Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 120
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Не се връзвайте на рускините. Такива фантазьорки са, че думи нямам. Съчиняват си ги, както на тях им харесва.
Ханде не е наградена. Само Керем Бюрсин е присъствал на церемонията по награждаване „Звезди на годината“ на Бизнес клуб „Технически университет Йълдъз“, която се провежда за 19-ти път тази година. Награден е като "Най-добър сериален актьор".
Водещият във видеото дори се изказа, че е редно двамата с Ханде да присъстват заедно, защото са екранна двойка. Даде за пример Демет и Джан. Но предполага, че продуцентите така са решили, да не са заедно. Може би за да не ги подхванат журналистите.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 00:36 от БлагаВест

# 121
Какво ще кажете за леша който си позволи да обиди така Керем и Ураз тази вечер?
Треперя от яд.Всичко живо го нападна извини се на Керем и вика,че не очаквал да се засегнел и ти да видиш разбираш ли това се пише за извинение защото Керем бил умен човек.Да не коментирам как се подигра с прекрасната реч на Ураз Кайгълароулу.Който също много харесвам и уважавам и като талант и като човек и като баща!
Смях голям ще е да ама не за тези които работят.120 хиляди или там колкото взема Керем не ги краде все пак с усилие и къртовски труд и безсъние дори ги печели.Не го е срам да говори за Керем който е такова лице в тоя сектор,че когато е обидил някой в игра ходи и го прегръща като свършат да снимат.Защо не говорят за нещата които Керем е направил?
Това мястото ли беше да се коментира колко мангизи взема Керем?
Не го е срам да се прави на интересен.Смешник и подлизурко!
Ейваллах на Кире,че не се обърна и не му цапна един,но със сигурност му е казал едно ФЪК мислено...

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 01:27 от x BlackRose x

# 122
  • София
Диди, не се ядосвай, джанъм! Не си заслужава. Wink Доста се е н@срал този водещ, видя каква огромна подкрепа оказват феновете на Керем и побърза да пусне извинение в профила си > https://www.instagram.com/p/CMS4aBmF5u2/?igshid=p1si5c11lyzc
Керем е истински джентълмен, възпитан и уравновесен, за да се занимава с подобни провокации. Интелигентен мъж като него знае кога да говори и кога да запази мълчание, особено когато насреща му стои недостоен събеседник. #proudofKeremBursin ❤

# 123
420 000 туита , ако това не е подкрепа не знам , мисля си , че Керем нищо няма да коментира по темата публично , но дано да го зарадваме утре сутрин като си отвори туитъра Stuck Out Tongue Winking EyeHeart Eyes

# 124
  • София
Среднощен привет, момичета! Flowers Hibiscus

Останах неприятно изненадана да прочета в темата за случилото се тази вечер по време на получаване на награда от Керем Бурсин и нелепите въпроси на един от журналистите! Просто срещу агресията и липсата на култура, възпитание и морал у хората, наричащи себе си журналисти в Турция (а и не само там) не е възможно да вземе човек каквато и да е позиция резлична от пълното пренебрежение и неглижиране на казаното/написаното от тях! Съжалявам, че това е развалило настроението и повода на Керем да празнува тази вечер по повод наградата, която заслужено е получил! Сигурно случката е вгорчила настроението му, но ние знаем от кадрите от сетовете, онлайн предаванията на живо с Ханде Ерчел и интервютата му, че той е силно позитивна личност и се надявам бързо и лесно да преодолее огорчението и обидата! Flowers Four Leaf Clover

А аз ви нося една снимка от въпросното връчване на наградата и тъй като смятам, че той определено е с нова прическа, ви оставям една снимка да му се радвате! Ако не в 35, то в 36 епизод ще го видим с нова визия:

