Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 31 961
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Честито, страхотна новина!!! Tada Пожелавам ти всичко да мине леко и безпроблемно Flowers Four Leaf Clover Blush

# 691
Честито Ирен!Вяврвай, че всичко ще е наред и се наслаждавай на бременността!Пожелавам неусетно да мине времето и да гушкаш скоро твоето чудо или две🤞!!!

# 692
Ехооо! Колкото и дълбоко да се зарови човек в памперси и бебешки 3 годишни пубертети, едни щъркели ме навестяват и вече много плюс тестове ми докладваха! Grinning Heart Eyes нямаше как да не се мушна в бгмамата и да не кажа едно голямо УРААА за наще момичета борци! Ели (вече по напред с материала), Одри, Калестия и сега Иренката (извинявайте ако пропускам някого, с който не съм се засекла)
Тоя март месец си става традиционно бебешки. Heart
Момичета много ви се радвам и ви стискам палци. Какво поече да кажа... за вашето търпение и борбеност...заслужавате ги тези бебета до финал! Flowers Four Leaf Clover

# 693
Момичета, днес взех тестове за О и реших да ги започна от днес. Направих един. Днес ми е ден 7 от Ц. Възможно ли е на ден 7 да има такава черта и дали е читав теста. Знам, че положителен се отчита само, когато е същата или по-тъмна.
Лентички са от аптека Медея и имаха само на на Follium

Скрит текст:

# 694
Момичета, днес взех тестове за О и реших да ги започна от днес. Направих един. Днес ми е ден 7 от Ц. Възможно ли е на ден 7 да има такава черта и дали е читав теста. Знам, че положителен се отчита само, когато е същата или по-тъмна.

Скрит текст:
Здравей. Аз имах такива черти около 7-8 дни преди положителния. Но започнах на 10-ти ден от МЦ.
Продължавай да си се тестваш, спазвайки условията, и всичко ще си покаже.
Колко дни ти е МЦ по принцип?

# 695
Еее знаех си аз още като видях, че има 33 нови отговора. Стана ми ясно, че някой е избухнал с резултат.
Ирен много се радвам и честито!
До успешен финал и стискам палци да са двойка 😉.. Да ти е по-весело и да получаваш двойна радост и обич! ❤️🍀

# 696

Скрит текст:
Здравей. Аз имах такива черти около 7-8 дни преди положителния. Но започнах на 10-ти ден от МЦ.

Ами откакто започнахме да правим опити се разбърка...
Преди това беше 27-28 дни. Сега варира от 26 до 31. Този месец бях с рекордно закъснение...

# 697
Аз бих започнала спрямо най-краткия. На кутийката би трябвало да пише спрямо дължината на Ц, на кой ден да се започне тестването.
Но не е проблем и от сега да започнеш, няма да навреди.

Скрит текст:

Ами откакто започнахме да правим опити се разбърка...
Преди това беше 27-28 дни. Сега варира от 26 до 31. Този месец бях с рекордно закъснение...

# 698
Iren, много се радвам, страхотна новина! Честито и до финал. Май и на мен близнашко ми изглежда Simple Smile People BabyPeople Baby

# 699
Честито Ирен. Желая ти лека бременност и пухкави бебета на финал🍀🍀🍀 Аз винаги съм си мечтала за близнаци❤
Аз от днес се записвам с МЦ. Цикъла ми закъсня с 2 дена. 17 ден след положителен тест за овулация ми дойде МЦ. Мисля, че задържам фоликули през месец. Вчера бях на гинеколог да си взема изследванията. Имам бактерия. Ще пия антибиотик 7 дни. Както писах, намирам се извън БГ и тук не ми изписаха вагинални таблетки, а само антибиотик орално. Чудя се какво да правя? Успях да се вредя  за час за петък в репродуктивна клиника. Да изчакам и там мнението на лекаря или да почвам антибиотика? В БГ винаги са ми изписвали вагинални таблетки, заедно с антибиотика. Другия месец го отписвам за бебеправене. Казах си какво ми мъчи. На всички, чакащи положителни тестове, стиснати палчета от мен🍀🍀🍀

# 700
Ех, че хубава отчетна група се заформя, чак благородно завидях Heart
little madness, тестовете за О на Follium са на Wondfo, китайчета, от които аз съм много доволна.
Емонка, и мен са ме лекували така, директно с доксициклин, явно е практика. При мен даде бърз резултат, но приемах и стабилни пробиотици през устата, за да не си докарам гъбички.

# 701
little.madness тестовете ми се струват добри, всичко е възможно - може скоро да стане положителен и да е по-рано О, а може по-постепенно да се насища хормона при теб докато стане +.. в смисъл да имаш няколко дни с цветни чесрички и после да е наистина +. При мен е обратното - тестовете са ми отрицателни, имам един ден, в който започва да се насища чертата и следващия тест вече е +.. не знам дали се разбра какво имам предвид.

Аз този месец го отписвам 😒 Вчера имах положителен тест за О и се отчетохме, но днес няма да можем, в комбинация с тънката лигавица нямам никакви надежди.. 😞

# 702
Одриии, Иренка, Калестия, Понтиф, Мармалад, и всички останали, честито на всички! Живи и здрави бебенца по термин ви пожелавам от сърце! Бъдете благословени!

Ирен, много ме впечатли твоята история за посещението на Златната ябълка и отец Живко, за бебешкия плач, който сте чули с другото момиче и трите шишета, които носела жената... Коланчето аз си го носех всеки ден, свалях го само когато се къпех, а в родилното седеше в чантата ми, сега е под матрачето на бебчо 💙

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 14:41 от Jаsmin

# 703
Ирен ❤️🤗🥰 толкова много се радвам, знаех си че ще е + и чаках с нетърпение! Леко и безпроблемно бременеене до финал 😘!

# 704
Иренка, казах ти аз, че тренда е положителен Simple Smile Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Всичко да е наред с тебе и с колкото там буболечки са се захванали и до термин!!

Момичета, тази тема ще я приключим бързо, давайте предложения за пролетни и великденски заглавия за по-следващата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт