Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 31 968
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Ехааааа, Иренка, честито! И на мен ми намирисва на близначета! Миналата година по същото време повечето “стари кучета” се изнесоха. Явно тази по традиция ще има отново ноевмрийски и коледни чудеса ❤

Добавям и Одри! Боже, как можах да я забравя!
За Ели стискам палци, тя вече в другата тема се подвизава. ❤

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 13:57 от Misery.

# 676
Страхотен резултат, Ирен!! HeartHeart Толкова се радвам! Хайде да е леко и безпроблемно до финал Hug

# 677
Тихичко честито Ирен Simple Smile

# 678
Браво и честито , Ирен ! Поредното борбено момиче , което не се отказваше след всички трудности и неуспехи ! Браво, Ирен ! Толкова се радвам за всички вас Heart

# 679
Каква хубава новина Ирен. Много се радвам за теб. Желая ти една много лека и спокойна бременност, с кеф да и се наслади. Другата година очакваме да показваш сладки малки крачета, като тези на rave. Март месец се оказа все пак вълшебен Heart

# 680
Браво Ирен 🥰
Пожелавам хубави мисли и хубави новини!
Настрой се за една лека бременност и до финал!

# 681
Честито Ирен Heart всичко ще е наред!

# 682
Ирен много се радвам Heart Heart Heart

# 683
Честито, Ирен! Желая ти лека и хубаеа бременност! 🍀

# 684
Ирен, честито!
  Лека бременост и пухкав финал!

# 685
Ирен! Толкова се радвам! Стискам много силно палци за две мушици че някой трябва да вземе щафетата хехе. Лека бременност и да не усетиш как минава! Много се радвам! Tada Tada Tada Tada Tada

# 686
Ирен едно честито и от мен!! Heart
И на мен ми намирисва на близнаци и дано всичко да е безпроблемноо!!

# 687
Ирен супер тест, супер чхг! Много късмет да имаш, всичко да е наред до финал 🍀 аз съм 9 ден от МЦ и чак ей ся след като ти видях теста, видях че имам най-после ЦС 😁 явно този път няма да е ранна О като миналия месец и съм доста по-обнадеждена 🤗 Ехх, момичета тая надежда вярно умира последна.

# 688
Ирен, супер новина!🎉🎉🎉 Честито, дано всичко да е наред🍀 и на финал ако не две то поне едно прекрасно бебче 💗💙

# 689
Още в понеделник като попита за изпарителни черти при твоите тестове ми се разтуптя сърцето Wink Ето, имало е причина да се отложи екскурзията, дано я направите в пълен състав след някоя друга година! Желая ви успешен край на дългата борба и скоро да се събираме виртуално само с хубави поводи!

Общи условия

Активация на акаунт