Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 31 990
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, момичета, и аз излизам от редиците на не-чакащите тази седмица с М от снощи - ден 36, 10 дни след О. Ще пускам хормони на 3 ден и в понеделник си записах час за АГ, да видим какво ще я правим тази моята овулация и лутеална фаза. Включвам и още добавки, те са си цяло хранене вече като обем Grinning

# 661
Момичета, знам , че има такива , които ме мислят и стискат палци. Излезе ми резултатът - 12-ти ден на две 3-дневни снежинки - 192.2 . Не смея да се зарадвам още. В петък ще пусна пак , а другата седмица док иска да ме види.
Скрит текст:
Така изглежда тестът ми от днес :

# 662
  • София/Севлиево
Ирен ❤️ ❤️❤️

# 663
# 664
Ирен, ❤️ Мирише ми на близнаци Wink

# 665
Ирен, Heart Много, ама много се радвам!

# 666
Леле Ирен ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ много стиснати палци

# 667
Чудесни новини , Ирен! Браво! Имам предчувствие , че ще са близнаци 🍀❤️🍀❤️

# 668
Ирен, страхотно! Много се радвам Heart DecorationHeart DecorationHeart Decoration

# 669
Браво iren11 стискаме палци! 🍀🍀🍀

# 670
  • London
Iren, страхотни новини ! 🙏🏻❤

# 671
Писах , писах и взе , че изчезна Simple Smile
Диди , Хера , нямам нищо против близнаци, няма да ги върна я Simple Smile
Благодаря ви , момичета. Не мога да го осъзна още. Ще ви следя изкъсо, защото очаквам  тестовете на Манди, Марго, Уинтър, Белийв, Пълнолуние , както и всички "стари кучета".
Скрит текст:
Иначе много бледа, почти въобръжаема черта имах още в понеделник на лейди тест, който е с чуствителност 10, вчера пак . Чак по едно време се притесних , че я няма и по обяд препишках един от тестовете , които слагат в кутийката с петте теста за овулация на клиър ову и там си излезе видима черта. Надявам се да продължи да расте и след 8 месеца да гушкам моята мечта

# 672
Браво, Ирен! Супер новина:)

# 673
Иренка, честито ❤️🍀❤️
Чудесна новина!!! Айде и останалите "стари кучета" скоро да се похвалят, ето такива новини ми дават надежда и кураж да продължа да се боря 😊🍀

# 674
  • София
иренче HeartHeartHeart

Ще се повторя, ама... Откога чакам ! Hug
Всичко да е наред пожелавам и само позитивни мисли към точицата/те !

С Одри и Ели да повлечете краче за всички останали, които чакат отдавна. Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 12:57 от rave

Общи условия

Активация на акаунт