече. Толкова много се зарадвах. Според вас истинска ли е чертичката или е изпарителна. Според последните ми цикли имам 1 ден закъснение. Благодаря ви предварително и ви пожелавам и на вас щастие!

Честито, за мен теста си е положителен. Лека бременност и пухкав финал🍀

# 499
Честито Tanq и според мен е истинска чертичката Grinning Flowers Four Leaf Clover

# 500
Таня много хубава чертичка! Леко, безпроблемно и до финал! 🍀

# 501
Включвам се, че се видях в поста на Марго, която за мен е толкова силна жена и искрено ѝ се възхищавам. Сноууайт, нищо лично, ама тук не случайно е Искам бебе. И хората с проблеми искат бебе, щеш или не щеш. Ако не ти е комфортно да слушаш за проблеми, сори, че ще го кажа, но може би не ти е тук мястото. Чета темата още от 2016-2017, помня много истории, любимата ми е на Сънлайт, която сега е мама на едно прекрасно момиченце. Винаги е имало такива изказвания от типа “Не ща да слушам за проблеми, щото на мен няма да ми се случи”. Или пък завистта, която ти изтълкува като завист, но всъщност е болката на един човек, на когото му е трудно. И това трудно продължава с години. Никой не би си признал това чувство и трябва много сила, за да си признаеш това, което изпитваш. Само ще ти кажа, че не си застрахована никога и никъде. Защото бога ми, най-добрата ми приятелка, тъй като забременях три месеца преди нея (реално, когато се включих в темата, съм била бременна, без да зная и си мислех, че карам Ковид), ми сподели, че е усетила истинска болка и завист и истинско щастие за мен, но това е най-големият ѝ срам в живота. Радвам се, че ми сподели, накара ме леко да се отдръпна от нея и да не ѝ споделям за другите си проблеми, в т.ч. и за проблемите с детето след раждането, за да не я сдухам тотално и да има тя една спокойна бременност и раждане след това.

Мисълта ми беше в две насоки:
1. Винаги ми е било хубаво от това, че момичетата над 35 и от проблемно са тук, защото първо, както казах и те Искат бебе. И второ, и най-важно са най-истинските хора, които можеш да срещнеш. Винаги готови да помогнат, винаги пълни със знания, без да искат нищо в замяна. Истински и неподправени ❤
2. Това, че си мислиш, че близките ти ще изпитат истинска радост, е така. Но не знаеш и какво още ще изпитат, защото не си в главите им. И никой не би споделил за това чувство. Чест им прави на момичетата, че все пак идват тук да споделят, защото веднъж загнездила се тая мисъл, тя не те оставя просто, а и те измъчва.
3. Също така никой не е застрахован от проблеми, колкото повече четеш тук, толкова повече го осъзнаваш. Желая ти все пак да нямаш и да стане бързо при вас.

Сори за дългия пост, с кеф продължавам да ви следя всичките, и да не е тотален офтопик, ръся с тримесечни наакани памперси от Господин Филип. Специално за момичетата с процедури и особено за Пълнолуние, Мандариа, Бренди, Арвенчето (не знам дали пише още), Маргото и ако забравям някого, моля да бъда извинена.

# 502
# 503
Честитооо, Таня Heart Eyes Ех, че хубава новина Hug

# 504
Съгласна съм с чувството на радост при развят + тест на тукашно момиче, особено като съм имала повече симпатии към някоя. Към близки и дружки не съм изпитвала описаните "неудобни" чувства, но вероятно защото не сме се "мъчили" с години. Каквото и да си говорим, когато една мечта ти се изплъзва може всякакви емоции да усетиш, хора сме все пак. Преди да ми предложи ММ, помня как в продължение на 1/2-1 г., всеки уикенд чувах сватбени бибитки или във ФБ някоя се сгодяваше/ женеше и тъгувах по своему...
Когато участвах преди в аналогичната тема, всяка беше подкрепа за другата. С някои станахме екип и в следващите теми. Пожелавам го и на сега вписващите момичета!

# 505
Мисля, че темата “бебеправене” сама по себе си е много деликатна и всяка от нас се сблъсква със съпровождащите емоции, надежди, болка, подправени от кълбо хормони по свой собствен начин. Тук сме, за да се подкрепяме взаимно, а не да се сочим с пръст. Моля ви, оправете тона, защото това не е топлото настроение, което познавам от престоя си тук. 😕

# 506
Значи аз виждам че Tanq, влезна постна си + тест, получи поздравления и всичко е супер Grinning За какво са тези хиляди постове "как аз спокойно да си постна +, ако се случи веднага, как ще се приеме, кой и дали ще се зарадва". Стига вече!!!
Енджой, радвайте се на живота, обичайте си мъжете, радвайте си се на + тестове, не виждам какво толкова се обсъжда... Всеки да пише каквото ти си иска, който няма проблеми да пожелае и на другите същото People Baby Хайде всички да извадим по един + тест и да сме живи и здрави, нищо друго няма значение Hands Pray
Мизъри,помня те, благодаря за памперсите Heart

# 507
Здравейте настоящи и бъдещи мами, защо не и двете. Аз съм Ина, на 32г. Имам прекрасен син на 7 месеца. С мъжа ми искаме второ (е, той не знае, че може още този месец чертите да са две).. Овулацията ми беше миналата събота, а ние с мъжа ми не се пазихме в събота, че и в неделя. Със сина ми имах щастието да забременея още от първия месец, когато си го пожелахме и имах лека и безпроблемна бременност, почти до края (наложи се спешно секцио 16 дни преди термин, заради проблем с мен, но бебето си бе напълно здраво). Знам, че е малко рано заради секциото, но си мечтая за второ, ако може и да е момиченце, още по-добре. Днес си направих тест шуърчек 6 дни преди закъснение на М.. (Знам, че е адски рано), не ми се показа втора Розова черта, но имаше някакво бледо зацапване розово на мястото на втората черта, което се разнесе и изчезна. Много странно, сигурна съм, че го видях.. На някоя от вас да се е случвало подобно нещо? Ще повторя теста понеделник чак и ще видим, но исках и вас да питам, какво беше това?

# 508
Добре дошла, numbers7. Шуър чек няма как да покаже достоверен резултат толкова рано. Това с нетърпението го знаем всички 😇. Най-добре си изчакай датата на МЦ и тогава повтори теста! Успех от мен и не се задържай дълго тук 🍀😊

# 509
Аз правих тест 4 дни преди М, но втората линия по-скоро потъмняваше с времето.  Тестът беше Експрес. Успех

Общи условия

Активация на акаунт