Стилен, харизматичен и чаровен! Gift Heart

Спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

# 125
  • In the light side of the Moon!
Какво ще кажете за леша който си позволи да обиди така Керем и Ураз тази вечер?
Треперя от яд.Всичко живо го нападна извини се на Керем и вика,че не очаквал да се засегнел и ти да видиш разбираш ли това се пише за извинение защото Керем бил умен човек.Да не коментирам как се подигра с прекрасната реч на Ураз Кайгълароулу.Който също много харесвам и уважавам и като талант и като човек и като баща!
Смях голям ще е да ама не за тези които работят.120 хиляди или там колкото взема Керем не ги краде все пак с усилие и къртовски труд и безсъние дори ги печели.Не го е срам да говори за Керем който е такова лице в тоя сектор,че когато е обидил някой в игра ходи и го прегръща като свършат да снимат.Защо не говорят за нещата които Керем е направил?
Това мястото ли беше да се коментира колко мангизи взема Керем?
Не го е срам да се прави на интересен.Смешник и подлизурко!
Ейваллах на Кире,че не се обърна и не му цапна един,но със сигурност му е казал едно ФЪК мислено...
какво се е подиграл на Ураз? Не намирам инфо...не че знам кой е Ураз ама...

Диди, не се ядосвай, джанъм! Не си заслужава. Wink Доста се е н@срал този водещ, видя каква огромна подкрепа оказват феновете на Керем и побърза да пусне извинение в профила си > https://www.instagram.com/p/CMS4aBmF5u2/?igshid=p1si5c11lyzc
Керем е истински джентълмен, възпитан и уравновесен, за да се занимава с подобни провокации. Интелигентен мъж като него знае кога да говори и кога да запази мълчание, особено когато насреща му стои недостоен събеседник. #proudofKeremBursin ❤
Бро, то па страшното извинение...написано на лист и го чете през цялото време. Когато правиш извинение няма нужда да се оправдаваш...шегувах се, разбирам колко е трудна работата им, уважавам Керем Б ...булшит...балооони..... като искаш да се извиниш искрено, просто излизаш и го правиш... с достойнство!!!

Много грозно поведение, не професионално...язък, че опорачи наградата на Керем..... и остави горчилка с нея....
тоя свят се ошашави хептем с тоя ковид, казвам ви, тоя народ не е саглам..... до такава агресия и злоба не съм се докосвала преди.....

Евала на феновете за подкрепата....наистина такава фен база не съм виждала преди и най-вече евала на Керем, че запази самообладание и не се отдаде на емоцията, все пак малко или много си е негативна емоция....... на която много биха се пддали с гласно ФЪК!
браво момче!!!!!

Здравейте на всички,
съжалявам, че така нахлух, но напоследък не ми остава много време и съвсем ви изпуснах.

В последните часове следя нон стоп туитър и направо бях WOW !!!!

#proudofKeremBursin

тъй като гледам Hersai в момента, моля ви вижте на каква сцена попаднах 😂😂😂😂😂

https://www.youtube.com/watch?v=ri7fsTTNm8Y

99.9% copy paste

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 05:16 от MegiTeo

# 126
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение и усмивки Simple Smile

# 127
Добро утро, момичета! Simple Smile
Меги, и аз я мярнах сцената във "Вятърничавия", наистина е copy paste, но ... няма същия ефект.
Благодаря за новата тема на Маргарита Flowers Bouquet

# 128
Добро утро прекрасен ден момичета и днес чакаме озет и снимки
Неслихан е поздравил Керем

# 129
  • Кърджали
Ураз спечели в категория "кино". Изнесе реч в която обаче не се заслушах, но явно водещият и там се е е проявил, коетомвече показва че поведението му е било целенасочено. Да е към един само, ще кажеш без дамиска, случило се, но явно си муне било тактика
Иначе Ураз направи и страхотна роля в "Дъщерята на посланика", която накрая беше съсипана от сценаристите. В кино проектите му не съм го гледала.

Добро утро! Днес е денят преди събота.
Надявам се да видим двете изречения от озета (напоследък нали толкова отпускат) и снимките. Честно, на моменти имам чувството, че продуцентите са наели някой некадърник за пиар...

# 130

Добро утро, момичета!
Желая ви усмихнат и ползотворен ден! 💙
Да видим какво толкова са ни подготвили с озета и снимките, че ни ги оставиха за днес. 😀
Видях сцената на Вятърничав.. ами, далеч са от нашите Еда и Серкан. Няма такъв заряд и такава химия като тяхната, колкото и да се опитват други.. 

# 131
  • София
Меги, и аз я мярнах сцената във "Вятърничавия", наистина е copy paste, но ... няма същия ефект.

Добро утро и от мен! Flowers Hibiscus

За съжаление това не е наистина е copy paste! Това във всички сфери на живота се нарича плагиатство и сценаристите на тази сцена от сериала "Почукай на вратата ми" могат да потърсят авторските си права! Защото да използваш публикувана/обнародвана чужда идея, статия, произведение, книга и т.н. в повечето страни е осъдително и се наказва от закона! Опасявам се обаче, че в Турция това една ли е така! В Турция единственото важно нещо що се отнася до турската дизи индустрия е да следят в сериалите да няма прекалени нежност, романтика, целувки, по-интимни сцени или сцени с намек за секс! Другото е без значение! Затова повечето от нас коментирайки случващото се в Турция използват описанието двоен стандарт! Blush

Аз се възмущавам от липсата на професионализъм на сценаристите на нашия сериал, но тези на Hercai толкова неприятно ме изненадаха с тази открадната едно към едно сцена, че просто оставам за дълго безмълвна и безписмовна! Иначе рискувам да ме намразите заради критиките ми към сценаристите от различните сериали! Cry Или ако не вие, аз самата да се намразя! Joy

Хубав, усмихнат и слънчев ден, момичета! Nature Sunny

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 15:59 от nrgmama

# 132
Ех, така .... без подготовка Wink
544.5k Tweets

# 133
Цитат
nrgmama
пт, 12 мар 2021, 07:48
Цитат на: Katya_I в пт, 12 мар 2021, 07:25

Добро утро и от мен! Flowers Hibiscus

За съжаление това не е наистина е copy paste! Това във всички сфери на живота се нарича плагиатството и сценаристите на тази сцена от сериала "Почукай на вратата ми" могат да потърсят авторските си права!
nrgmama, в интерес на истината термините "плагиатство" и "copy paste" в мрежата и всекидневието се употребяват взаимозаменяемо. И за това има основания.
Цитат
Oxford English Dictionary дефинира плагиатството като „..вземане и използване като свои мислите, писмения текст или изобретенията на друг“. С други думи, това е непризнатата употреба като собствена на работата на друг човек, независимо дали тя е била публикувана, т.е. става дума за копиране.
Но ти си права, че понятията "копиране" и "плагиатство" не съвпадат, най-малкото защото копирането е само един от видовете плагиатство, макар и най-драстичен, и най-видим. Плагиатството е термин, най-често употребяван все пак в академичните среди. Но той е различен и от "нарушаване на авторски права" - произведението трябва да е специално защитено авторско право. Не знам доколко дизитата правят това, защото съм чувала, че много от турските дизита са римейк на корейски, американски и т.н. А и често споменаваните "клишета" имат общо с плагиатството.
Благодаря ти все пак за бележката. Надявам се да сме били полезни с инициираната от теб тема за другите във форума. Flushed

# 134
  • Кърджали
ОЗЕТ 35 серуя
За Еда е краят на пътя. Готова на всичко заСеркан, тя ще седна ма сватбената маса с надеждата да си върне Серкан. Серкан пък е много объркан. Докатп Еда продължава своята игра, Серкан се опитва да разгадае чувствата си.Айфер и Айдан се съюзяват за да не се случи тази сватба и събират на едно място Еда и Серкан. Дали това ще върнв спомените на Серкан? Двамата влюбени ще се сдобрят ли? Или ще загубят

Не разбирам Еда... Какво, ако Серкан не си спомни нишо ще се омъжи за Дениз ли? За човек в когото нве е влюбена? Кого ще накаже? Серкан? Себе си?

Общи условия

Активация на акаунт